CsodaCsiga Főlap
2019. január 24.   csütörtök   Timót, Balár, Bános, Makár, Taddeus, Timót   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok pénzügyi helyzetük megszilárdításán fáradoznak nem kevés sikerrel. A sors azonban ezt nem adja ingyen, keményen meg is kellett érte dolgozniuk. A fáradozás gyümölcsét, most learathatják, de nem egy percre sem állhatnak le.

A Bikák nagyon elfáradtak. Ma pihenjék ki a tegnapi telihold varázsát, ami rájuk is nagy hatással szokott lenni. A legjobb, ha minél előbb ágyba bújnak, és alszanak egy nagyot, hogy holnap frissek és üdék legyenek.

Az Ikrek kreatív, és művészi kedve töretlen. Szinte nem is érzik az idő múlását. Gondolataikba merülve azon veszik észre magukat, hogy mennyire eljárt az idő, de csak ebben a transzban tudnak igazán nagyot alkotni.

A Rákok figyelme az okkult, titokzatos dolgok felé fordulhat. Lehet, hogy az átmulatott éjszaka után, megváltozik a saját magukról alkotott képük. Egy váratlan felismerés, új távlatokat nyithat a sorsukat illetően.

Az Oroszlánok ma nagyon hallgatagok. Mivel ez nem jellemző rájuk, a környezetük aggódik miattuk, hogy vajon mi az, ami bántja őket. Igyekezzenek megnyugtatni őket, ha valóban csak egy kis hangulatingadozásról van szó.

A Szűzeknek ma üzleti megbeszélésre, kisebb utazásra nyílik lehetőségük. Ha vizsgáznak, különösen az irodalmi jellegűek sikeresek lehetnek, mert nagyon jól ki tudják fejezni a gondolataikat, érzelmeiket. Fantáziájuk szárnyaló.

A Mérlegek több önállóságot szeretnének a munkájukban, azért, hogy megmutassák mire is képesek valójában, s ezzel saját magukat is tesztelni kívánják. Ha bejön, amit elterveztek, még nagyobb fába szeretnék vágni a fejszéjüket.

A Skorpiók ma úgy érzik, hogy bár mindent megtesznek céljaik eléréséért, valahogy mégsem jutnak egyről a kettőre. Emiatt szomorúak és csalódottak. Ebből az érzelmi hullámvölgyből adódóan, most bárkivel képesek összeveszni

A Nyilasok igazán elemükben vannak ma. Teljesen feltöltődtek az elmúlt napok alatt. Nagyon jó a kedvük, egyszerűen tündökölnek, és ezt persze a környezetük is észre veszi, így aztán mindenhonnan apró bókokat kapnak.

A Bakok ma egy kis állatot kapnak ajándékba. Annyira megörülnek neki, hogy teljesen megfeledkeznek a vendég seregletről, és csak ő létezik a számukra. Szerencsére társuk, elnézőek velük szemben, és nem perlekednek.

A Vízöntőknek nyugisabb a ami napja, mint a tegnapi. Rendeződni látszanak a dolgok, különösen a szerelmi életüket tekintve. Ma akár az álom randi is összejöhet, ám addig nem zökkenőmentes az út.

A Halak ma erősnek érzik magukat, szellemileg frissek, logikusan tudnak gondolkodni, de érzelmi kérdésekben kissé zűrösek lehetnek. Éppen ezért ilyen dolgokban nem tanácsos döntést hozni, inkább várjanak vele.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.