CsodaCsiga Főlap
2020. január 22.   szerda   Vince, Artúr, Artemisz, Cintia, Délia, Dorián, Dormán, Neszta, Surány  Vince, Artúr;Artemisz, Cintia, Délia, Dorián, Dormán, Neszta, Surány, Szirén, Szíriusz
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma igen nagy népszerűségnek örvendhetnek, a szűk baráti körben, különösen. Nem is tudják, mivel vívták ki ezt az elismerést. Talán, azzal, ahogyan elmesélik a különös, ködös történeteiket, minden esetre mulatságos.

A Bikák anyagiakhoz való viszonyukban nagy változás előtt állhatnak. Ha idáig gondolkodásukat nagymértékben meghatározták anyagi kérdések, most egy esemény hatására teljesen átalakulhat az eddigi hozzáállásuk a pénzhez.

Az Ikreknek szerelmükkel kapcsolatban jó megérzéseik lehetnek, ha csak rájuk gondolnak, máris megszólalhat a telefonjuk, s a vonal másik végén ők vannak. Használják ki spirituális képességüket, például egy meditációra.

A Rákok ma teljesen el vannak varázsolva. Szólni sem lehet hozzájuk, mert máshol járnak gondolatban. A legjobban teszik, ha elvonulnak egy romantikus könyvvel és képzeletben már a főhős, vagy főhősnő bőrébe bújnak.

Az Oroszlánok lendületének semmi nem szabhat gátat. Minden akadályt képesek legyőzni, és mindenhez van elég energiájuk. Ne hagyják, hogy egy rosszakarójuk hamis pletykákkal, kedvüket szegje, és ezzel elérje célját.

A Szűzek bármennyire is szeretnek tanulni, kommunikálni, ma ez nehezen jöhet össze. Ne engedjék, hogy negatív gondolatok teljesen eluralkodjanak rajtuk. Próbáljanak meg pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz.

A Mérlegek ma elmélyülhetnek egy olvasmányban. A külvilág szinte teljesen megszűnhet a számukra. Egyszerűen annyira a hatása alá kerülhetnek, hogy sokáig nem is tudnak senkivel sem kontaktusba kerülni.

A Skorpió szülöttek ma az olyan kollégáikat hívhatják meg otthonukba, akikkel szoros, már- már baráti kapcsolatban vannak. Beszélgetnek, kártyáznak, vagy az olympiát nézik. Óvakodjanak attól, hogy titkos dolgokat kifecsegjenek.

A Nyilasok lehetőleg ma intézzék el a lakással kapcsolatos ügyeiket, mert ezen a héten eléggé kedvezőtlen napok várhatóak, minden tekintetben. Ma váratlan protekcióra is számíthatnak, ami nagy segítséget jelenthet.

A Bakoknak alkalmuk nyílhat egy szerelmi kalandra, ha erre nyitottak, és nincs állandó partnerük. Messzemenő következtetéseket ne vonjanak le ebből a kapcsolatból, inkább csak egy intenzív érzelmi megnyilvánulásról van szó.

A Vízöntők ma gondolkozzanak el a vállalkozásuk bővítésén, mert most anyagilag is jól állnak, és a munkabírásuk is nagyobb, mint máskor. Erről kérjék ki barátaik véleményét, mert jó tanácsokkal szolgálhatnak

A Halak most is a közvetítő szerepet játszhatják, bár lehet, hogy nem minden esetben járnak majd sikerrel. Az jusson eszükbe vigaszul hogy senki nem lehet próféta a saját hazájában, így éppen a családban nem érnek el eredményt

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.