CsodaCsiga Főlap
2020. augusztus 10.   hétfő   Lőrinc, Amadé, Blanka, Filoména   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok a hétvégén egy kisebb üzleti útra mennek. Főleg tárgyalnak, és megbeszéléseket tartanak. Vigyázzanak arra, hogy túlzott jelentőséget ne tulajdonítsanak dolgoknak, amíg nem járnak precízen az ügy végére.

A Bika szülötteknek alkalmuk nyílhat egy külföldi utazásra, házastársukkal. Sajnos a munkájuk miatt majdnem kútba esik az utazás, de az utolsó pillanatban egy kollégájuk kihúzza őket a slamasztikából.

Az Ikrek ma egész nap a számítógép előtt ülnek és játsszanak. Az olyan játékot kedvelik, ahol az agyat meg kell dolgoztatni. Ma szívesen beszélgetnek gondolatikról is, de nem árt, ha ők, másokat is meghallgatnak.

A Rákoknak ma minden nagyon jól alakulhat. Ha nyelvvizsgát, vagy KRESZ vizsgát tesznek az a lehető legjobban sikerül. Idejében jött, mert már attól féltek, hogy el vannak átkozva, de ne feledjék minden csak rajtuk múlik.

Az Oroszlánok nagyon jól érzik magukat, mert ébren álmodnak kedvesükről. Az a mondás, hogy a szerelem vak, ma jellemző rájuk. Csak azt látják meg, amit látni szeretnének, környezetüknek sem tetszik a dolog, de nem szólnak bele.

A Szűzek depressziója csak mélyülhet. Ha nem keresnek fel sürgősen egy szakorvost, a lelki problémák, szomatikussá válhatnak. Nem biztos, hogy csak tüneti kezelésre van szükségük, mélyre kell ásni a okok megszüntetéséhez.

A Mérlegek ne legyenek morcosak, ha most nem csak ők a főszereplők, és semmi esetre se mutassák ki féltékenységüket, bármennyire is provokáló a helyzet. Őrizzék meg méltóságukat, ne adjanak a látszatra.

A Skorpiók ma nagyon örülnek, mert több fizetést kaptak, mint amennyire számítottak. Meg is rohamozzák a boltokat, hogy néhány ajándékot beszerezzenek, mielőtt nagyobb tumultus kezdődne el, az ünnepek előtt.

A mai nap a Nyilasok számára olyan tevékenységre alkalmas, amivel elpepecselhetnek, és ami nagy türelmet, kitartást igényel. Sajnos a környezetükben, családjukban levő félreértésektől, akadozhat ez az elmélyülés.

A Bakok ma nagyon vállalkozó kedvükben vannak. Nagy terveket szövögetnek, de ha nem tesznek érte semmit, a megvalósításból, csak álom maradhat. Megnehezülhet a kommunikáció a kollégákkal, de ne engedjenek a provokációnak

A Vízöntők a lüktető hétköznapok egyhangú nyugalmába menekülve próbálják meg kipihenni az elmúlt hétvége fáradalmait, ám ez nem fog menni, mert az állandó jövés-menés az aktív pihenés helyett nagyon lefárasztja őket

A Halak szülöttek, ma otthonukba valamilyen háztartási eszközt vesznek, ami nagymértékben megkönnyíti a házi munkát. Azt tervezik, hogy meghívják barátaikat is, egy partira, ahol bemutathatják az új szerzeményüket is.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.