CsodaCsiga Főlap
2022. január 25.   kedd   Pál, Bottyán, Pető, Saul   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok két éve nem voltak ennyire energikusak, mint mától kezdődően másfél, két hónapig lesznek. Családi életük és a külfölddel való kapcsolatuk megélénkül. Minden munkát, könnyen és gyorsan el tudnak végezni.

A Bikák készítsenek magukhoz egy csomag zsebkendőt, mert ma valaki annyira felidegesítheti őket a munkahelyükön, hogy még az is előfordulhat, hogy elsírják magukat. ne fojtsák el az érzéseiket, mutassák ki a fájdalmukat

Az Ikrek ma könnyen becsaphatják saját magukat, ha azt hiszik, hogy a barátok minden szava szentírás. Ha bármilyen kétely felmerül velük kapcsolatban, ne legyintsenek rá könnyelműen, azonnal tisztázzák a félreértéseket.

A Rák szülöttek ma ajándékot kaphatnak kedvesüktől. Ha nem tetszik nekik, ne mutassák ki, mert a másik szívét, lelkét beleadta ebbe, ne sértsék meg őket! Tanúsítsanak nagyobb toleranciát, nézzenek magukba!

Az Oroszlánok ma nagyon érzékeny hangulatban vannak, mert a tegnap esti buli sokáig tartott, és nem tudták rendesen kipihenni magukat. Ha van lehetőségük, akkor ma maradjanak ágyban, és lazítsanak egy jó nagyot!

A Szűzeknek a tanulmányaikkal lehetnek kisebb problémáik. Törekedjenek a pontos fogalmazásra, mert félreérthetik a szavaikat. Ma ne menjenek bele túlságosan a részletekbe, mert könnyen összezavarhatják őket.

A Mérlegek bármennyire is szeretnek tanulni, kommunikálni, ma ez nehezen jöhet össze. Ne engedjék, hogy negatív gondolatok teljesen eluralkodjanak rajtuk. Próbáljanak meg pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz.

A Skorpiók vigyázzanak a közlekedésben. Ha értelmetlen kockázatokba mennek bele, veszélyeztetik mások épségét, vagy egy közúti ellenőrzés szabálytalanságokra deríthet fényt, ami nem kevés pénzükbe kerülhet.

A Nyilas szülöttek, ma nagyon szerelmes hangulatban vannak, minden gondolatuk csak e körül forog. Ne tekintsék felesleges erőfeszítésnek kimutatni, megvallani az érzéseiket, meglátják nem fognak a végén kosarat kapni

A Bakok ma nyugodtan foglalkozzanak kapcsolataik ápolásával. Legyen az a választott, mint például baráti, vagy a nem választott, vagyis rokoni kötelékről szó. Ma ezekben a kérdésekben pozitív fordulatra számíthatnak.

Ha a nem független Vízöntők titkos szerelmi viszonyba keverednek, vállalniuk kell a lebukással járó veszélyeket. Ha volán mögé ülnek, nem árt a nagyobb óvatosság sem, ne menjenek bele felelőtlen előzésbe.

A Halaknak ma semmit nem kell tenniük, s mégis az ölükbe pottyanhat a pénz. Szerencsés periódusban vannak. Most még azt is megengedhetik maguknak, hogy egy kaszinóba elmenjenek, mert esélyük van a nyerésre.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.