CsodaCsiga Főlap
2019. november 20.   szerda   Jolán, Amália, Bódog, Félix, Piusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak ma alkalmuk nyílhat egy új munkára. Ha idáig nem voltak annyira megelégedve a teljesítményükkel, nagyobb önbizalomra tehetnek szert. Ha dicsérik őket, az mindennél többet ér a számukra, amitől szárnyakat kaphatnak.

A Bikák elvesztették a hitelkártyájukat, ezért ma egésznap az ezzel kapcsolatos teendőik után futkosnak. Nem is gondolták volna, mennyi felesleges fáradozástól mentették volna meg magukat, ha elővigyázatosabbak.

Az Ikrek szülöttekben igen nagy bizonyítási kényszer lakozik. Mindenáron meg akarják mutatni környezetüknek, ellenlábasaiknak, hogy mire is képesek, ha nagyon akarnak valamit. Nem nagyon célszerű ujjat húzni velük.

A Rákok ma jó hangulatban vannak, mert érzik a hétvége közeledtét. Érzelmeikkel tisztában vannak, s nagyon jól ki is tudják azt fejezni, és egyensúly teremtődik a logikus gondolkodás által. Ma érdemes döntéseket is hozni.

Az Oroszlán szülöttek, egy kicsit túl sokat képzelnek a vállalkozásukat illetően. Kockázat nélkül, viszont haszon sincs, így fittyet hánynak az intelmekre és belevágnak valami újba. Meglátják, az idő őket fogja igazolni,

A Szűz szülöttek ma nyitottak az új élmények, szokatlan eszmék iránt. Felfokozott idegállapotba kerülhetnek, de ez csak a javukat szolgálja, mert kibillentheti őket a holt pontról, ráadásul új barátokra is szert tehetnek.

A Mérlegek ma a legjobban becsaphatóak, mert mindenkiről azt feltételezik, hogy olyan jóindulatú, mint ők. Ma nagyon el vannak varázsolva, ezért legyenek résen, ha valaki pénzt akar kicsikarni tőlük.

A Skorpiók munkájukkal kapcsolatos problémájukat lelki gyötrelemként élik meg. Nem kell annyira eltúlozni ezt, mert ma egy kissé érzékenyen reagálhatnak mindenre. Ha valamit nem tudnak„ megemészteni” megfájdulhat a gyomruk.

A Nyilasok ma sajnos nem tudnak a szerelmükkel találkozni, mert nagyon el vannak foglalva határidős munkájukkal. Ne vigyék túlzásba, inkább szakítsanak némi időt kedvesükre, meglátják jobban fog menni a munka is.

A Bakok lehetőség szerint csak annyit beszéljenek, amennyi feltétlenül szükséges. Könnyen félre érthetik, vagy ők értenek félre valakit. Ne adjanak lehetőséget a titkos ellenségeiknek a pletykálkodásra.

A Vízöntők ne engedjenek beleszólást szerelmi ügyeikbe a barátok által, mert könnyen lehet, hogy csak az irigység szól belőlük, s megpróbálják őket szétválasztani. Legyenek kicsit bizalmatlanabbak, ha érzelmi életükről van szó.

A Halak baráti szívességet kérnek valakitől, aki segítene abban, hogy gyermekük olyan iskolába járjon, ami a képességüknek a legjobban megfelel. Talán ők maguk is sokat tehetnek ez ügyben, nem kell protekcióért folyamodniuk.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.