CsodaCsiga Főlap
Naplók 2019. április 24.   szerda   György, Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia  György;Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia, Gaszton, Gyöngyvirág, Kászon, Melióra, Nedda
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radiótamara naplója

  2018. október 29., hétfő Nekem tetszik!
1  
Az intelligens emberek egyik legnagyobb csapdája az okoskodás. Amikor a gyorsan jövő, irgalmatlanul erős érzést megpróbálják agyból kimagyarázni. Mert nem merik vállalni az érzéssel járó fájdalmat. Pedig változtatni csak akkor lehet, ha valaki kimondja azt, ami valójában van. Majd ezek után jön a kimondott fájdalmas dolgok elfogadása.

- Mi az, ami ön szerint hiányzik a mai nőkből?
- A gerinc hiányzik. Nincs tartásuk, önbizalmuk, büszkeségük. Prostituálódnak a belső bizonytalanság miatt: azért, hogy megkapják a szeretetet. Meg akarnak felelni másoknak - nem önmaguknak -, hogy elfogadják őket. A magánytól való félelem miatt szereznek maguk mellé valakit, akivel aztán társas magányban élnek tovább. Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!

Ha a saját szemébe a nő bele tud nézni, akkor nyugodtan, oldottan fog másnak a szemébe is nézni! Egyenes lesz a tartása. Persze ez nem az a szemtelen, kihívó, vadászó tekintet, amikor éppen egy pasira vadászik, hanem ez a derűs tekintet. Ez hiányzik ma Magyarországon. A sok derűs vidám tekintet!

Ha valamit csak azért teszel meg valakinek ,hogy a szemébe jó legyél , vagy úgy érzed ez a kötelességed, el játszod hogy ez neked is jó, ez az érzelmi zsarolás:) saját magad is átvered:) Ezek után ne várj sokat :) Engem pont ezért nem szeretnek sokan, de nem is kell:) Én is meg értem csalódásokat , de ki vívom magamnak hogy az első legyek , vagy az egyetlen :) a felesleges dolgokat ki dobom:) az elmúlt időszakba én is tanultam valamit:)

Nem vagyok a szavak embere, de sokszor nem is a szavak számítanak, hanem a tettek, és amit tettem, hogy eltűntem, butaság volt. Mindketten tudjuk, hogy a szerelem egy nagy gonosz találmány, de tudod, ha érzed, úgy követ, mint az éhes kutya, mindegy, hogy milyen gyorsan futsz.
Szerelmi leckék Hitetlenek c. film

  tamara, 11:40 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2018. augusztus 31., péntek Nekem tetszik!
0  
A sötétség néha segít abban, hogy az ember alaposabban elgondolkozzon néhány dolgon.  tamara, 18:20 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2018. március 19., hétfő Nekem tetszik!
2  
Tudtam kíváncsi vagy:):) szeretem a tökéletes embereket:) mert azok csak a mesébe vannak:)

  tamara, 12:09 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2018. február 19., hétfő Nekem tetszik!
2  
Az a kiapadhatatlan erőforrás, amely a valódi intelligenciát működteti és meghatározza: a kíváncsiság.  tamara, 10:29 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2018. február 12., hétfő Nekem tetszik!
1  
Mert a fény harcosa számára nem létezik olyan, hogy reménytelen szerelem. Nem félemlíti meg a hallgatás, a közömbösség vagy a visszautasítás. Tudja, hogy az emberek fagyos álarca mögött forró szív dobog.


- Nagyravágyó vagyok, igen! Mindent el akarok érni, amit csak képességeim révén elérhetek! Úgy vélem, ez nem kevés! Ám terveim közt nem szerepel aljasság, hamisság, árulás.- Nehéz ám mindent elérni, s közben tisztának maradni. (...)
- Hát akkor majd a mindenből engedek, nem pedig önmagamból!  tamara, 10:56 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2017. június 7., szerda Nekem tetszik!
1  
De jó érzés itt látni embereket ,akik ilyen kíváncsiak még mindig rám:):):)

  tamara, 8:58 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2017. május 5., péntek Nekem tetszik!
1  
A kíváncsiság csak akkor közönséges, ha önmagunktól akarunk menekülni általa.
Stefan Andres

  tamara, 10:07 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2016. szeptember 19., hétfő Nekem tetszik!
0  
Megeshet, hogy az egész életedet azzal töltöd, hogy a kíváncsiságodat követed, és a végén nem tudsz mit felmutatni - leszámítva egy dolgot: azt a kielégítő tudatot, hogy a kíváncsiság nemes emberi erényének szentelted az egész létezésedet. És ez több mint elég ahhoz, hogy bárki is kijelenthesse, gazdag és csodás eletet élt.


  tamara, 20:59 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2016. szeptember 1., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Van, hogy az ember jól érzi magát a színpadon, de amikor egy új szerepet kezdesz próbálni, mindig azt érzed, tehetségtelen vagy és minden kezdődik elölről: ismét bizonyítani kell, hogy való vagy a pályára. Ez örök munka.
Auksz Éva

  tamara, 23:18 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2016. augusztus 26., péntek Nekem tetszik!
0  
Hadd lássa az alárendelted, hogy éppen döntést hozol! Hadd vésse az eszébe, milyen nehéz dolog ez! Hadd lássa az arcodon tükröződni az egész gondolatmenetet, és szembesüljön azzal, hogy ő maga erre nem lenne képes!
Jó párom van, szép, okos kislányom, remek diplomám, Sikeres ember vagyok. Az utóbbi időben befészkelte magát a fejembe a kételkedés, hogy tényleg sikertörténet-e ez, nem inkább kudarc... egy hang folyton azt suttogja odabent, hogy nem a saját életemet élem, hanem másokét. Azt hiszem, igaza van. Jó lenne letenni ezt a csomagot, amelyben ráadásul nem is tudom, mi van, csak azt érzem, hogy elviselhetetlenül nehéz. Szeretnék megszabadulni valamitől, de nem tudom megfogalmazni, hogy mi az. A magam életét élni, anélkül, hogy el kellene veszítenem azokat, akiket szeretek.
  tamara, 20:40 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2016. augusztus 3., szerda Nekem tetszik!
0  
Az egyetlen dolog, amit az emberi természetről biztosan tudunk, az, hogy változik.

  tamara, 15:32 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2016. július 10., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Nem unod még???????????????????????????????

  tamara, 19:03 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2016. május 2., hétfő Nekem tetszik!
0  
újra meg kérdezem ????????????????????????????????????????????
  tamara, 15:45 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2016. április 14., csütörtök Nekem tetszik!
0  
?????????????????????????????????????????????,
  tamara, 1:57 Itt megírhatod a véleményed tamara
https://www.youtube.com/watch?v=NfYCG0PjiF4

  tamara, 1:40 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2016. március 10., csütörtök Nekem tetszik!
0  
https://www.youtube.com/watch?v=uac4Lhh0r4w

  tamara, 21:08 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2016. március 6., vasárnap Nekem tetszik!
1  

  tamara, 19:11 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2015. július 6., hétfő Nekem tetszik!
0  
• Új boszorkányüldözés veszi kezdetét. Ezúttal nem tűzzel és vassal, hanem gúnnyal és elnyomással. Jaj annak, aki véletlenül fölfedez magában valamilyen különleges képességet, és erről beszélni merészel másoknak! Még a családtagok is - a férj, a feleség, az apa vagy a gyermek, mindegy -, ahelyett, hogy büszkék lennének rá, megtiltják, hogy szóba hozza a témát, mert félnek, hogy a család nevetség tárgya lesz.

• A harcos erénye: megérti, hogy az akarat és a bátorság nem ugyanaz. A bátorság félelmet és hízelgést parancsolhat, de az akaraterő türelmet és kompromisszumot követel.

• Nem hiszek a szenvedés és a tragédia gyógyító erejében, ezek azért vannak, mert hozzátartoznak az élethez, és nem szabadna büntetésnek tekinteni őket.

  tamara, 23:58 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. december 16., kedd Nekem tetszik!
0  
Querido maestro tío, ya sabes, como siempre, me alegro de que haya encontrado un gran lugar en el mundo, veo a muchos de los magiares olvidados :) :)

  tamara, 23:38 Itt megírhatod a véleményed tamara
Addig mondják, hogy ostoba vagyok, míg kezdem nem érteni a leckét; addig mondják, hogy gyáva vagyok, míg valóban félni kezdek; addig mondják, hogy bűnös vagyok, míg kezdem fölfedezni magamban a "bűnös gondolatokat" - sőt néha már piszkos kis tettekre is elszánom magamat. Megállítani pedig ezt a torzító folyamatot igen nehéz, mert ha elhatározom, hogy egy rosszindulatú kritika ne hasson rám, a puszta önvédelem is rengeteg energiát emészt föl, arról nem is szólva, hogy aki túlságosan el van foglalva önmaga megvédésével, az nem képes igazi önismerettel foglalkozni - nem tud saját magának igazságos bírája lenni. Ha mások bántanak, nem marad erőm benső háborúm megvívásához. Az ártatlan áldozat szerepébe merevedek, és természetesen visszagyűlölök. Vagyis gyűlölködő leszek magam is.

Müller Péter

  tamara, 23:37 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. december 6., szombat Nekem tetszik!
0  
Úgy ejtetted ki a szavakat, mintha nem ismernéd el sem az árnyékot, sem a gonoszságot. De légy szíves egy pillanatra eltűnődni a kérdésen: mivé lenne az általad képviselt jó, ha nem volna gonosz, és hogyan festene a föld, ha eltűnne róla az árnyék? Hiszen árnyékot vet minden ember, minden tárgy, kivétel nélkül. Itt van például a domb árnyéka. Csak nem akarod megkopasztani a földgolyót, hogy eltávolítsál róla minden fát, minden élőlényt, csak azért, hogy fantáziád kielégítsd, és elgyönyörködhess a kopár fényben? Ostoba vagy.
- Most még kiábrándult és üres vagy, mert megundorodtál magadtól is, minden mástól is. Megtapasztaltad milyen mély, erős, szívós, ösztönös és tudattalan gonoszság lakozik a lelked mélyén, és milyen könnyen feltörhet onnan! De most, hogy ezt már tudod, csak pár lépés választ el attól, hogy felébreszd magadban a jót is! Ha azt még nem is sejted, hogy mit kellene tenned, de azt már igen, hogy mit nem! Korábban talán ösztönösen voltál jó, most majd tudatosan válhatsz azzá. Muszáj lesz. Különben tényleg csak egyetlen megváltás létezhet számodra.
- De mi haszna van a jóságnak, ha az kényszerűségből fakad?
- Épp ez a szép benne! Ha egyszer valóban jóvá válsz, már nem fogod kényszerűnek érezni, nem fogod úgy gondolni, hogy csak azért vagy jó, mert ez kötelező, mert csak így kerülheted el a keserű sorsot. Hiszen jónak lenni nem börtön, nem iga és nem mártíromság: jónak lenni jó! S a jóságnak csak egyetlen fizetsége van, amit azonban keményen behajt: mások boldogsága.
Nem tudom, hogy mi a siker titka, de azt igen, hogy a bukás titka az, ha mindenkinek a kedvében akarunk járni.
Nagyon korán eldöntöttem, hogy feltételek nélkül elfogadom az életet. Soha nem gondoltam, hogy bármi különlegeset tartogat számomra, mégis úgy tűnt, hogy sokkal többet érek el, mint amiben valaha is reménykedtem.
Szeretem ,mikor aki csak magát tudja el fogadni, pedig tudja ,hogy: semmit nem tud, az el várja a segítséget, el is fogadja! Aztán gondol egyet és félre tesz,mint egy meg unt dolgot,mert azt hiszi ha állandóan sír, akkor valaki úgy is védelmébe veszi!És újra és újra ezt a játékot élvezi a legjobban:)
  tamara, 12:49 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. december 4., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Nem boldog vagyok, hanem vidám. Ez nem ugyanaz. A boldog nőnek nincsenek gondjai. A vidám nőnek vannak, csak megtanulta kezelni.
Nagyon nehéz eset vagyok! Önfejű,önérzetes,sértődékeny,néha kicsit néha nagyon bunkó,iszonyatosan büszke,hirtelen haragú,olyan aki nem bizik meg senkiben.De nagyon tud szeretni, bármit megtenne a barátaiért és a családjáért, megpróbálhatod kiismerni de egyszerűbb elfogadni és szeretni.
Nekem megvan az a mások számára nem mindig kellemes tulajdonságom, hogy ha valami bajom van, nem tudok beszélni róla, még a legközelebbi hozzátartozóimnak sem. Amikor már el tudom mondani, akkor túl is vagyok a problémán, amely vagy megoldódott magától, vagy megoldottam, vagy pedig már egyáltalán nem izgat.
Közel sem vagyok tökéletes... Mosolyt, de könnyet is csaltam már az emberek arcára. Olykor csalódást okozok, máskor én csalódok. Néha meggondolatlanul bízok, vagy magyarázat nélkül bezárkózok. Várok mikor már nem kellene, és kapkodok mikor még várnom kellene. Egyszerre szeretek és gyűlölök okkal, és ok nélkül is. Hibáztam, hibázok és valószínűleg még rengetegszer fogok is. Mégis, így vagyok önmagam.

  tamara, 13:55 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. október 21., kedd Nekem tetszik!
0  
Ha az emberek nem azt néznék, hogy mi különböztet meg minket egymástól, hanem azt, hogy mit tanulhatunk a különbözőségekből, megszűnne a gyűlölet egymás iránt.
A szerencse nem az, hogy megkapod, amit akarsz, hanem hogy túléled, amit nem akarsz.
Mindenkinek két története van: az, amelyikről szeretnék, hogy tudjanak, és az, amelyikről nem.
Egy idő után megfelejtkezel az életedről. A korábbi életedről... a becsben és kedvesnek tartott dolgok olyanok, mint gyöngyök egy fonalon. Vágd el ezt a csomót és szétszóródnak a padlón, sötét sarkokba gurulnak, ahol sosem lelsz rájuk többé. Ezért tovább lépsz. És végül el is felejted, hogyan néztek ki a gyöngyök. Vagy legalábbis megpróbálod.

Outlander

  tamara, 20:48 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. október 8., szerda Nekem tetszik!
0  
Aki akar élni, aki akar harcolni a túlélésért, az higgyen abban, hogy a betegség nemcsak a kórokozóktól függ, hanem tőle is. Ha mindent megteszünk azért életmódunkkal jó lelki és testi állapotban, hogy élhessünk addig, amíg a lehetőségeink megengedik, annak sokkal jobb az esélye, mint aki feladja.
Mindenki csak addig bukdácsol, amíg végül vagy elesik, vagy kihúzza magát és elindul.
Építs egy életet, hagyd, hogy összetörjön, darabokra hulljon, aztán építs fel egy újat, egészen addig, amíg eljutsz oda, ahova mindig is vágytál. Oda, ahol jól érzed magad, ahol te is boldog vagy. Odáig nagyon sok világot kell felépíteni. Falakat húzni, téglákat pakolni, kudarcot vallani, nehézségeket leküzdeni, megoldásokra találni... Erről szól az út, meg arról, hogy a régi házból mindig tudd, hogy mit viszel magaddal.
Nem mindig vagyunk képesek úgy cselekedni, ahogy akarjuk, de sosem csinálhatjuk jól azokat a dolgokat, amiket még el sem kezdtünk
Ha az élet nehézségei miatt a padlón kötsz ki, két választásod van. Lent maradsz, vagy felállsz, leporolod a nadrágodat, s emelt fővel továbbmész. Én az utóbbi mellett döntöttem. Valószínűleg néhányszor még fel kell majd tápászkodnom ebben az életben. Biztos vagyok benne, hogy meg is teszem.
  tamara, 16:29 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. augusztus 19., kedd Nekem tetszik!
0  
Embernek lenni - minden embernek - nehéz. Ne csak a betegségeit add hozzá, de a szorongásait, a félelmeit, a zaklatottságát. Azt, hogy kevés igazán boldog napja volt, s akkor sem azért, mert ünnepelték, vagy nyert, hanem mert lelkében megjelent a békesség ritka adománya, a gondtalanság, amit koldusok és névtelen emberek is megélnek.
Élni csodálatos mutatvány. De egyet ne feledj! A nyulat, amit elővarázsolsz a cilinderből, te tetted bele! Nem mások. Te magad. Ezt mindig elfelejted, és ebből van a legtöbb baj. Mi abban a megfordított tudatban élünk, hogy mindenért mások a hibásak. (...) Mindig mások. Mások felelnek az én életemért. Nem emlékszünk rá, hogy a nyulat mi tettük a cilinderbe.
Mindenki a saját várában él. És nehezen engedi le a felvonóhidat. Nem vesszük észre, hogy zárva vagyunk. Hogy miattunk nem jönnek. Nem hallanak vagy éreznek belülről hívó szót.
A viszály nem addig tart, amíg győzöl vagy vesztesz, hanem addig, míg ki nem lépsz belőle.
Lelkünk soha sincs olyan közel a valósághoz, mint a temetőben. Itt vége az őrületnek és a hazugságnak. A lét éppolyan meztelenné válik, mint a születésünk pillanatában. Nincs már gazdag, szegény, ellenség, barát - az önzés falai leomlanak, és megszűnik az esztelen rohanás.
  tamara, 11:46 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. augusztus 14., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Az igazság a benyomások harca. Az ember csak azt látja, amivel hajlandó szembenézni; nem az számít, amit nézünk, hanem amit látunk, és amikor a különböző benyomások küzdenek egymás ellen, az igazság megtalálja a módját, hogy veszítsen, és a szörnyeteg kitör végül.
  tamara, 0:21 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. július 29., kedd Nekem tetszik!
0  
https://www.youtube.com/watch?v=qrt4Bqa7GBY

  tamara, 9:20 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. július 20., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Ritkán adódnak az életben egyértelmű kezdetek, olyan pillanatok, amelyekre visszaemlékezve elmondhatjuk, hogy akkor kezdődött minden. Ennek dacára vannak pillanatok, amikor a sors megakasztja mindennapos életünket, elindít egy eseménysort, amelyről nem láthatjuk előre, hová vezet.
Ami vagyok, az már megtörtént: itt és most úgy él bennem, mint lépés a saját nyomában, mint hang a visszhangban, mint rejtvény a megoldásában. (...) Átlépés az élet másik oldaláról. Könnyedén, akár egy tánclépés. Egyik formája annak, hogy mindent elveszíts azért, hogy mindent megtalálj.
Azért is szeretem a könyveket, mert képesek egy-egy fejezetbe sűríteni a szereplők életét. Sajnos a valóságban erre nincs lehetőség. Nem tehetsz egyszerűen pontot egy fejezet végére, ha nem akarsz valamin keresztülmenni, hogy egy kellemesebb résszel folytasd a cselekményt. Az élet nem fejezetekből áll, hanem percekből. Minden, ami veled történik, gyors egymásutánban, lassítás és kihagyás nélkül zajlik a percek tengerében. Akármi is játszódik le benned, az idő kérlelhetetlenül múlik közben. És a percekkel együtt a szavak és az emlékképek is pörögnek - akár tetszik, akár nem. Az élet egy pillanatra sem áll meg, annyi időre sem, hogy lélegzetet vegyél.
Az ember a múltja fia, de nem a szolgája, és a jövője apja. Mindent elvehetnek tőle, kivéve az utolsó emberi jogot: hogy megválassza a magatartását meghatározott körülmények sorozata közepette, hogy megválassza a saját útját. Nem tudjuk megváltoztatni a helyzetet? Ha nem, akkor a saját kezedben van annak lehetősége, hogy változtass azon, ami fájdalmat okoz neked, mindig megválaszthatod a magatartásodat, hogy hogyan állsz ehhez a szenvedéshez.
  tamara, 22:37 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. július 10., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Az életben néha előfordul, hogy beleesünk egy-egy gödörbe, amiből nem tudunk egyedül kimászni. Erre vannak a barátok meg a család. Hogy segítsenek. De csak akkor tudnak segíteni, ha szólsz nekik, hogy ott ülsz a gödör alján.
Ha azt kívánod, hogy mások bízzanak benned, először meg kell győznöd őket, hogy hiszel bennük.
Azt állítom, hogy fontos az érzelmek kimondása. Vajon erre nem lehet ráfázni? Dehogynem lehet, ha valaki nem az adott helyzetben és adott pillanatban mondja ki. Ebben a világban, sajnos, nagyon sokszor nem lehet őszintén kommunikálni, nem lehet őszintén elmondani, hogy egy adott helyzetben mit érzek, mit gondolok. Ha valaki ennek ellenére mégis megteszi, vagyis a nem megfelelő helyzetben és pillanatban őszinte, akkor nagyon sokszor hülyének fogják nézni és kihasználják. A külvilágban tehát nagyon sokszor nem lehet a pozitív emberi értékek szerinti funkcionálni. Nem lehet.
  tamara, 21:36 Itt megírhatod a véleményed tamara
  2014. június 30., hétfő Nekem tetszik!
0  
Elérkeztem az életemnek egy olyan szakaszához, ahol már nem érzem szükségét annak, hogy bárkinek is bizonyítsak! Ha szeretnek engem olyannak, amilyen vagyok... JÓ! Ha nem az Ő veszteségük!
  tamara, 20:58 Itt megírhatod a véleményed tamara
[2018-10-29]
[2018-08-31]
[2018-03-19]
[2018-02-19]
[2018-02-12]
[2017-06-07]
[2017-05-05]
[2016-09-19]
[2016-09-01]
[2016-08-26]
[2016-08-03]
[2016-07-10]
[2016-05-02]
[2016-04-14]
[2016-03-10]
[2016-03-06]
[2015-07-06]
[2014-12-16]
[2014-12-06]
[2014-12-04]
[2014-10-21]
[2014-10-08]
[2014-08-19]
[2014-08-14]
[2014-07-29]
[2014-07-20]
[2014-07-10]
[2014-06-30]
[2014-06-12]
[2014-06-10]
[2014-06-08]
[2014-06-07]
[2014-05-20]
[2014-05-05]
[2014-04-27]
[2014-04-26]
[2014-04-20]
[2014-03-11]
[2014-02-09]
[2014-02-07]
[2014-01-14]
[2013-11-25]
[2013-11-22]
[2013-11-18]
[2013-11-03]
[2013-07-17]
[2013-04-06]
[2013-03-19]
[2013-02-18]
[2013-02-16]
[2013-01-11]
[2012-12-19]
[2012-12-06]
[2012-12-02]
[2012-12-01]
[2012-11-30]
[2012-11-26]
[2012-11-05]
[2012-11-04]
[2012-11-01]
[2012-10-25]
[2012-10-19]
[2012-10-17]
[2012-10-07]
[2012-10-04]
[2012-09-24]
[2012-09-12]
[2012-09-02]
[2012-08-25]
[2012-08-24]
[2012-08-23]
[2012-08-16]
[2012-08-08]
[2012-07-31]
[2012-07-24]
[2012-07-19]
[2012-07-12]
[2012-07-10]
[2012-07-05]
[2012-06-27]
[2012-06-22]
[2012-06-18]
[2012-06-14]
[2012-06-13]
[2012-06-07]
[2012-06-02]
[2012-05-25]
[2012-05-24]
[2012-05-20]
[2012-05-16]
[2012-05-15]
[2012-05-09]
[2012-05-08]
[2012-05-04]
[2012-05-03]
[2012-04-19]
[2012-04-18]
[2012-04-12]
[2012-04-04]
[2012-04-03]
[2012-03-30]
[2012-03-28]
[2012-03-27]
[2012-03-22]
[2012-03-19]
[2012-03-17]
[2012-03-14]
[2012-03-02]
[2012-02-29]
[2012-02-25]
[2012-02-23]
[2012-02-22]
[2012-02-21]
[2012-02-20]
[2012-02-19]
[2012-02-17]
[2012-02-15]
[2012-02-13]
[2012-02-10]
[2012-02-08]
[2012-02-06]
[2012-02-01]
[2012-01-25]
[2012-01-23]
[2012-01-21]
[2012-01-20]
[2012-01-19]
[2012-01-12]
[2012-01-04]
[2012-01-02]
[2012-01-01]
[2011-12-29]
[2011-12-28]
[2011-12-27]
[2011-12-25]
[2011-12-24]
[2011-12-21]
[2011-12-18]
[2011-12-17]
[2011-12-15]
[2011-12-14]
[2011-12-13]
[2011-12-08]
[2011-12-05]
[2011-12-04]
[2011-12-02]
[2011-12-01]
[2011-11-30]
[2011-11-26]
[2011-11-24]
[2011-11-23]
[2011-11-22]
[2011-11-20]
[2011-11-19]
[2011-11-18]
[2011-11-17]
[2011-11-15]
[2011-11-14]
[2011-11-07]
[2011-11-04]
[2011-11-03]
[2011-11-02]
[2011-10-31]
[2011-10-30]
[2011-10-29]
[2011-10-25]
[2011-10-23]
[2011-10-22]
[2011-10-20]
[2011-10-18]
[2011-10-17]
[2011-10-12]
[2011-10-11]
[2011-10-08]
[2011-10-07]
[2011-10-06]
[2011-10-04]
[2011-10-03]
[2011-09-30]
[2011-09-29]
[2011-09-28]
[2011-09-27]
[2011-09-26]
[2011-09-25]
[2011-09-24]
[2011-09-23]
[2011-09-22]
[2011-09-21]
[2011-09-20]
[2011-09-18]
[2011-09-17]
[2011-09-16]
[2011-09-14]
[2011-09-13]
[2011-09-12]
[2011-09-10]
[2011-09-07]
[2011-09-06]
[2011-09-05]
[2011-08-31]
[2011-08-27]
[2011-08-25]
[2011-08-21]
[2011-08-17]
[2011-08-16]
[2011-08-09]
[2011-08-08]
[2011-08-05]
[2011-08-04]
[2011-08-02]
[2011-08-01]
[2011-07-31]
[2011-07-28]
[2011-07-27]
[2011-07-25]
[2011-07-24]
[2011-07-23]
[2011-07-22]
[2011-07-21]
[2011-07-20]
[2011-07-19]
[2011-07-17]
[2011-07-16]
[2011-07-14]
[2011-07-02]
[2011-06-28]
[2011-06-27]
[2011-06-24]
[2011-06-23]
[2011-06-17]
[2011-06-16]
[2011-06-15]
[2011-06-11]
[2011-06-10]
[2011-06-08]
[2011-06-07]
[2011-06-03]
[2011-06-02]
[2011-05-31]
[2011-05-30]
[2011-05-27]
[2011-05-26]
[2011-05-24]
[2011-05-23]
[2011-05-21]
[2011-05-20]
[2011-05-16]
[2011-05-15]
[2011-05-13]
[2011-05-12]
[2011-05-11]
[2011-05-08]
[2011-05-07]
[2011-05-05]
[2011-04-30]
[2011-04-29]
[2011-04-28]
[2011-04-27]
[2011-04-26]
[2011-04-25]
[2011-04-24]
[2011-04-23]
[2011-04-22]
[2011-04-21]
[2011-04-19]
[2011-04-18]
[2011-04-17]
[2011-04-16]
[2011-04-15]
[2011-04-14]
[2011-04-12]
[2011-04-11]
[2011-04-10]
[2011-04-09]
[2011-04-08]
[2011-04-07]
[2011-04-06]
[2011-04-05]
[2011-04-04]
[2011-04-03]
[2011-04-02]
[2011-04-01]
[2011-03-31]
[2011-03-30]
[2011-03-29]
[2011-03-28]
[2011-03-27]
[2011-03-26]
[2011-03-25]
[2011-03-22]
[2011-03-18]
[2011-03-17]
[2011-03-16]
[2011-03-15]
[2011-03-14]
[2011-03-11]
[2011-03-09]
[2011-03-06]
[2011-03-04]
[2011-03-01]
[2011-02-28]
[2011-02-24]
[2011-02-20]
[2011-02-19]
[2011-02-15]
[2011-02-14]
[2011-02-13]
[2011-02-11]
[2011-02-10]
[2011-02-09]
[2011-02-08]
[2011-02-05]
[2011-02-04]
[2011-02-03]
[2011-02-02]
[2011-01-31]
[2011-01-30]
[2011-01-29]
[2011-01-27]
[2011-01-25]
[2011-01-24]
[2011-01-22]
[2011-01-20]
[2011-01-19]
[2011-01-14]
[2011-01-10]
[2011-01-09]
[2011-01-07]
[2011-01-06]
[2011-01-05]
[2011-01-04]
[2011-01-01]
[2010-12-31]
[2010-12-29]
[2010-12-27]
[2010-12-25]
[2010-12-24]
[2010-12-23]
[2010-12-22]
[2010-12-21]
[2010-12-20]
[2010-12-18]
[2010-12-17]
[2010-12-16]
[2010-12-15]
[2010-12-14]
[2010-12-13]
[2010-12-12]
[2010-12-10]
[2010-12-09]
[2010-12-06]
[2010-12-04]
[2010-12-03]
[2010-12-02]
[2010-12-01]
[2010-11-30]
[2010-11-29]
[2010-11-28]
[2010-11-26]
[2010-11-25]
[2010-11-24]
[2010-11-23]
[2010-11-22]
[2010-11-17]
[2010-11-13]
[2010-11-11]
[2010-11-10]
[2010-11-09]
[2010-11-08]
[2010-11-07]
[2010-11-06]
[2010-11-05]
[2010-11-04]
[2010-11-03]
[2010-10-30]
[2010-10-29]
[2010-10-28]
[2010-10-27]
[2010-10-26]
[2010-10-21]
[2010-10-19]
[2010-10-18]
[2010-10-16]
[2010-10-14]
[2010-10-13]
[2010-10-12]
[2010-10-11]
[2010-10-07]
[2010-10-05]
[2010-10-04]
[2010-10-02]
[2010-09-30]
[2010-09-29]
[2010-09-27]
[2010-09-26]
[2010-09-25]
[2010-09-23]
[2010-09-21]
[2010-09-20]
[2010-09-19]
[2010-09-17]
[2010-09-16]
[2010-09-15]
[2010-09-14]
[2010-09-13]
[2010-09-12]
[2010-09-11]
[2010-09-09]
[2010-09-08]
[2010-09-07]
[2010-09-06]
[2010-09-02]
[2010-08-31]
[2010-08-27]
[2010-08-26]
[2010-08-25]
[2010-08-23]
[2010-08-19]
[2010-08-18]
[2010-08-17]
[2010-08-15]
[2010-08-14]
[2010-08-13]
[2010-08-12]
[2010-08-11]
[2010-08-10]
[2010-08-09]
[2010-08-08]
[2010-08-06]
[2010-08-05]
[2010-08-03]
[2010-08-02]
[2010-07-30]
[2010-07-28]
[2010-07-27]
[2010-07-25]
[2010-07-23]
[2010-07-14]
[2010-07-13]
[2010-07-12]
[2010-07-11]
[2010-07-10]
[2010-07-09]
[2010-07-08]
[2010-07-07]
[2010-07-06]
[2010-07-01]
[2010-06-14]
[2010-06-10]
[2010-06-07]
[2010-06-03]
[2010-06-02]
[2010-05-31]
[2010-05-27]
[2010-05-17]
[2010-05-13]
[2010-05-11]
[2010-05-09]
[2010-04-29]
[2010-04-28]
[2009-12-12]
[2009-09-22]
[2008-10-17]
[2007-08-20]
[2007-08-19]Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.