CsodaCsiga Főlap
Naplók 2019. október 17.   csütörtök   Hedvig, Szalóme, Szilamér   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radiósziamiau naplója

  2019. október 5., szombat Nekem tetszik!
0  
Vasárnap, 14 órától vesznek végső búcsút Rajk Lászlótól (ifj.). Egy SZDSZ-alapító politikus, tervező, díszlettervező és még sok minden mással foglalkozó EMBER-től búcsúzunk a Fiúmei úti temetőben. Nyugodjon békében
  sziamiau, 13:48 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. szeptember 29., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Boldog névnapot kívánok minden Mihály nevű ismerősömnek, kollégámnak.
  sziamiau, 14:18 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. szeptember 14., szombat Nekem tetszik!
0  
Ma reggel a vásárlás után eltűnt a pénztárcám, benne bankkártyákkal, hűségpontgyűjtő kártyákkal, némi készpénzzel. A kártyák letiltásáról gondoskodtam. De megyek a rendőrségre is.
  sziamiau, 9:52 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. augusztus 25., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Nagyon boldog névnapot kívánok Lajos nevű kollégáimnak, ismerőseimnek!
  sziamiau, 12:25 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. augusztus 22., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Ismét elment egy neves zenész. Fekete Gyula, alias. Szaxi Maxi.
A Hungária és a Dolly Roll zenekarok tagja volt. Rendkívüli ember és rendkívüli muzsikus. Mélységesen mély részvétem mind a családnak, mind a zenésztársaknak.
  sziamiau, 17:58 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. augusztus 21., szerda Nekem tetszik!
0  
A szabadságom igen "jól" alakult. Ahelyett, hogy ejtőznék valahol, most náthásan, köhögve és tüsszögve ejtőzöm a lakásban Nem így terveztem, de ezt dobta a kocka. Ismét bebizonyosodott, hogy nekem nem szabad semmit sem tervezni. Szomorú vagyok, de nagyon.
  sziamiau, 13:36 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. augusztus 18., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Szomorú hírt olvastam az imént. Elhunyt Peter Fonda amerikai színész, forgatókönyv-író. Édesapja Henry Fonda volt, nővére Jane Fonda. A lánya Bridget Fonda. Egy színész-dinsztia tagja. Sajnos, már csak múlt időben beszélhetünk róla. Nyugodjék békében.
  sziamiau, 19:37 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. augusztus 11., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Sajnálatos módon belekaptam a szemembe (tegnapelőtt). Jól be is vérzett. A szemészeten nem voltam vele, mert kamillával való borogatástól szépen lement a bevérzés, a szúró fájdalom elmúlt. De azért két napig voltak kisebb-nagyobb gondjaim a levélosztásnál! De megoldottam.
  sziamiau, 15:24 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. július 28., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Kedves Szabolcs nevű ismerőseim! Nagyon boldog névnapot kívánok!
  sziamiau, 14:07 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. július 27., szombat Nekem tetszik!
0  
Ismét elment valaki, akit ismertem, akit gyerekkori barátomként szerettem. Annak ellenére, hogy jóval idősebb volt, mint én. Szalóki Laci nyugodj békében az anyukád és az apukád mellett.
  sziamiau, 10:58 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
Szomorú vagyok. Szomorú, mert egy kollégám állandóan megsértődik, ha valamelyik fb-bejegyzéséhez fűzök egy kérdést. Az egyéb más kérdéseimre is sértődés a válasza. Én vagyok vajon a bunkó, vagy Ő?

Más:

Az előbb kivittem a szemetet és visszafelé jövet, megcsúsztam és elestem. Visszamentem és megnéztem, hogy min csúszhattam el. De rájöttem. Tegnap az idétlen szomszédunk kinyitotta a lépcsőházi ablakot, amin igen szépen beesett az eső, amikor volt. Úgy látszik, hogy nem tudtuk rendesen feltörölni - vagy azóta más öntött ki oda valamit -, a tény, hogy elestem. De nem lett semmi bajom.
  sziamiau, 10:31 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. július 26., péntek Nekem tetszik!
0  
Pár perc alatt akkora eső esett és akkora széllel jött, hogy csak na! A szél kivágta a konyhaablakot, ott folyt be egy kicsi eső. Meg az ajtó előtti szőnyeg ázott el. Egyébként már nem esik. Egy kicsit frissebb lett a levegő.

  sziamiau, 14:47 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
Kedves Annák! Anikók!

Nagyon boldog névnapot kívánok!
  sziamiau, 12:36 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. július 20., szombat Nekem tetszik!
0  
Tegnap este hazafelé tartottunk a céges busszal, amikor is a Ferenciek terétől lépésben haladtunk. Utóbb kiderült, hogy az Astoriánál - pont a kereszteződésben - baleset volt és éppen helyszíneltek a rendőrök. Ja, hogy az ottani felújítások miatt útaszfaltozás is volt. Késtünk, de rendesen. Az Őrs vezér terére beérve, buszok sehol. Várakozás. Várakozás. Negyedóra múlva jött is, ami nagy keservek árán eljutott a Szlávy utcai megállóig, ott aztán megadta magát. Újabb negyedóra - másik busz sehol. Elindultunk gyalog. Jó egy megállónyit gyalogoltunk, mire jött a másik. Mondanom sem kell, hogy sofőr egy szót sem szólt senkinek, csak mosolygott, mint a hülye. Nagy keservesen hazaértünk. A korona az egészen az volt, amikor a szomszédasszony utolért és a liftben felfelé elmondta, hogy ő mióta hazaindult két 85-ös busz kimaradt, ez a harmadik pedig lerobbant. Így tele volt a töke neki is. Tarlós urat kellene így utaztatni nap, mint nap.
  sziamiau, 10:07 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. július 17., szerda Nekem tetszik!
0  
Úgy alakult a tegnapi napom, hogy nem tudtam menni dolgozni. Már úton voltam, amikor vissza kellett fordulnom. Ma megyek a dokihoz igazolásért. Senkinek nem kívánok ilyen perceket.
  sziamiau, 11:14 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. július 14., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Sajnálatos módon rosszul sikerült hét végém. Na, nem azért, mert nem pihentem eleget, hanem azért, mert az anyu összeesett tegnap. Sajnos, akkor, amikor délután aludtam. És nem szólt egy büdös árva szót sem. Megint idegeskedhetek, ha nem vagyok itthon, hogy mi történik vele! Rohadtul érzem magam emiatt. Sőt! Tegnap még le is "rohadékozott". Szóval szomorú vagyok. A cicák adnak egy kis derűt, meg a barátom. Bár ő is most eléggé levert hangulatban van.
  sziamiau, 21:17 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. július 6., szombat Nekem tetszik!
0  
A hétfői nappal indult a hetem - szabadság után. Igen nehezen indult be a gépezet, de annyira beindult, hogy alig vártam a péntek estét. Volt benne sok jó és sok rossz is. A rossz az, hogy van két kollégám, akik annyira semmibe veszik a munkát, hogy csak na. Az egyik teng-leng, a másiknak meg a szája jár csak. Ő tudja legjobban a dolgozóknak járó dolgokat, de azt, hogy a dolgozónak mi a kötelessége, az neki semmi. Csak azért jár be, hogy ne legyen otthon, meg, hogy bejelentett munkahelye legyen. Felháborító!
  sziamiau, 10:06 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. június 30., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Tegnap - hosszú idő után - elutaztam a testvéremékhez. Elsősorban azért, hogy a nagyszüleim sírjára virágot vigyek és megemlékezzem róluk.
A testvérem munkában volt, így nem volt otthon, így igen fesztelen és kötetlen beszélgetést folytattunk a sógornőmmel, majd az unokaöcsémmel, akit mind a mai napig imádok. Imádom a humorát, a mosolyát. És imádom, amikor velünk van. Nem szomorú, nem bágyadt, hanem olyan, amilyennek szeretem. És megnevettette a keresztlányomat tegnap úgy, hogy még így nevetni a lányt hosszú ideje nem láttam. Mindketten 41 évesek. A Gábor áprilisban, míg az Ági június 8-án töltötte be ezt az életkort. Kicsinek is nagyon szerették egymást és jó volt látni, hogy ez semmit sem változott a évek alatt. Boldog voltam tegnap egy kicsit.
  sziamiau, 10:33 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
Szeretettel és békés megnyugvással emlékezem Ungvári Tamás íróra, közéleti személyiségre, aki tegnap, 89 éve korában elhunyt. Sok könyve jelent meg -szám szerint nem is tudom megmondani mennyi -, de a legismertebb a Beatles-biblia.
Szerettem a könyvismertetőit, az írásait, a nyilatkozatait. És szerettem őt magát is, mint EMBER-t. Kedves Tamás! Nyugodjon békében!
  sziamiau, 9:19 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. június 29., szombat Nekem tetszik!
0  
Sok boldog névnapot kívánok a Pétereknek és a Páloknak!
  sziamiau, 21:00 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. június 28., péntek Nekem tetszik!
0  
A mai nappal véget ér a szabadságom. Hétfőtől már dolgozom. Nem nagyon várom, de azért mégis jó lesz visszamenni a többiekhez.
  sziamiau, 18:46 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
Boldog névnapot kívánok minden kedves Leventének és Irénnek!

  sziamiau, 15:44 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. június 27., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Hétfőtől már nem leszek ennyit a csigán. Már dolgozni fogok. Brrrr!
  sziamiau, 20:52 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
Sok-sok boldog névnapot kívánok a Lászlóknak!
  sziamiau, 18:28 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. június 26., szerda Nekem tetszik!
0  
Azon Jánosoknak és Páloknak, akik most tartják a névnapjukat sok boldog névnapot kívánok!
A névnapjukat holnap ünneplő Lászlóknak is hasonló szépeket és jókat kívánok! Kettőnek különösen, mert igen kedvesek a szívemnek.
  sziamiau, 12:22 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. június 25., kedd Nekem tetszik!
0  
Már csak három munkanap, amit szabadsággal töltök. Hétfőn már kezdődnek a dolgozós napok. Várom azért egy kicsit. Nem kell aggódni! Nem nagyon! :-)
  sziamiau, 18:33 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
Kora reggel kimentünk a temetőbe. Nemcsak azért, mert régen voltunk, hanem mert az utóbbi viharok utáni helyzetet is felmértük. Szomorúan láttuk a vihar utáni állapotokat. Leszakadt faágak, ledőlt síremlékek. A legnagyobb szomorúságot mégis az okozta, hogy milyen gondozatlan a temető. És ez nemcsak a Temetkezési Intézet hibája, hanem a még élő hozzátartozóké.
  sziamiau, 13:56 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. június 24., hétfő Nekem tetszik!
0  
Ma délelőtt elmentem a mammográfiai leletemért. Érdekessége a dolognak, hogy március 29-én volt a vizsgálat és a lelet csak mostanra lett kész. Sebaj! Nem találtak semmit, és ez a fontos.
  sziamiau, 12:05 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
Ma viszont az Ivánok ünnepelnek. Innen is boldog névnapot kívánok!
Szent Iván éjjelén sok-sok szerelmesnek teljesülhet az álma és a vágya - mondják az okosok. Szerintem meg nem. Még akkor sem, ha átlépdelnek a tüzes parázson. Tévednék?
  sziamiau, 10:53 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2019. június 20., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Egy aranyos kis kolléganőmnek - igaz, már nem az -, meghalt az apukája. Mélységesen együtt érzek vele és a családdal. Drága Kriszti! Innen is küldöm részvétnyilvánításomat és együttérzésemet Neked és a családnak.
  sziamiau, 19:03 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
[2019-10-05]
[2019-09-29]
[2019-09-14]
[2019-08-25]
[2019-08-22]
[2019-08-21]
[2019-08-18]
[2019-08-11]
[2019-07-28]
[2019-07-27]
[2019-07-26]
[2019-07-20]
[2019-07-17]
[2019-07-14]
[2019-07-06]
[2019-06-30]
[2019-06-29]
[2019-06-28]
[2019-06-27]
[2019-06-26]
[2019-06-25]
[2019-06-24]
[2019-06-20]
[2019-06-19]
[2019-06-18]
[2019-06-17]
[2019-06-10]
[2019-06-01]
[2019-05-18]
[2019-05-08]
[2019-05-07]
[2019-05-05]
[2019-05-04]
[2019-05-01]
[2019-04-27]
[2019-04-20]
[2019-03-09]
[2019-03-02]
[2019-02-26]
[2019-02-16]
[2019-02-12]
[2019-02-10]
[2019-01-31]
[2019-01-27]
[2019-01-26]
[2018-11-26]
[2018-11-18]
[2018-11-05]
[2018-11-03]
[2018-10-28]
[2018-10-15]
[2018-10-13]
[2018-10-07]
[2018-10-01]
[2018-09-29]
[2018-09-16]
[2018-08-18]
[2018-08-12]
[2018-08-07]
[2018-08-06]
[2018-08-05]
[2018-08-02]
[2018-08-01]
[2018-07-30]
[2018-07-29]
[2018-07-28]
[2018-07-24]
[2018-07-22]
[2018-07-19]
[2018-07-16]
[2018-07-01]
[2018-06-17]
[2018-06-12]
[2018-06-10]
[2018-05-06]
[2018-05-01]
[2018-04-25]
[2018-04-10]
[2018-04-09]
[2018-04-08]
[2018-04-01]
[2018-03-19]
[2018-03-18]
[2018-03-17]
[2018-03-08]
[2018-03-03]
[2018-03-01]
[2018-02-19]
[2018-02-18]
[2018-02-14]
[2018-02-12]
[2018-02-11]
[2018-02-05]
[2018-02-03]
[2018-01-29]
[2018-01-28]
[2018-01-27]
[2018-01-24]
[2018-01-21]
[2018-01-20]
[2018-01-18]
[2018-01-15]
[2018-01-13]
[2018-01-11]
[2018-01-09]
[2018-01-07]
[2018-01-01]
[2017-12-31]
[2017-12-27]
[2017-12-26]
[2017-12-24]
[2017-12-23]
[2017-12-21]
[2017-12-18]
[2017-12-11]
[2017-12-10]
[2017-12-06]
[2017-12-04]
[2017-12-03]
[2017-11-30]
[2017-11-26]
[2017-11-24]
[2017-11-20]
[2017-11-18]
[2017-11-13]
[2017-11-11]
[2017-11-10]
[2017-11-05]
[2017-11-04]
[2017-11-01]
[2017-10-30]
[2017-10-29]
[2017-10-23]
[2017-10-22]
[2017-10-21]
[2017-10-15]
[2017-10-13]
[2017-10-11]
[2017-10-09]
[2017-09-29]
[2017-09-24]
[2017-09-21]
[2017-09-20]
[2017-09-19]
[2017-09-18]
[2017-09-17]
[2017-09-16]
[2017-09-14]
[2017-09-13]
[2017-09-12]
[2017-09-11]
[2017-09-10]
[2017-09-09]
[2017-09-08]
[2017-09-07]
[2017-09-04]
[2017-09-03]
[2017-09-01]
[2017-08-31]
[2017-08-29]
[2017-08-28]
[2017-08-26]
[2017-08-24]
[2017-08-23]
[2017-08-20]
[2017-08-17]
[2017-08-10]
[2017-08-07]
[2017-08-06]
[2017-08-05]
[2017-08-04]
[2017-06-23]
[2017-03-24]
[2017-02-18]
[2016-12-29]
[2016-12-12]
[2016-11-23]
[2016-10-27]
[2016-07-12]
[2016-06-27]
[2016-06-11]
[2016-05-06]
[2016-04-16]
[2016-03-18]
[2016-03-06]
[2016-02-14]
[2016-01-24]
[2016-01-11]
[2015-12-25]
[2015-12-16]
[2015-12-06]
[2015-11-16]
[2015-10-20]
[2015-10-04]
[2015-09-19]
[2015-09-06]
[2015-08-27]
[2015-08-24]
[2015-08-14]
[2015-08-13]
[2015-08-07]
[2015-08-05]
[2015-08-03]
[2015-07-03]
[2015-07-01]
[2015-06-29]
[2015-06-26]
[2015-06-24]
[2015-06-19]
[2015-06-18]
[2015-06-17]
[2015-06-11]
[2015-06-10]
[2015-05-22]
[2015-05-21]
[2015-05-15]
[2015-05-07]
[2015-05-06]
[2015-05-04]
[2015-04-30]
[2015-04-27]
[2015-04-22]
[2015-04-21]
[2015-04-20]
[2015-04-15]
[2015-04-09]
[2015-04-08]
[2015-04-07]
[2015-04-03]
[2015-03-31]
[2015-03-27]
[2015-03-26]
[2015-03-20]
[2015-03-18]
[2015-03-10]
[2015-03-06]
[2015-03-03]
[2015-02-27]
[2015-02-25]
[2015-02-23]
[2015-02-20]
[2015-02-19]
[2015-02-16]
[2015-02-13]
[2015-02-10]
[2015-02-06]
[2015-02-05]
[2015-02-03]
[2015-01-30]
[2015-01-29]
[2015-01-16]
[2015-01-14]
[2015-01-12]
[2015-01-08]
[2015-01-07]
[2015-01-05]
[2014-12-22]
[2014-12-19]
[2014-12-18]
[2014-12-17]
[2014-12-12]
[2014-12-11]
[2014-12-10]
[2014-12-05]
[2014-12-03]
[2014-12-02]
[2014-11-28]
[2014-11-27]
[2014-11-26]
[2014-11-25]
[2014-11-21]
[2014-11-19]
[2014-11-13]
[2014-11-10]
[2014-11-06]
[2014-11-05]
[2014-10-31]
[2014-10-28]
[2014-10-22]
[2014-10-16]
[2014-10-15]
[2014-10-13]
[2014-10-10]
[2014-10-09]
[2014-10-08]
[2014-10-06]
[2014-10-03]
[2014-10-02]
[2014-09-29]
[2014-09-23]
[2014-09-22]
[2014-09-19]
[2014-09-17]
[2014-09-15]
[2014-09-12]
[2014-09-08]
[2014-09-04]
[2014-09-03]
[2014-09-02]
[2014-08-29]
[2014-08-27]
[2014-08-25]
[2014-08-22]
[2014-08-19]
[2014-08-15]
[2014-08-13]
[2014-08-11]
[2014-08-04]
[2014-07-04]
[2014-07-03]
[2014-07-02]
[2014-06-25]
[2014-05-20]
[2014-05-09]
[2014-04-24]
[2014-04-09]
[2014-04-07]
[2014-04-04]
[2014-03-31]
[2014-03-26]
[2014-03-24]
[2014-03-17]
[2014-03-14]
[2014-03-07]
[2014-02-26]
[2014-02-24]
[2014-02-19]
[2014-02-06]
[2014-02-05]
[2014-01-29]
[2014-01-24]
[2014-01-06]
[2013-12-12]
[2013-12-03]
[2013-11-21]
[2013-11-18]
[2013-11-13]
[2013-11-05]
[2013-10-31]
[2013-10-21]
[2013-10-15]
[2013-10-10]
[2013-10-07]
[2013-09-30]
[2013-08-16]
[2013-08-15]
[2013-08-14]
[2013-08-12]
[2013-08-09]
[2013-08-08]
[2013-08-07]
[2013-08-06]
[2013-08-05]
[2013-08-01]
[2013-07-30]
[2013-07-29]
[2013-07-24]
[2013-07-22]
[2013-07-06]
[2013-07-04]
[2013-06-28]
[2013-06-25]
[2013-06-23]
[2013-06-19]
[2013-06-18]
[2013-06-12]
[2013-06-10]
[2013-06-05]
[2013-05-31]
[2013-05-29]
[2013-05-28]
[2013-05-25]
[2013-05-24]
[2013-05-22]
[2013-05-21]
[2013-05-17]
[2013-05-16]
[2013-05-15]
[2013-05-13]
[2013-05-10]
[2013-05-08]
[2013-05-07]
[2013-05-06]
[2013-05-03]
[2013-04-26]
[2013-04-24]
[2013-04-23]
[2013-04-22]
[2013-04-17]
[2013-04-15]
[2013-04-12]
[2013-04-11]
[2013-04-10]
[2013-04-09]
[2013-03-29]
[2013-03-26]
[2013-03-25]
[2013-03-22]
[2013-03-20]
[2013-03-18]
[2013-03-17]
[2013-03-13]
[2013-03-12]
[2013-03-11]
[2013-03-10]
[2013-03-07]
[2013-03-05]
[2013-02-21]
[2013-02-19]
[2013-02-15]
[2013-02-13]
[2013-02-12]
[2013-02-08]
[2013-02-06]
[2013-02-04]
[2013-01-31]
[2013-01-30]
[2013-01-29]
[2013-01-25]
[2013-01-24]
[2013-01-22]
[2013-01-21]
[2013-01-17]
[2013-01-16]
[2013-01-15]
[2013-01-11]
[2013-01-10]
[2013-01-08]
[2013-01-07]
[2012-12-27]
[2012-12-19]
[2012-12-13]
[2012-12-12]
[2012-12-10]
[2012-12-06]
[2012-12-04]
[2012-12-03]
[2012-11-30]
[2012-11-28]
[2012-11-27]
[2012-11-22]
[2012-11-16]
[2012-11-14]
[2012-11-07]
[2012-11-06]
[2012-11-05]
[2012-10-29]
[2012-10-26]
[2012-10-25]
[2012-10-24]
[2012-10-19]
[2012-10-18]
[2012-10-17]
[2012-10-15]
[2012-10-10]
[2012-10-05]
[2012-10-04]
[2012-09-21]
[2012-09-18]
[2012-09-14]
[2012-09-13]
[2012-09-12]
[2012-09-06]
[2012-09-05]
[2012-08-31]
[2012-08-24]
[2012-08-16]
[2012-08-06]
[2012-07-31]
[2012-07-30]
[2012-07-26]
[2012-07-25]
[2012-07-24]
[2012-07-20]
[2012-07-18]
[2012-07-17]
[2012-07-13]
[2012-07-06]
[2012-07-04]
[2012-07-03]
[2012-07-02]
[2012-06-29]
[2012-06-28]
[2012-06-27]
[2012-06-26]
[2012-06-25]
[2012-06-21]
[2012-06-20]
[2012-06-18]
[2012-06-15]
[2012-06-14]
[2012-06-09]
[2012-06-05]
[2012-06-01]
[2012-05-31]
[2012-05-30]
[2012-05-29]
[2012-05-24]
[2012-05-22]
[2012-05-17]
[2012-05-16]
[2012-05-15]
[2012-05-10]
[2012-05-08]
[2012-05-07]
[2012-05-04]
[2012-05-03]
[2012-04-26]
[2012-04-24]
[2012-04-23]
[2012-04-18]
[2012-04-12]
[2012-04-11]
[2012-04-10]
[2012-04-04]
[2012-04-03]
[2012-03-29]
[2012-03-28]
[2012-03-22]
[2012-03-21]
[2012-03-19]
[2012-03-13]
[2012-03-12]
[2012-03-09]
[2012-03-08]
[2012-03-06]
[2012-03-05]
[2012-02-28]
[2012-02-23]
[2012-02-16]
[2012-02-14]
[2012-02-13]
[2012-02-10]
[2012-02-09]
[2012-02-06]
[2012-02-03]
[2012-02-02]
[2012-02-01]
[2012-01-31]
[2012-01-27]
[2012-01-25]
[2012-01-24]
[2012-01-20]
[2012-01-19]
[2012-01-18]
[2012-01-11]
[2012-01-10]
[2012-01-04]
[2011-12-30]
[2011-12-20]
[2011-12-13]
[2011-12-08]
[2011-12-06]
[2011-12-03]
[2011-11-30]
[2011-11-29]
[2011-11-25]
[2011-11-24]
[2011-11-23]
[2011-11-18]
[2011-11-15]
[2011-11-14]
[2011-11-11]
[2011-11-10]
[2011-11-08]
[2011-11-07]
[2011-11-04]
[2011-11-03]
[2011-11-02]
[2011-10-30]
[2011-10-28]
[2011-10-26]
[2011-10-25]
[2011-10-24]
[2011-10-21]
[2011-10-20]
[2011-10-19]
[2011-10-17]
[2011-10-13]
[2011-10-12]
[2011-10-11]
[2011-10-10]
[2011-10-09]
[2011-10-07]
[2011-10-06]
[2011-10-05]
[2011-10-04]
[2011-10-03]
[2011-09-30]
[2011-09-29]
[2011-09-28]
[2011-09-22]
[2011-09-21]
[2011-09-20]
[2011-09-19]
[2011-09-18]
[2011-09-16]
[2011-09-15]
[2011-09-14]
[2011-09-13]
[2011-09-12]
[2011-09-11]
[2011-09-09]
[2011-09-08]
[2011-09-06]
[2011-09-05]
[2011-09-04]
[2011-09-01]
[2011-08-31]
[2011-08-30]
[2011-08-29]
[2011-08-28]
[2011-08-27]
[2011-08-25]
[2011-08-24]
[2011-08-23]
[2011-08-22]
[2011-08-21]
[2011-08-19]
[2011-08-18]
[2011-08-17]
[2011-08-14]
[2011-08-12]
[2011-08-11]
[2011-08-10]
[2011-08-09]
[2011-08-08]
[2011-08-07]
[2011-08-06]
[2011-08-05]
[2011-08-04]
[2011-08-02]
[2011-08-01]
[2011-07-31]
[2011-07-30]
[2011-07-28]
[2011-07-27]
[2011-07-26]
[2011-07-25]
[2011-07-24]
[2011-07-22]
[2011-07-21]
[2011-07-20]
[2011-07-19]
[2011-07-18]
[2011-07-16]
[2011-07-14]
[2011-07-13]
[2011-07-12]
[2011-07-09]
[2011-07-08]
[2011-07-06]
[2011-07-05]
[2011-07-03]
[2011-07-01]
[2011-06-29]
[2011-06-28]
[2011-06-27]
[2011-06-25]
[2011-06-24]
[2011-06-23]
[2011-06-21]
[2011-06-20]
[2011-06-18]
[2011-06-16]
[2011-06-14]
[2011-06-12]
[2011-06-10]
[2011-06-08]
[2011-06-07]
[2011-06-06]
[2011-06-02]
[2011-06-01]
[2011-05-31]
[2011-05-30]
[2011-05-29]
[2011-05-27]
[2011-05-24]
[2011-05-22]
[2011-05-18]
[2011-05-17]
[2011-05-15]
[2011-05-13]
[2011-05-12]
[2011-05-09]
[2011-05-07]
[2011-05-06]
[2011-05-05]
[2011-05-04]
[2011-05-03]
[2011-05-01]
[2011-04-30]
[2011-04-29]
[2011-04-28]
[2011-04-23]
[2011-04-21]
[2011-04-18]
[2011-04-17]
[2011-04-12]
[2011-04-10]
[2011-04-08]
[2011-03-31]
[2011-03-25]
[2011-03-20]
[2011-03-18]
[2011-03-17]
[2011-03-13]
[2011-03-10]
[2011-03-09]
[2011-03-08]
[2011-03-07]
[2011-03-03]
[2011-03-02]
[2011-03-01]
[2011-02-28]
[2011-02-27]
[2011-02-26]
[2011-02-25]
[2011-02-23]
[2011-02-21]
[2011-02-20]
[2011-02-18]
[2011-02-17]
[2011-02-15]
[2011-02-14]
[2011-02-13]
[2011-02-11]
[2011-02-10]
[2011-02-09]
[2011-02-08]
[2011-02-07]
[2011-02-05]
[2011-02-04]
[2011-02-03]
[2011-02-01]
[2011-01-31]
[2011-01-30]
[2011-01-29]
[2011-01-27]
[2011-01-26]
[2011-01-24]
[2011-01-22]
[2011-01-21]
[2011-01-20]
[2011-01-18]
[2011-01-17]
[2011-01-15]
[2011-01-13]
[2011-01-12]
[2011-01-10]
[2011-01-09]
[2011-01-07]
[2011-01-06]
[2011-01-05]
[2011-01-04]
[2011-01-02]
[2011-01-01]
[2010-12-31]
[2010-12-27]
[2010-12-26]
[2010-12-24]
[2010-12-23]
[2010-12-22]
[2010-12-15]
[2010-12-14]
[2010-12-13]
[2010-12-12]
[2010-12-11]
[2010-12-10]
[2010-12-09]
[2010-12-08]
[2010-12-07]
[2010-12-06]
[2010-12-05]
[2010-12-04]
[2010-12-03]
[2010-12-02]
[2010-12-01]
[2010-11-30]
[2010-11-29]
[2010-11-24]
[2010-11-23]
[2010-11-21]
[2010-11-18]
[2010-11-11]
[2010-11-10]
[2010-11-09]
[2010-11-08]
[2010-11-07]
[2010-11-06]
[2010-11-05]
[2010-11-04]
[2010-11-03]
[2010-11-02]
[2010-11-01]
[2010-10-31]
[2010-10-30]
[2010-10-29]
[2010-10-28]
[2010-10-27]
[2010-10-26]
[2010-10-25]
[2010-10-23]
[2010-10-22]
[2010-10-21]
[2010-10-20]
[2010-10-19]
[2010-10-18]
[2010-10-17]
[2010-10-16]
[2010-10-15]
[2010-10-14]
[2010-10-13]
[2010-10-12]
[2010-10-08]
[2010-10-07]
[2010-10-05]
[2010-10-04]
[2010-10-01]
[2010-09-30]
[2010-09-29]
[2010-09-28]
[2010-09-27]
[2010-09-24]
[2010-09-23]
[2010-09-22]
[2010-09-21]
[2010-09-20]
[2010-09-17]
[2010-09-16]
[2010-09-15]
[2010-09-14]
[2010-09-12]
[2010-09-10]
[2010-09-09]
[2010-09-08]
[2010-09-07]
[2010-09-06]
[2010-09-03]
[2010-09-02]
[2010-09-01]
[2010-08-31]
[2010-08-27]
[2010-08-26]
[2010-08-25]
[2010-08-24]
[2010-08-23]
[2010-08-19]
[2010-08-18]
[2010-08-17]
[2010-08-16]
[2010-08-13]
[2010-08-12]
[2010-08-11]
[2010-08-10]
[2010-08-09]
[2010-08-06]
[2010-08-05]
[2010-08-04]
[2010-08-03]
[2010-08-02]
[2010-07-30]
[2010-07-29]
[2010-07-28]
[2010-07-27]
[2010-07-26]
[2010-07-23]
[2010-07-22]
[2010-07-21]
[2010-07-16]
[2010-07-15]
[2010-07-14]
[2010-07-13]
[2010-07-12]
[2010-07-09]
[2010-07-08]
[2010-07-07]
[2010-07-06]
[2010-07-03]
[2010-07-02]
[2010-07-01]
[2010-06-30]
[2010-06-29]
[2010-06-28]
[2010-06-25]
[2010-06-24]
[2010-06-23]
[2010-06-22]
[2010-06-21]
[2010-06-18]
[2010-06-17]
[2010-06-16]
[2010-06-15]
[2010-06-14]
[2010-06-11]
[2010-06-10]
[2010-06-09]
[2010-06-08]
[2010-06-07]
[2010-06-04]
[2010-06-03]
[2010-06-02]
[2010-06-01]
[2010-05-31]
[2010-05-28]
[2010-05-27]
[2010-05-26]
[2010-05-25]
[2010-05-21]
[2010-05-20]
[2010-05-19]
[2010-05-18]
[2010-05-17]
[2010-05-14]
[2010-05-13]
[2010-05-12]
[2010-05-11]
[2010-05-10]
[2010-05-07]
[2010-05-06]
[2010-05-05]
[2010-05-04]
[2010-05-03]
[2010-04-30]
[2010-04-29]
[2010-04-28]
[2010-04-27]
[2010-04-23]
[2010-04-22]
[2010-04-21]
[2010-04-20]
[2010-04-19]
[2010-04-16]
[2010-04-15]
[2010-04-14]
[2010-04-13]
[2010-04-12]
[2010-04-10]
[2010-04-09]
[2010-04-08]
[2010-04-07]
[2010-04-06]
[2010-04-02]
[2010-04-01]
[2010-03-31]
[2010-03-30]
[2010-03-29]
[2010-03-26]
[2010-03-25]
[2010-03-24]
[2010-03-23]
[2010-03-22]
[2010-03-19]
[2010-03-18]
[2010-03-17]
[2010-03-16]
[2010-03-12]
[2010-03-11]
[2010-03-10]
[2010-03-09]
[2010-03-08]
[2010-03-05]
[2010-03-04]
[2010-03-03]
[2010-03-02]
[2010-03-01]
[2010-02-27]
[2010-02-26]
[2010-02-25]
[2010-02-24]
[2010-02-23]
[2010-02-22]
[2010-02-19]
[2010-02-18]
[2010-02-17]
[2010-02-16]
[2010-02-15]
[2010-02-12]
[2010-02-11]
[2010-02-10]
[2010-02-09]
[2010-02-08]
[2010-02-05]
[2010-02-04]
[2010-02-03]
[2010-02-02]
[2010-02-01]
[2010-01-29]
[2010-01-28]
[2010-01-27]
[2010-01-26]
[2010-01-25]
[2010-01-22]
[2010-01-21]
[2010-01-20]
[2010-01-19]
[2010-01-18]
[2010-01-15]
[2010-01-14]
[2010-01-13]
[2010-01-12]
[2010-01-11]
[2010-01-08]
[2009-12-29]
[2009-12-28]
[2009-12-22]
[2009-12-19]
[2009-12-17]
[2009-12-16]
[2009-12-15]
[2009-12-14]
[2009-12-10]
[2009-12-09]
[2009-12-08]
[2009-12-07]
[2009-12-04]
[2009-12-03]
[2009-12-02]
[2009-12-01]
[2009-11-30]
[2009-11-27]
[2009-11-26]
[2009-11-25]
[2009-11-24]
[2009-11-23]
[2009-11-20]
[2009-11-19]
[2009-11-18]
[2009-11-17]
[2009-11-16]
[2009-11-13]
[2009-11-12]
[2009-11-11]
[2009-11-10]
[2009-11-09]
[2009-11-06]
[2009-11-05]
[2009-11-03]
[2009-11-02]
[2009-10-30]
[2009-10-29]
[2009-10-28]
[2009-10-27]
[2009-10-26]
[2009-10-22]
[2009-10-20]
[2009-10-19]
[2009-10-16]
[2009-10-15]
[2009-10-14]
[2009-10-13]
[2009-10-12]
[2009-10-09]
[2009-10-08]
[2009-10-07]
[2009-10-06]
[2009-10-05]
[2009-10-02]
[2009-09-29]
[2009-09-28]
[2009-09-25]
[2009-09-24]
[2009-09-22]
[2009-09-15]
[2009-09-11]
[2009-09-10]
[2009-09-08]
[2009-09-04]
[2009-09-03]
[2009-08-26]
[2009-08-25]
[2009-08-19]
[2009-08-18]
[2009-08-10]
[2009-08-07]
[2009-08-06]
[2009-08-03]
[2009-07-31]
[2009-07-30]
[2009-07-27]
[2009-07-23]
[2009-07-21]
[2009-07-20]
[2009-07-13]
[2009-07-09]
[2009-07-08]
[2009-07-03]
[2009-07-02]
[2009-06-26]
[2009-06-15]
[2009-06-04]
[2009-06-02]
[2009-05-26]
[2009-05-14]Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.