CsodaCsiga Főlap
2019. március 24.   vasárnap   Gábor, Karina, Adelmár, Alpár, Gábriel, Jella, Kapolcs   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok mostanában érzékenyebbek a szokottnál. Ma még egy kis méla bú is társul ehhez, ami nem a legjobb párosítás. Foglalkozzanak okkult dolgokkal, mert választ kaphatnak akár még ki nem mondott kérdéseikre is.

A Bikák ma nyugodtak, kiegyensúlyozottak, legalábbis, ha békén hagyják őket. Ma a munka, pénz – és karriervágyukat kiélhetik, de csak addig a pontig, amíg ezt örömmel végezhetik. Őket senki se kényszerítse semmire!

Az Ikrek ma családjuk közelében szeretnének maradni. A biztonság nagyon fontos a számukra, ezért számba veszik, hogy mennyi pénz maradt még erre a hónapra. A nap hátralevő részében a kertben tevékenykednek.

A Rákok ma sem az otthonukból, sem a barátoktól nem számíthatnak segítségre, nekik egyedül kell véghez vinni a dolgokat. Bízzanak magukban, képesek bármire, csak erősen kell akarniuk, és elszántnak kell lenniük

Az Oroszlánok ma házastársukkal veszhetnek össze a pénz miatt. Azzal nem érnek el semmit, ha erőszakosan, próbálják az akaratukat érvényesíteni. A legjobb az lenne, ha kibeszélnék magukból a félreértéseket!

A Szűzeknek egész nap azon jár a fejük milyen változtatásra lenne szükség az otthonukba. Most bármilyen ingatlan ügybe kezdenek, legyen az eladás, vétel, vagy egy felújítás, szerencsésen alakulnak a dolgaik.

A Mérlegek ma a munkájukkal kapcsolatban egy nagy anyagbeszerző körútra mennek. Mire mindent beszereznek, az egész napjuk elmegy, de megéri a fáradtságot, mert holnap töretlen erővel kezdhetnek neki új ötleteik megvalósításához.

A Skorpiók az utolsó simításokat végzik, mikor egy barátjuk befut, hogy lelki problémája. Nehezen tudják megoldani, hogy mindenhol helyt álljanak, de a morgolódásuk ellenére nagyon is élvezik ezt a kihívást.

A Nyilasok ma ösztönösen is az okkult irányzatok felé vonzódnak. Egy társaságban is belemehetnek különböző filozófiai fejtegetésekbe. Ha nem akarják akaratukat mindenáron másokra erőltetni, jól érezhetik magukat.

Az kétségtelen, hogy a szerelem nagy erőt és energiát nyújt a Bakok számára, de azért a kötelezettségeikről sem feledkezzenek meg. Kisebb konfliktus adódhat ebből, a családtagok, nem nagyon örülnek annak, hogy elhanyagolja őket.

A Vízöntőkkek ma csak jó dolog történhet. Használják ki a mai nap jó csillagállását, és ha párkapcsolati gondjaik vannak, akkor ma rendezzék azokat, mert kitűnő erre a nap. Képesek lesznek a legjobb irányba terelni a dolgokat

A Halak szülöttek a közlekedésben, tanulmányokban készüljenek fel a mai napon nehézségekre, pénzügyi feszültségekre. Ráadásul kedvesükkel sem a legjobb a kapcsolatuk, mert nem igazán tudják a problémákat megbeszélni.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.