CsodaCsiga Főlap
2018. november 18.   vasárnap   Jenő, Jónás, Odó, Román   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak ma, a család válik fontossá. Semmi képen se legyenek szeretteikkel türelmetlenek. Felelősséggel tartoznak irántuk, ezért még többet kell dolgozniuk. Munkával, kapcsolatban, szerencsés fordulatra, számíthatnak.

A Bikáknak a mai nap, minden fajta társas kapcsolatokra alkalmas. Lehet, hogy egy nagy családi összejövetelre hivatalosak, esküvő, vagy keresztelő. Kellemes környezetben, luxus körülmények között, jól érzik magukat.

Az Ikrek azt fontolgatják, hogy összeköltöznek szerelmükkel, ami azt jelenti, hogy némi kompromisszumra szükség lehet, de gazdasági szempontból, mindenképpen könnyebb helyzetbe kerülhetnek mindketten.

A Rákok ma összetalálkozhatnak egy régi ismerősükkel, aki akkor sem volt közömbös a számukra. Sokat beszélgetnek a régmúlt időkről, azonban óvakodjanak attól, hogy messzemenő következtetéseket vonjanak le a jövőt illetően.

Az Oroszlánok egészen higgadtan viselkednek a tegnapi nap után. Elszállt a mérgük, és kezdik átgondolni, hogy kinek mit mondtak, és vajon helyesen tették-e azt. Ha úgy érzik, akkor bátran kérjenek bocsánatot azoktól akit megbántottak

A Szűzek ma ellenállhatatlanok a másik nem számára. Akárkivel ne flörtöljenek, mert abból komoly gondjaik adódhatnak. Még a testvérükkel is összekaphatnak egy esetleges féltékenykedés miatt, jobb a békességet megőrizni.

A Mérlegek érzelmi élete stabilnak mondható, mert egy szerelmi kapcsolat végre az ő elképzeléseik szerint alakul. Mivel állandóan kedvesükre gondolnak, a munka sem megy úgy, ahogyan tervezték.

A Skorpiók a hétvégén lovagolni szeretnének menni. Erről nem hajlandók lemondani, még akkor sem, ha szűkösebb erre az anyagi keret. Makacsul ragaszkodnak az elképzeléseikhez. Nem hajlandóak semmiben kompromisszumot kötni.

A Nyilasok ma egy régi szerelmükkel találkozhatnak, ami nagyon mélyen érintheti őket. Legszívesebben elbújnának egy időre, a világ szeme elől, hogy jól átgondolják ezt a mágikus erejű, sorsszerű találkozást.

A Bak szülöttek bármennyire is érzékenyek, ma valahogy nem tudnak logikusan gondolkodni a saját személyes ügyükben. Ne hozzanak ma döntéseket, mert érzelmeik túlságosan nagy befolyással lehetnek rájuk.

A Vízöntők a semmittevés örömét élvezik otthonukban. Ma minden kényeztetést megkapnak, és csak olyan dologgal kell foglalkozniuk, amivel szeretnének, ha akarnak egyáltalán foglalkozni valamivel. Lustálkodjanak egy nagyot

A Halaknak sok a tennivalójuk, de ez egy cseppet sem érdekli őket. Szívesen dolgoznak, mert így legalább elterelődik a figyelmük a szomorú dolgokról, amiket legszívesebben a tudatalattijukba száműznének.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.