CsodaCsiga Főlap
2021. január 27.   szerda   Angelika, Botár, Krizosztom, Lotár, Vincencia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok pillanatok alatt szerelmes hangulatba kerülhetnek. Ha ma egy érzelmi kapcsolat kezdődik el, számíthatnak arra, hogy nem fognak unatkozni újdonsült kedvesük mellett, sok izgalom vár rájuk.

A Bikák hirtelen ötlettől vezérelve, egy bátor lépésre szánhatják el magukat. A főnökük kedvében szeretnének járni, ezért kölcsön adják nekik az autójukat, ezzel azt remélik, hogy a viszonyuk kedvezőbben alakul.

Az Ikrek ma nagyon jól tudják az érzéseiket, lelki világukat kifejezni, főleg akkor, ha munkájuk kreatív és művészi dolgokkal van összefüggésben. Szerencsére ehhez még jó nagy adag tetterő, energia is párosul.

A Rákok ma bízzanak a megérzéseikben. Ami még fontosabb, hogy higgyenek is magukban, mert egy kicsit elbizonytalanodtak. Meglátják, hogy a problémák maguktól elmúlnak, és a nap újra rájuk süt majd.

Az Oroszlánok az elkövetkező időszakot, a családjukkal töltik. Most minden más háttérbe szorulhat. Emiatt kevesebbet kereshetnek, a tartalékhoz kell nyúlniuk, vagy kölcsön kell kérniük valakitől némi összeget.

A Szűzek ma kellemes napnak néznek elébe, mert minden az elképzelésük szerint történik. Hivatalos ügyeket is a lehető leggyorsabban intézhetnek el. A baráti társaságból valaki gyengédebb érzelmeket táplál irántuk.

A Mérlegek az utolsó simításokat végzik, mikor egy barátjuk befut, hogy lelki problémája. Nehezen tudják megoldani, hogy mindenhol helyt álljanak, de a morgolódásuk ellenére nagyon is élvezik ezt a kihívást.

A Skorpiók számára a következő év a családról fog szólni. Lehet, hogy bővül a család, minden esetre, készüljenek fel arra, hogy nagyobb felelősséget kell majd vállalniuk. Ma óvakodjanak az elhamarkodott költekezéstől.

A Nyilasok a két ünnep között megpróbálnak diétázni, mert karácsonykor erre nem volt lehetőség, s valószínűleg szilveszterkor sem lesz. A gyomrukat, muszáj némiképpen tehermentesíteni, hogy komfort érzetük helyre álljon.

A Bakoknak, a mai napon, főleg délelőtt hozhat a baráti kapcsolataikban nehézségeket, bizalmatlanságot, anyagi téren. Ne engedjék, hogy pillanatnyi ellenséges érzelmei befolyásolják a jó kapcsolatukat barátaikkal.

A Vízöntőknek most sok lehetőségük adódik, hogy a pénzüket gyarapítsák. Ehhez azonban hit és bizalom kell, hogy képesek lesznek a terveiket végig vinni. Higgyenek jobban önmagukban és a környezetükben élő emberekben.

A Halak a társas viszonyokban számíthatnak némileg feszültebb időszakra, és csak azok a kapcsolatok élhetik túl a megpróbáltatásokat, amelyek nagyon értékesek a számukra. Ne adják fel a céljaikat, küzdjenek érte!

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.