CsodaCsiga Főlap
2021. április 23.   péntek   Béla, Héla   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kos szülöttek, ha lehet, ma ne hozzanak egzisztenciával összefüggő döntéseket, mert téves következtetéseket vonhatnak le. Várjanak vele, néhány napot, s meglátják, teljesen más megvilágításban látják majd a dolgokat.

A Bikák úgy érzik, szétveti őket az energia, s valamilyen sportban szeretnék ezt levezetni. Ráadásul szexuálisan is túlfűtöttek, de ha újdonsült szerelmük még nem készült föl az aktusra, ne erőltessék a dolgot.

Az Ikrek ma nem sajnálnak semmit a kedvesüktől, ellátják őket minden jóval. Egy külföldi utat terveznek, de még csak az elképzelés fázisában van a dolog. Mindenképpen egy távoli, misztikus országba szeretnének eljutni.

A Rákoknak otthonnal, ingatlannal kapcsolatos vágyaik teljesülhetnek, de legyen elég önbizalmuk hozzá,és ha ezzel kapcsolatban még kisebb utazásokat is le kell bonyolítaniuk, ne törődjenek vele, a sikerért meg kell dolgozni.

Az Oroszlánok kiváló kalmárszellemüknek köszönhetően, újabb üzleteket köthetnek. Különleges érzékük van a dolgokhoz. Amiben más nem lát fantáziát, ők könnyedén pénzt csinálnak belőle, és fáradhatatlanul dolgoznak ennek megvalósításán.

A Szűzek egy percre sem nyugodhatnak meg, mert pillanatról, pillanatra változnak a dolgok. Mire azt hiszik, hogy végre otthonukban minden a legnagyobb rendben van, más életterületek újra megpróbáltatások elé állítják őket.

Régen elfeledett nosztalgia kerítheti hatalmukba a Mérleg szülötteket, amikor egy múltból feltörő illattal találkoznak. Nagyon megdöbbenhetnek ezen az érzésen, s egésznap csak ezen törik a fejüket.

A Skorpiók szedjék össze minden erejüket, mert bármennyire is kilátásnak tűnnek a dolgok, meg van bennük most a kellő erő, hogy harcoljanak magukért, és elérjék a céljaikat, ami lehet, hogy nem ma lesz, de sikerülni fog

A Nyilasok ne duzzogjanak, mert a baráti kapcsolatai korántsem olyan tragikusak, mint gondolták volna. Ha szükségessé vált ezek szelektálása, akkor tegyék meg a szükséges lépéseket. Új barátságok kezdetére most van kilátás.

A Bakokat rokonuk otthonukban látogatja meg. Kisebb csalódás érheti őket, ha azt hiszik, hogy olyan jó hangulatban telik el a nap, mint tavaly ilyenkor. Sok minden megváltozott azóta a legjobb, ha ezt tudomásul veszik.

A Vízöntőknek szerelmi téren, nem úgy alakulnak a dolgaik, mint ahogy azt eltervezték. Ne engedjék, hogy szerelmük egy világ előtt titkos kapcsolatba vonja bele őket, mert számukra az nem lesz az úgysem lesz megfelelő.

A Halak a szenvedély mellett ma egy kis beszélgetésre, és baráti együtt létekre is vágynak. Épp ezért talán jobban előtérbe kerülnek a barátok, mint az elmúlt időszakban. Ettől még nem kell, hogy kedvesük a háttérbe szoruljon

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.