CsodaCsiga Főlap
2019. július 18.   csütörtök   Frigyes, Arnó, Kámea, Milla, Mirkó, Zomilla   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok végre a barátaikkal lehetnek, és még egy kis flörtre is van kilátásuk! Ma nem kell, hogy sajnálják a pénzüket semmire, dőzsöljenek, hiszen nem mennek minden nap szórakozni! A pénzhiány, úgy is hamar megoldódik

A mai nap a Bikák számára nyugalomban telik el. A tegnapi buli után későn kelnek fel, s szinte pillanatok alatt elröpül a nap. Arra alkalmas a hátralevő vasárnap, hogy az elkövetkező hétre felkészülnek és eltervezik teendőket.

Az Ikreknek ma nem számít a pénz, szinte felelőtlenül folyik ki a kezeik közül. Az életet nagyon könnyelműen veszik, már – már felelőtlenek, ha a játékról, szórakozásról vas szó A vakmerő kockázatoktól sem riadnak vissza.

A Rákok, céljaik elérése érdekében áldozatokra is hajlandóak. Hiába görcsölnek, nem fognak gyorsabban feljebb jutni a ranglétrán, ha sürgetik. Hagyják, hogy minden menjen a maga útján, mindennek eljön majd a maga ideje.

Az Oroszlánok meglehetősen jól állnak anyagilag. A sok munka meghozta a gyümölcsét. Ezt látva, egyes emberek,- akik a barátjuknak vallják magukat,- keresztbe tehetnek nekik, de ne engedjenek a provokációnak!

A Szűzek ma kritikus kedvükben vannak. Leginkább kedvesüket macerálják különféle indokkal. Azért vigyázzanak, hogy meddig mennek el ebben, mert sértődés lehet a dologból, humorral, szeretettel tegyék.

A Mérlegek ma teljesen el vannak varázsolva. Szólni sem lehet hozzájuk, mert máshol járnak gondolatban. A legjobban teszik, ha elvonulnak egy romantikus könyvvel és képzeletben már a főhős, vagy főhősnő bőrébe bújnak.

A Skorpióknak munkával, pénzzel kapcsolatos vágyai teljesülhetnek, de ez nem fog magától az ölükbe hullani, ezért rengeteget kell kommunikálniuk és kontaktusba kerülni az olyan emberekkel, akik ebben segítségükre lehetnek.

A Nyilasoknak nagy izgalmukban be nem áll a szájuk, állandóan locsognak-fecsegnek. Figyeljenek arra, hogy kivel miről beszélgetnek, nehogy elszólják magukat az ajándékokkal kapcsolatban, és emiatt elmaradjon a meglepetés.

A Bakok ma kapcsolatba kerülhetnek okkult, természetfeletti dolgokkal, vagy csak egyszerűen kezükbe kerülhet ilyen jellegű könyv. Ha eddig nem érdekelték őket, ma egészen más megvilágításban láthatják ezt a témakört.

A Vízöntők igen sok pénzt költhetnek a hobbyjukra, lehet, hogy még külföldre is kiutaznak ezért, de hosszútávon megéri a befektetés. Még a munkájukban, hivatásukban is hasznosíthatják az ebből szerzett tapasztalataikat.

A Halak egy baráti társaságba hivatalosak, ahol szép rendesen folyik az alkohol. Ha mértékletesek tudnak maradni, abból nem lehet probléma, egyébként olyan dolgot fecseghetnek ki, amit titokban szerettek volna tartani.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.