CsodaCsiga Főlap
2020. május 28.   csütörtök   Emil, Csanád, Elmira   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok a hivatásukban sikert sikerre halmoznak, most további lehetőségeket is kaphatnak az élettől, ahol megvillanthatják igazi tehetségüket. Most semmi esetre se hagyják abba, amit elkezdtek.

A Bikák, munkával kapcsolatos problémákkal küszködhetnek. Ha még csak próbaidősök, akkor, azért aggódnak, vajon stabilizálódik –e a helyzetük, mert semmiképpen sem szeretnének feketén dolgozni.

Az Ikrek ma kissé szeszélyesek és kiszámíthatatlanok lehetnek, főleg a társkapcsolatokban. A legjobb az, ha társuk fel sem veszi ezt a magatartást, ha kialudták magukat, holnapra másként állnak majd a dolgokhoz.

A Rákok ma rendkívül szeszélyesen viselkednek, ember legyen a talpán, aki követni tudja hangulatváltozásaikat. Amikor a veszekedősebb periódusukhoz érkeznek, legjobb az lenne, ha mindenki kitérne előlük.

Bár az Oroszlánok családi ebéden vesznek részt, képzeletben már az újévi mulatságot tervezik. A házastársuk rokonságánál fogják vissza magukat, ne engedjenek a kísértésnek, és ne vesszenek össze senkivel.

A Szűzek egész nap fáradtak, idegesek. A feszültség különösen a munkahelyükön veszélyes, mert egy rossz pillanatban, még a főnökükkel is képesek összeveszni, pedig mostanában nagyon jó volt a kapcsolatuk.

A Mérleg szülöttek, ma munkájuk fölött egy kicsit elábrándozhatnak, ami nem volt eddig szokásuk. Ha valamelyik kollégájuk a segítségüket kéri, önzetlenül tegyék meg, mert ők is lehetnek még ilyen helyzetben.

A Skorpiók elfelejtették elzárni a vizet a fürdőszobában, de szerencsére hamar észrevették, így csak kisebb kár keletkezett a lakásban. Bele sem mernek gondolni, milyen nagy veszteség érhette volna őket, ha később eszmélnek.

A Nyilasok ma szerencsések lehetnek hitellel kapcsolatos kérdésekben. Ha már beindították, a napokban bármikor megérkezhet a pénzük, ha még csak a gondolatot érlelgetik, ma érdemes ebbe is belefogniuk, még akadhat támogatójuk is.

A Bakok párkapcsolati problémákkal küszködnek, és megpróbálnak a titok nyitjára jutni, vajon milyen okok húzódnak meg a háttérben. Elmélyülhetnek ennek tanulmányozásában, és meglepő összefüggésekre jöhetnek rá.

A Vízöntők első napjukat töltik új munkahelyükön. Egyelőre megfigyelő álláspontra helyezkednek, mert nem tudják kivel barátkoznának szívesen. Sajnos, kevesebb időt tölthetnek majd barátaikkal, időhiány miatt.

A Halak figyelme az okkult, titokzatos dolgok felé fordulhat. Lehet, hogy az átmulatott éjszaka után, megváltozik a saját magukról alkotott képük. Egy váratlan felismerés, új távlatokat nyithat a sorsukat illetően.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.