CsodaCsiga Főlap
2019. szeptember 18.   szerda   Diána, Metód, Rikarda   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak ma könnyen előfordulhat az, hogy családjuk uralkodhat rajtuk, és nem nagyon tudják az akaratukat érvényesíteni. Ne engedjék azt sem, hogy kihasználják kedvességüket. Ha kell, tudjanak nemet is mondani!

A Bikák, emberi kapcsolatai javuló tendenciát mutatnak, mindenkivel jó viszonyt próbálnak kialakítani. Egy holnapi bulira szervezkednek, olyan vendégeket hívnak, akikről úgy gondolják, hogy azonos hullámhosszon vannak.

Az Ikrek ma a szüleiket látogatják meg. Egy családi ebéd közben felelevenítik a régi szép időket, jó kedvüket semmi sem tudja elrontani. Kellemes hangulatban telik el így a nap, és elhatározzák, hogy maradnak még egy napot.

A Rákok minden figyelmét a szerelmi életük alakulása köti le. Bár nem veszik észre, hogy munkájukra ez rossz hatással lehet, csak arra figyelnek fel, hogy nehezebben érnek célba, mint máskor, ez persze rosszul érinti őket.

Az Oroszlánok, tőlük szokatlan módon különleges dolgokra vágynak, amihez természetesen sok pénz szükséges. Társuk elnézi nekik, hogy egy kicsit többet költenek, mert azt remélik, így sok vitától szabadulhatnak meg.

A Szűz szülöttek ma az olyan kollégáikat hívhatják meg otthonukba, akikkel szoros, már- már baráti kapcsolatban vannak. Beszélgetnek, kártyáznak, vagy az olympiát nézik. Óvakodjanak attól, hogy titkos dolgokat kifecsegjenek.

A Mérlegek ma nagyon sokat dolgoznak, mert olyan kreatív ötletük van, amit szeretnének megvalósítani és szinte égnek a tettvágytól, de ne legyenek türelmetlenek. Családjuk, nem nézi jó szemmel, hogy túl hajszolják magukat.

A Skorpiók barátai nem veszik jó néven, hogy amióta a nagy Ő belépett az életükbe, hanyagolják őket. Itt a remek alkalom, hogy végre bemutassák őket egymásnak, akkor talán nem lesz akkora szakadék közöttük.

A Nyilasok egy baráti társaságba hivatalosak, ahol szép rendesen folyik az alkohol. Ha mértékletesek tudnak maradni, abból nem lehet probléma, egyébként olyan dolgot fecseghetnek ki, amit titokban szerettek volna tartani.

A Bakoknak egy múltból felbukkanó szerelem okoz fejtörést. Már régen túltették magukat az ügyöm, most mégis elsöprő erővel törhet a felszínre. Jó lenne, most egy olyan ember tanácsa, akire hallgatnak.

A Vízöntők ma hajlamosabbak a túlzásokra, főleg a szerelmi életükben. Felfokozott érzelmi állapotban, féltékenyebbek, mint egyébként. Inkább, ha tehetik, foglalkozzanak tudományokkal, filozófiával, vagy egyserűen csak olvassanak.

A Halak ma nagyobb összeget költhetnek a párjukra, ami nem tesz túl jót a pénztárcájuknak, de aggodalomra nincsen ok, hiszen jól állnak anyagilag mostanában, és az a legfontosabb, hogy mozgásban legyen a pénz.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.