CsodaCsiga Főlap
2020. április 2.   csütörtök   Áron, Lipót, Orbán   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kos szülöttek az emberi kapcsolataikon szeretnének javítani. Ma minden esélyük meg is van arra, hogy ezeket rendezzék. A munkájukban is szívesen látnának némi újítást, egyes régi dolgokat kicserélnének.

A Bikáknak ma, anyagi természetű, váratlan problémáik miatt lehet konfliktusuk, házastársuk rokonságával Ha az elszámolásban vélnek eltérést, ne rohanják le őket, hanem előbb gondolják át, hátha ők számoltak el valamit.

Az Ikreknek nagyon mozgalmas a mai napjuk. De ez egy cseppet sem bosszantja őket, sőt talán attól olyan jókedvűek, hogy végre van mit tenni. Estére azonban nagyon elfáradnak, így az is lehet, hogy már a tévézés közben elalszanak

A Rákok ma otthonuk csinosítgatásán fáradoznak, és azon hogy szeretteikről gondoskodhassanak. Egy váratlan rossz hír a barátokról szegheti a kedvüket, talán éppen valamilyen morális probléma miatt, ami hamar megoldódhat.

Az Oroszlánok nyakába rengeteg munka szakad ma reggel. Mindenki hozzájuk szalad a csipp-csupp ügyeivel. Azt se tudják hirtelen, hogy hova kapjanak. Délutánra rendeződnek a dolgok, és végre jut idejük a saját munkájukra is.

A Szűzek kissé depressziós hangulatba kerülhetnek a főnökük miatt. Szerintük sikertelenségüknek legfőbbként ők az okai. Nem kell aggódniuk, mert társuk, és némi pénz, kihúzhatja őket a mélypontról.

Még szerencse, hogy a Mérlegek érzelmileg kiegyensúlyozott, harmonikus állapotban vannak, mert így egy váratlan helyzetben sem uralkodik el rajtuk a pánik. Ha lelkileg szeretnének megnyugodni, meditáljanak egyet!

A Skorpióknak ma kommunikációs, közlekedési nehézség miatt megnehezülhet a külvilággal való érintkezés. Ne legyenek türelmetlenek, csak akkor induljanak el otthonról, ha nagyon szükséges, vagy induljanak el előbb!

Egyes Nyilas szülöttek életében nagy párkapcsolati változásokra lehet számítani. Megszabadulhatnak az olyan kötelékektől, amelyek már nem szolgálják személyes fejlődésüket. Jöhet az életükbe egy másik szerelem.

A Bakok erősen hisznek abban, hogy fáradozásuknak meg lesz a jutalma. Érzékenyek és sikeresek lehetnek a mai napon is. Így nem csoda, ha irigységgel, támadásokkal találkoznak. Ez természetes, hiszen eredményesek.

A Vízöntők szerelmi életében váratlan problémák okoznak nehézséget. Előfordulhat, hogy egy időre el kell szakadniuk kedvesüktől, a munka, vagy a tanulmányok miatt. Ha elég erős a kapcsolatuk ezt az időszakot is átvészelik valahogy.

A Halak, ma társas vállalkozásukat szeretnék rendbe hozni, esetleg terjeszkedni. Pénzügyben némi vita adódhat a partnerek között, abból, hogy nem tudnak dűlőre jutni abban, hogy költsenek, vagy ne költsenek reklámra.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.