CsodaCsiga Főlap
2020. október 31.   szombat   Farkas, Cseke, Vulfia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok számára a mai nap nem éppen a világos gondolatok és fontos kérdések meghozatalának ideje. Valóság érzetük nem áll a tetőfokán. Éppen ezért jó lenne, ha fontos kérdések meghozatalára aludnának egyet.

A Bikák névtelen szerelmes levelet kapnak valakitől. Jól eső érzéssel tölti el őket, de jobban örülnének, ha nem maradna anonim az illető, mert nagyon szívhez szólóak a sorai, és közelebbről szeretnék megismerni a hódolót.

Az Ikreknek egy kicsit nehezükre esik a reális gondolkodás, főleg szerelmüket illetően. Képesek túlzásokba esni, ha róluk van szó, főleg az anyagiakat illetően. Ebben is jó lenne, ha mértéktartóak maradnának.

A Rákok szeretnék magukat elhatárolni minden olyan dologtól, ami tisztességüket akár csak megkérdőjelkezheti. Ha a barátok olyan dolgokba próbálják belerángatni őket, ami számukra erkölcstelen, nyugodtan mondjanak nemet.

Az Oroszlánok, ma szinte egésznap idegesek, nem biztos, hogy tudják miért. Az állandó vibrálásuk a környezetüket is megviselheti. Ha lehetséges, ma inkább lazítsanak, semmi olyan dolgot ne csináljanak, ami felizgatja őket.

A Szűzek ma átértékelhetik az anyagiakhoz való viszonyukat. Ha valaki kölcsön kér tőlük, jól gondolják meg, hogy kinek adnak, vagy legalább csináljanak róla papírt, nehogy később kellemetlenségük származzon belőle.

A Mérlegek számára egy most kezdődő, több mint érzelmi kapcsolat, minden az elképzelésük szerint zajlik. Ha már régi ismeretségről van szó, előfordulhat, hogy egy barátjuk táplál szerelmi érzéseket irántuk.

A Skorpiók külföldi összeköttetéseik révén ma váratlan pénzhez juthatnak, ami megalapozhatja vállalkozásuk sikerét is. Most már elkezdhetnek távlatokban gondolkodni, mert már nem tűnnek olyan irreálisnak a terveik.

A Nyilasoknak egy múltból felbukkanó szerelem okoz fejtörést. Már régen túltették magukat az ügyöm, most mégis elsöprő erővel törhet a felszínre. Jó lenne, most egy olyan ember tanácsa, akire hallgatnak.

A Bakok legyenek óvatosak a közlekedésben, mert idegeskedés miatt bajba sodródhatnak. Értelmetlenül ne kockáztassanak Ma nagyon érzékenyen reagálhatnak mindenre, akár fejfájásra, izületi problémákra is fel kell készülni.

A Vízöntők talán ma igazán elgondolkodnak az élet értelmén. Ha munkájuk kapcsán olyan emberekkel találkoznak, akik valamiben nagyon elmélyedtek, most példaként szolgálnak, hogy ők is találjanak maguknak ilyen elfoglaltságot.

A Halak, ma lehet, hogy jutalmat kapnak a munkahelyükön. Ne azt fürkésszék, hogy a másik kollégájuk mennyit kapott és miért, inkább szerezzenek egy szép napot maguknak és társuknak, menjenek el egy hangulatos étterembe.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.