CsodaCsiga Főlap
2019. május 22.   szerda   Júlia, Rita, Boáz, Bogárka, Fiametta, romána, Uljána   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak kiváló ötleteik születhetnek a mai napon, hivatásukkal kapcsolatban. Ha eddig valami megoldhatatlannak tűnt, ma egyszerűen nem értik, mi okozott idáig problémát, olyan könnyen átlátják a dolgokat.

A Bikák családi életében nem alakulnak a legjobban a dolgok, és ez az élet más területeire is kihatnak ma náluk. Ha munkáról van szó, próbálják meg az érzéseiket ma háttérbe szorítani, és a józan eszükre hallgatni.

Az Ikrek a társas vállalkozásukkal kapcsolatban egy titokra bukkannak. Úgy érzik, elárulták őket, s most nem tudnak hinni már társukban. A legjobb az lenne, ha aludnának rá egyet, még az is lehet, hogy tévedés történt.

A Rákok ma teljes lelki harmóniában vannak. Úgy érzik, hogy rátaláltak a helyes ösvényre, és ez így is van, csak az a baj, hogy visszafelé haladnak rajta és nem előre. Gondolják át még egyszer, hogy valójában mi a helyes irány

Az Oroszlánok körül szinte forr a levegő, hiszen minden ellenkező neműnek felkeltik az érdeklődését. Emiatt azonban akár a saját testvérük is lehet féltékeny, aki, egy epés megjegyzéssel könnyen elronthatja a hangulatukat.

A Szűzek túlságosan kritikusak kedvesükkel A legváratlanabb pillanatban mondhatnak ki olyan dolgokat, amivel megsérthetik őket. A legjobban tennék, ha nem alkotnának véleményt, mielőtt nem ismerték meg a részleteket.

A Mérlegek megpróbálnak mindent megcsinálni a családjuk helyett, ebben rendszeresen megakadályozzák. Ne akarjanak mindent egyedül csinálni, sokkal jobb, ha közösen tevékenykednek, így legalább lehetőség van egy jót beszélgetni.

A Skorpiók legyenek óvatosak a közlekedésben, mert idegeskedés miatt bajba sodródhatnak. Értelmetlenül ne kockáztassanak Ma nagyon érzékenyen reagálhatnak mindenre, akár fejfájásra, izületi problémákra is fel kell készülni.

A Nyilasok sokat nyüzsögnek, mert rengeteg az elintézni valójuk. Túlságosan fel vannak pörögve, ezért nem biztos, hogy észre veszik, ha valakit megbántanak, azzal, hogy kifecsegik a titkukat, pedig senkinek sem akarnak ártani.

A Bakok környezete megváltozhat, talán Ők költöznek, vagy a szomszédba jön új lakó. Mindenesetre ez az életükben is egyfajta változást okozhat. Társas kapcsolatukban a féltékenység, szenvedélyesség, meghatározó szerepet kap.

A Vízöntők ma nem kapják meg azt a pénzt, amire ma nagyon számítottak, ezért nem tudják az elképzeléseiket megvalósítani. Szerelmükkel való kapcsolatuk egyre komolyabbá válhat, de ezt nem is kell állandóan bizonygatni.

A Halak úgy érzik, nagyon boldogok kedvesük oldalán. De nem elég megszerezni, meg is kell tartani őket. Ha a tulajdonuknak tekintik szerelmüket, előbb – utóbb szabadulni szeretnének majd a szorításból.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.