CsodaCsiga Főlap
Naplók 2019. április 24.   szerda   György, Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia  György;Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia, Gaszton, Gyöngyvirág, Kászon, Melióra, Nedda
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radiópuszi naplója

  2018. január 17., szerda Nekem tetszik!
1  
sziasztok, hát megint eltelt sok sok év, már nem is tudom, hogy mikor voltam itt utoljára, de már nem is évente írom a nyamvadt naplót, hanem ez azt hiszem a harmadik év ami azóta eltelt. Talán azért nem írom, mert annyira sok jó dolog nem történik velem. A nagyobbik fiammal és pindurommal is minden nagyjából rendben. Apum nem jól van, most ezért megy az aggódás, na nem úgy mintha ez rajtam kívül olyan sok mindenkit érdekelne, de most kifejezetten jólesik leírnom a gondolataimat. Szerintem a régi csigások közül nem nagyon jár már erre senki, kb egy-két kivétellel azt se tudják már, hogy ki vagyok. Ehh nem is így akartam ezt most, mármint konkrétan nem azért jöttem fel ide, hogy szomorú dolgokat írjak. Mostanában magam alatt vagyok, úgyhogy nem is annyira jó ötlet itt kiönteni magamból...de ez is én vagyok. Jó sötét beírásra sikerült ez most...
  puszi, 16:28 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2015. január 16., péntek Nekem tetszik!
0  
kéne megint írni, hisz eltelt egy év megint.
milyen fura, hogy régen szinte napi rendszerességgel írtam a naplómat, ma már ez nem érdekel.
hát mit tudom én, kaptunk jót-rosszat, macimmal még mindig együtt vagyunk és hála istennek jól vagyunk.
egészség: na arról nem írok, sok minden van, lábam stb, szóval nem akarok panaszkodni, elvileg valami jót akartam írni.
tavaly macimnak meglett a jogsi és a család új tagja is, egy suzuki (Saci névre keresztelve), persze nem az otp szakadt ránk, hanem kölcsön.
szóval lesz mit kinyögni.
aztán pindur fiam jövő hónapban elköltözik albérletbe és röhögjetek ki, tudom, hogy már nagy ló és el kell kezdenie külön az életét, de rohadtul hiányozni fog.
mi van még? meló ugyanaz nekem is és macinak is és sajnos a fizetés is ugyanaz már hét éve, azóta nem volt fizuemelés, jövőre utolér a minimálbér, viszont legalább van munka, szóval mindennek megvan a jó oldala vagy rossz, attól függ honnan nézzük.
Szóval kedves idetévedő, neked is boldog új évet és kívánom, hogy olyan legyen amilyennek elképzelted.
  puszi, 18:31 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2014. szeptember 11., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Mary Elizabeth Frye:

Ne jöjj el sírva síromig

Ne jöjj el sírva síromig,
Nem fekszem itt, nem alszom itt;
Ezer fúvó szélben lakom
Gyémánt vagyok fénylő havon,
Érő kalászon nyári napfény,
Szelíd esőcske őszi estén,
Ott vagyok a reggeli csendben,
A könnyed napi sietségben,
Fejed fölött körző madár,
Csillagfény sötét éjszakán,
Nyíló virág szirma vagyok,
Néma csendben nálad lakok
A daloló madár vagyok,
S minden neked kedves dolog. . .

Síromnál sírva meg ne állj;
Nem vagyok ott, nincs is halál.

  puszi, 7:16 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2013. december 29., vasárnap Nekem tetszik!
1  
na kis évösszefoglaló, csak mert régen írtam.

szóval macimmal minden ok, gyűrjük egymást még mindig :)
lábacskám is egy fokkal jobb, bár ez nem az orvosoknak köszönhető, hanem nekünk, mert rájöttünk ha egész nap be van fáslizva és venerutonozom, akkor fényévekkel jobb, macim szerint pedig kinézetre is szebb.
szóval így már elvagyok jegelés nélkül legalább amikor dolgozom, akkor nem kell.
a karácsony eltelt, voltunk nagyfiaméknál és persze itthon is degeszre zabáltuk magunkat, mint a legtöbben.
aztán sorozatmániás lettem, most h itthon vagyunk csomót megnéztem.
melóhely majdnem leírtam h kaki, de mé ne írhatnám? szóval kaki, rugdossák kifele az embereket, ami ugye nem lenne olyan nagy baj egyfelől, mert ugye egy jó nagy trutyi és persze minimálbéres, csak persze az ember retteg h talál-e másikat szóval másfelől meg baj.
mondjuk fogalmam sincs h mit fogunk csinálni, ha felhívnak egy nap, h köszi másnap már nem kell jönnöd...
persze nem is akarom ilyen negatívan befejezni, szóval mindenkinek aki idetéved nagyon boldog új évet!
  puszi, 4:49 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2013. október 25., péntek Nekem tetszik!
0  
Az én drága cicám, ma 20 éves :) A jó istenke éltessen nagyon-nagyon sokáig faroktoll-Enikőm :)
Ma Teérted ragyognak a csillagok,
Veled ünnepelnek az Angyalok.
Ha meglátsz egy hullócsillagot,
Kívánj valamit, ma megkapod.
Amit én tudok adni, ki nem nyithatod,
De újra és újra elolvashatod.
Kívánok Neked csodás, vidám napot,
Tortát, ajándékot, s hullócsillagot,
De nem utolsó sorban, Boldog Születésnapot!
Tobai Rózsa verse


forrás: suzymama.bloglap.hu
  puszi, 7:23 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2013. szeptember 15., vasárnap Nekem tetszik!
0  
az én drága cicámnak, nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!
és mivel szerintem ez egy genyó dolog, h egy napra kívánok neki nagyon-nagyon boldogot, ezért nagyon boldog évet cica, szóval ne aprózzuk... :)
  puszi, 8:30 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2013. szeptember 8., vasárnap Nekem tetszik!
0  
tegnap nagy puffanás az erkélyen, mondom macimnak, nézd már meg, h mi volt az. hátha egy denevér.
macim: dehogy megyek még belekapaszkodik a hajamba (majdnem teljesen kopi:)), de ha mégse, akkor is ki az hülye aki kikezd batmannal :D

na ez az én lüke macim
  puszi, 9:07 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2013. július 17., szerda Nekem tetszik!
0  
nya, énis szabin meg macim is, dehát nem voltunk sehol. ma macim ablakot pucevált meg függönyt mosott, ez azért nem túl jó szabis progi, de ezt is meg kell csinálni. elvileg péntekre tervbe van a velencei-tó, de az még sok mindentől függ. aztán hétfőn már meló.
  puszi, 18:02 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2013. július 15., hétfő Nekem tetszik!
0  
enimnek :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZXSSBu9uKrM#at=180
  puszi, 7:14 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2013. február 16., szombat Nekem tetszik!
0  
ezt meg cicámnak
  puszi, 6:36 Itt megírhatod a véleményed puszi
elment a főnököm nyugdíjba :(
hiányozni fog. tegnap elbúcsúztunk tőle egy trófeás nagy zabáláson, utána csak szuszogni tudtam.
mindig megfogadom, hogy nem fogom teleenni magam, aztán mégis... ja és érdekes, nem is a főtt kajáktól voltam odáig, hanem a hidegtálaktól + a rántott husi, máj, gomba kombó volt a bejövős. rájöttem h imádom a franciasalátát, a krumplisalátát a majonézos sonkatekercsről már ne is beszéljünk. ja és furi, a csomó édességből nem kívántam semmit. azért még mielőtt azt hinnéd h megbolondultam és olyan sovi vagyok h még, hát nem, az édességnemkívánás nem okoz nálam súlyvesztést.
mivel pedig marha rég írtam, (tudom-tudom, nem hiányzott:P)- pár szavacska magamról:
lábam ugyanaz, bár legalább rájöttem, h a visszerektől fáj, szóval műteni kell és gyűjteni rá, merth nem olcsó mulatság, főleg mivel lézerrel szeretném. mondjuk más lehetőség nincs is, és igazából azt se tudom, h ott vállalják-e, szóval még ennek is utána kell járnom.
ma megyünk barinőm pindurjaira vigyázni, úgyh ma se fogunk unatkozni.
persze jégakkukkal felszerelkezve megyek, mivel lassan szériatartozék lesz nálam. lehet jubilálni fogok júniusban, ugyanis akkor lesz két éve, h olyan szinten fáj a lábam, h mire hazajövök melóból csak arra tudok gondolni, h ágy és a jégakkuk, lehet ez már szerelem? :P
na ennyi panaszkodás elég is belőlem pár hónapig megint nem naplózok :)
  puszi, 6:04 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2013. február 8., péntek Nekem tetszik!
0  
loptam monától :)

Horoszkópok megint kicsit másképp:))))
/ne engem szidjatok/ :)))))
Kos: Hát te egy igazi pszichopata vagy! Téged bazdmeg kényszerzubbonyban kéne fogva tartani a Gyorskocsiban! Állandóan üvöltesz, ha meg éppen nem pipacsvörös a hülye fejed, akkor lekarmol belül az idegbaj. Képtelenség veled bármit is
közösen csinálni, mert irritálnak az emberek, de még az állatok és a növények is! Viszont, mivel ilyen antiszociális őstulok vagy, mindig van jó sok pénzed, amit természetesen magadra költesz. Nem veted meg a piát de marha igénytelen a ruhatárad és senki sem akar veled szexelni, mert csak a saját örömöd a fontos. Általában fáj a fejed, ami nem csoda, hiszen azzal mész a falnak permanensen.

Bika: 3 dolog a fontos neked az életben: Kaja, lóvé, szex. Ennyi vagy, se több, se kevesebb. Ha ez a 3 megvan, akkor neked már dolcsevíta minden. Dolgozol, mint a barom és nem szeretsz pontatlan lenni. Mivel óriási színész vagy ezért sokan szeretnek, mert azt adod elő, hogy te ilyen kis cukker vagy, de csak a közvetlen környezeted tudja, mekkora egy érzéketlen mocsadék vagy legbelül. A saját karriered mindennél és mindenkinél fontosabb, felszínes vagy, nem mélyülsz el tudományokban, darálod a hétköznapokat és egész nap a zabálásra meg a kefélésre gondolsz, miközben baromságokat vásárolsz.

Ikrek: Folyton hazudsz és hűtlen vagy. Van családod de megvannak a magad kis kerülő utai. Nagy az egód, állandóan kompenzálsz. Azt akarod elhitetni mindenkivel, hogy okos és tájékozott vagy, de általában a harmadik mondatod után kibukik, hogy seggarc vagy. Hülyére dolgozod magad, ha már mehetnél haza, akkor is bent baszod a rezet az irodában. Lapátolod haza a pénzt, hogy be legyen fogva a család pofája, te meg elvagy magadban. Ha nem ez a típus vagy, akkor gondoskodó és nagyon kedves, szeszélyes hangulatokkal és humorral. Irtó nehéz elviselni téged, azért ezt szögezzük le. Nyomoronc vagy az ágyban, de imádod a szexet, bár senki sem szereti veled istenigazából.

Rák: Finom kis lelked van, simán elbőgöd magad egy rágó reklámon. Szereted az embereket és ultraszociális vagy, igazi közösségi arc. Téged is szeretnek, de azért jó veled óvatosnak lenni. Tudsz ám sumákolni, kicsúszol az emberek kezei közül, mint a Halak. Van humorod, szeretsz bulizni, inni, pörögni, élni, zabálni. Nem vagy egy agysebész, de nem is ez a célod. Kergeted a pénzt, de általában le vagy égve és másoktól kunyerálsz. Mindenki ad neked, mert marha édes pofa vagy, de van, amikor lelépsz és eltűnsz az emberek életéből. Szeretsz főzni és jó is vagy a gasztronómiában¬. Szeretnél családot, de általában ez nem jön össze, ha meg igen, akkor boldog vagy és boldogan sírdogálsz a rágó reklámokon.

Oroszlán: Mikor az egó testet ölt. Te vagy az, akinél jobban egyik jegy sem imádja önmagát. Állandóan a séródat basztatod, tollászkodsz a tükör előtt. Szép akarsz lenni, de általában egyáltalán nem vagy az, maximum feltűnő. Van eszed és használod is, eltaposol mindenkit, csak hogy feljebb juthass. Rengeteg barátod, haverod van, imádsz elmászkálni, táncolni, sörözni. Extrém vagy az ágyban, már mindent pózt kipróbáltál, habzsolod a kapcsolatokat, vagy egy konkrét társad van, de azt kifacsarod, mint a citromot. Közöd nincs a főzéshez, inkább étterembe mész, addig is megcsodálhat a személyzet.

Szűz: Rólad szól a mondás, miszerint a f*szt is csipke kesztyűben fogod meg. Sőt, először lefertőtleníted! Rendmániás vagy, fontos a tisztaság, meg hogy napi 5-6 órát pakolásszál, szervezkedjél. Ha találsz egy ráncot a szoknyádon, azonnal letéped magadról és kivasalod.
Nehéz természeted van, olyan vagy mint aki karót nyelt. A lazaságról már olvastál valahol, de annyi közöd van hozzá, mint a humorhoz. Citromba harapott, aszott vénasszony vagy, aki próbál trendi lenni, de belül csak egy ótvar múmia.
Imádnád a szexet, ha nem lennél folyton azzal elfoglalva, hogy rajta van-e még a másikon a koton.
Hülyén csinálod az életedet, mindig mindent elbaltázol, de remek ideológiákat gyártasz és elhiteted magaddal, hogy állati boldog vagy.

M é r l e g: Egy angyal vagy és mindenki szeret. Meg is értem, mert rengeteg benned a szeretet. Olyan magas érzelmi intelligenciád van, hogy ihajj. Jó a humorod, nagy a szíved, mindig mindenkinek segítesz, bírod a terhelést. Önfeláldozó vagy és sugárzik belőled valami földön túli csoda. Megmondod a frankót, akkor is, ha a másiknak az nem tetszik. Szerencsére borzalmas színész vagy, tehát nyers és őszinte, amit nem sok jegy mondhat el magáról. Pénzed mindig van, de ha kell, odaadod másoknak a havi fizetésedet. Húzod az igát és nem szoktál panaszkodni. Nagyon mélyen éled meg a dolgokat, felszínességnek¬ egyáltalán nincs helye az életedben. A családod a legfontosabb, nem csak szavakban hanem tettekben is. Egy főnyeremény vagy.

Skorpió: Na, a másik ős ganyé az Oroszlán után! Benned az az átverés, hogy van szíved és mégis halálra szurkálsz mindenkit! Haragtartó vagy ami undorító egy tulajdonság! Imádod a szexet és gyakorlatilag ez a legfontosabb az életedben, na meg a pia meg a lumpolás. Ha pasi vagy, akkor sármos, ha nő, akkor kegyetlen, hideg szépség. Alapvetően szeretnek az emberek, mert szórakoztató is tudsz lenni, de nem árt veled vigyázni, mert ha kell, 40 év múlva is megtorlod azokat a sérelmeket, amiket kaptál.

N y i l a s: Megállás nélkül lököd a faszságot, olyan vagy, mint a Vízöntő, csak nem annyira melankolikus. Tele vagy élettel és tűzzel, van eszed is, nem is kevés, de lételemed a baromkodás. A magánéleted az valami nagyon elkúrt "c" vágány, rendre elköveted ugyanazokat a hülyeségeket és az istennek sem tanulsz a saját hibáidból. Szerethető arc vagy, a társaság középpontja, de anyagilag nem vagy nagyon eleresztve, viszont nem is teszel ellene, várod a sült galambot és nem érted, miért nem tartasz sehol. Kevés barátod van, de azok értékállóak és tolerálják, hogy nem vagy normális. Szeretnél családot, de nem jön össze, ha meg igen, akkor a sarokban szorongsz és onnan mesélsz vicceket. Nem vagy egy egyszerű történet."

Bak: Egy igazi lúzer vagy, öcsém. Egy vadbarom. Osztod az észt, miközben neked is alig van. Magányos farkasnak születtél, legalább is ezt próbálod vetíteni kifelé, közben a fél karodat adnád egy jó dugásért. Állandóan szélmalom harcot vívsz, olyan dolgokat akarsz, amiknek kúrvára semmi reális esélyük nincs, hogy valaha is elérheted ebben a mocskos, tetves életb en. Lennének barátaid, ha nem lennél olyan merev, mint egy 200 éves bükkfa, de téged csak az élet tud megfaragni. Sosincs pénzed, folyton rinyálsz, amikor meg végre puncihoz jutsz, előjönnek a szeparációs szorongásaid és ott zokogsz a csaj ölében. Az egészséged is csapnivaló, cigizel, piálsz, nem sportolsz, csak sajnálatot akarsz kicsikarni a környezetedből.¬ Még menni sem tudsz rendesen, mindig mindenben megbotlasz és pofára esel. Te vagy a 12 jegy közül a legszerencsétlenebb.

Vízöntő: Na te aztán, nagy rejtély vagy. Ülsz egész nap az ablaknál és nézed a felhőket, közben meg az élet értelmén elmélkedsz és csodálkozol, hogy romokban hever a sajátod. Tervezgeted, mekkora ász leszel a szakmádban, de zárt ajtókat döngetsz, a kutya sem foglalkozik veled, mert látszik rajtad hogy veréb vagy! A hatalmas jó szíved visz a sírba, mindig mindenkinek segítesz, csak magadnak nem, mert egyáltalán nincs önértékelésed. Párkapcsolataid valahol egy Pest környéki szeméttelepen vannak eltemetve, senki sem akar járni veled, mert dilisnek néznek. Folyton üveges a tekinteted és bambulsz a semmibe, semmi gyakorlatiasság, tettre készség nincs benned. Hülye könyveket olvasol, hülyeségeken kattogsz, alapvetően egy igencsak elbaszott bohóc vagy, aki a saját sebeit nyalogatja.

H a l a k: Te egy ilyen skizofrén talány vagy, alapvetően halál érzékeny, de tudsz talaj paraszt is lenni. A környezeted már rég beszedte az összes tolerancia tablettáját, de te még mindig csinálod a feszkót. Nyughatatlan vagy, izgága, zsarnokoskodó, kibeszélsz mindenkit a háta mögött mert egy ganyé vagy, szerencsére jól főzöl és jó vagy az ágyban, ezért vannak még körülötted emberek. Mindig van valamennyi pénzed de baszott nagy szarrágó vagy. Úgy öltözködsz, mint egy NDK turista, piros zoknihoz simán felveszed a lila, műanyag fröccsöntött, ruppótlan szandált. Szereted a hosszú kapcsolatokat, mert utálsz mindig újat kezdeni, ráadásul téged elég nehéz elviselni, te sem szereted produkálni magad mindig az elejéről, inkább hazavágod a családodat.
  puszi, 8:22 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. október 21., vasárnap Nekem tetszik!
0  
jó sok pihenés,lábam változatlan, bár erőltetem. nemsokára jönnek nagyfiamék, csináltam neki egy tepsi rakott zöldbabot.
mi van még?
szerdán egyik kollegámnak szívinfarktusa lett. elvileg már magánál van, de ha nem mondják, h mit csinálnak vele el se hinném. szóval mentő be a honvédba, mert az volt az ügyeletes, közben kétszer ujraélesztés. pénteken kitalálták, h átviszik ceglédre, huszonhatodikán majd vissza, h megműtsék. nem értem a logikát ugyan, h miért kell öt napra átvinni ceglédre, de biztos a beteg gyógyulása az első...
komolyan a hótopánom kivan az összes dokival, tisztelet ugye a kivételnek..
  puszi, 17:55 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. október 19., péntek Nekem tetszik!
0  
macim mai beszólása: apád tv-műsor lett.
nézek furán, erre folytatja: házon kívül...
még mindig meg tud nevettetni:D

  puszi, 12:02 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. október 12., péntek Nekem tetszik!
0  
nem értem a nyamvadék lábam, tegnap megint rossz volt:) pedig már azt hittem a javulás útjára lépett, de nem.
ráadásul marha jó lenne ha végre rájönnék, h mitől függ, h rosszabb, vagy jobb.
azon gondolkodtam, h nem-e tényleg a csípőm miatt fáj az egész lábam.
akkor viszont igazából szopacs van, mert marhára nem fognak berakni még csípőprotézist.
remek kilátások...
  puszi, 8:16 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. október 11., csütörtök Nekem tetszik!
0  
macim tegnapi beszólása:
beszélgetünk, mondom tibi mikor született meg kellett indítani a szülést.
macim: hát inkább a world of warcraft-ot kellett volna odarakni:)
azé hozzáteszem tibi védelmében, h már nem is játszik vele elég rég...
  puszi, 6:24 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. október 10., szerda Nekem tetszik!
0  
ritámnak üzi: bármikor:) puszillak

ma megint voltam gépen, és tökre jót tesz a lábamnak, bár a derekam nem az igazi, csak nem tudom, h ettől-e, vagy mert amúgy is trutyi lenne.
macim épp haldoklik, olyan férfimódra. (pici megfázás, hőemelkedés) de azé ne tudd meg, h mennyi nyávogást hallok:D

  puszi, 20:17 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. október 9., kedd Nekem tetszik!
0  
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j5dFe-WKuPs#!
  puszi, 13:45 Itt megírhatod a véleményed puszi
a körzetim tegnap tiszta bűbáj volt,fogalmam sincs mi ütött bele. ki akartam iratni magam mára erre: ő úgy látja még maradhatnék. mondom magamban: mi van? csütörtökön elzavart, h nem értem oda hatra, mostmeg maradjak? na mindegy száz szónak is egy a vége, csak hétfőn kezdek, hagytam magam rábeszélni...
egyébként elköszöntem az asszisztensnőtől, szóval szabad orvosválasztás van. marhára elegem van így is a doktornőből...
ja és kipróbáltam tegnap a flabelos gépet, azt hiszem menni fogok többször egy héten, még a hátamon is rezgett a háj:D
legközelebb szerdán.
  puszi, 6:14 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. október 8., hétfő Nekem tetszik!
0  
nem is mondtam kaptunk egy szobabinyót, úgyhogy most énis meg pindurom is hajtjuk. tegnap már tíz percet tekertem. ahhoz képest h kb két hete menni se tudtam... egész jó. ja és pindurom picit megszivatott ma reggel, mert ugye én a legkönnyebben megyek, ő meg ötösön. reggel elfelejtettem megnézni hányason van, miután már majdnem kiköpködtem a tüdőmet, (azon gondolkodtam közbe, h mi a ráktól nem bírom, mikor tegnap tökre ment)rájöttem h mi a baj:)
  puszi, 5:36 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. október 7., vasárnap Nekem tetszik!
0  
macim megint a ringen van, teljesen belebolondult a forma-1-be és a wtcc-be, mostmár a ladies cup-ba is. szóval szalmácska vagyok. tegnap voltunk barinőm szülinapján. ja és elkezdtem a sokadik és egyben legutolsó fogyómat. mondjuk nem most, de alakulgatok. legalábbis érzem már a pocimon és rám jött a szoknyám.
lábam is úgy érzem javul kicsit, szóval kezdek kimászni a gödörből. talán még a naplót is újrakezdem írni.
megint itthon voltam egy hónapot betegbem elvileg kedden melózok.
egyébként a körzetim meg tudnám fojtani egy kanálnyi vízbe, illetve szerintem még víz se kéne.
nem tudom hallottatok-e olyanról, h nem vesz fel betegbe csak ha a rendelés első két órájába érsz oda...odaértem egyébként, de mivel semmi dátum, időbélyegző nincs, h mikor voltál ott, ezért mikor benyögte h nem voltam ott hatra, ugyebár nem tudtam bizonyítani, h de bizony...szóval mehetek vissza hétfőn, pedig csak ki akartam iratni magam.
szóval most kiír, aztán váltok egy körzetit, mielőtt tényleg megfojtom.

  puszi, 7:53 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. szeptember 17., hétfő Nekem tetszik!
0  

#!
  puszi, 15:14 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. szeptember 14., péntek Nekem tetszik!
1  


  puszi, 21:42 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. június 16., szombat Nekem tetszik!
0  
nagyfiamnak:

"E napon minden érted van!
A nap csiklandozó sugara
a lágy szellő
s a madarak csodás dala.

Ma neked nő a virág,
mely ontja csodás illatát
s neked érik a gyümölcs,
ami beszívja a hajnal harmatát.

Ha jő az este
s megjelennek a csillagok,
hidd el, ma neked ragyognak
és az égre azt írják
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!"

szeretlek: anya

  puszi, 16:56 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. május 26., szombat Nekem tetszik!
0  

Macim és Michelisz Nóóórbi
  puszi, 19:24 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. május 21., hétfő Nekem tetszik!
0    puszi, 22:12 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. május 18., péntek Nekem tetszik!
0  
enimnek:) csak mert...szeretlek cic  puszi, 16:36 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2012. április 11., szerda Nekem tetszik!
0  


  puszi, 23:29 Itt megírhatod a véleményed puszi
valahogy elmaradt mostanság a naplóírás, talán azért, mert nyávogni mindig nem akarok, h mennyire rossz még a lábam és igazából majdnem a lábam körül forog minden egész nap. még mindig jegelem délután és este, h másnap egyáltalán dolgozni tudjak. sok reményt már nem fűzök hozzá, h jobb lesz.

kis vidám téma:
barinőmnek megszületett a negyedik pindurja:) bátrak...mindenesetre gyönyörű és egészséges baba és jól vannak mindketten.

  puszi, 23:14 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. december 18., vasárnap Nekem tetszik!
0  
mit is irjak? megkértek, h irjak..., tényleg jó rég nem tettem. na szóval lábam kicsit javulgat, sportkórházban levitték róla a daganatot, már emberi formája van, nem elefántláb. még mindig nem az igazi azért.kedden kapok izületbe injekciót.
januárba viszont mennem kell mindenképp dolgozni, nem mondta ki a főnököm, de szerintem ha akkor se megyek lapátra kerülök. jött egyébként egy fiatal csajszi a helyemre, aranyoska, csakhát nem volt aki betanítsa, úgyh igencsak el leszünk maradva. egyébként ennek is sztorija van, hogy a helyemre...a lényege a dolognak, h nem is a helyemre vették fel, hanem másik üzembe, de mint kiderült közben, oda nem kell, szóval maradni fog úgy néz ki, sőt kedvenc főnököm mondta neki, h majd én megyek át másik üzembe:)) hát nagyon megijesztett...mehetnékem van ugyis.
más
abszolút nincs karácsonyi feelingem, még vásárolni se vásároltam semmit elárulom lehet nem is fogok, nem vagyunk ugyanis marhára eleresztve. havonta simán verem a husz-harmincezret a gyógyszerköltségben.
vmi apróság azért lesz szerintem.
megint más:
pinduromnak nehezen megy az egyetem, azt mondja car hogy ő az első ilyen osztály, előtte még nem volt és sokan sincsenek.
ráadásul a tanárok nagy része nem is tud angolul...hát nocomment, főleg úgy h angolnyelvűre jár ugyebár. most épp azon filózik, h jövőre ujrakezdené magyar nyelven, mivel még ezen a szakon könyvei sincsenek.
hát meglátjuk...
röviden tömören ennyi
  puszi, 6:21 Itt megírhatod a véleményed puszi
[2018-01-17]
[2015-01-16]
[2014-09-11]
[2013-12-29]
[2013-10-25]
[2013-09-15]
[2013-09-08]
[2013-07-17]
[2013-07-15]
[2013-02-16]
[2013-02-08]
[2012-10-21]
[2012-10-19]
[2012-10-12]
[2012-10-11]
[2012-10-10]
[2012-10-09]
[2012-10-08]
[2012-10-07]
[2012-09-17]
[2012-09-14]
[2012-06-16]
[2012-05-26]
[2012-05-21]
[2012-05-18]
[2012-04-11]
[2011-12-18]
[2011-12-11]
[2011-12-10]
[2011-12-05]
[2011-11-28]
[2011-11-26]
[2011-11-24]
[2011-11-09]
[2011-11-01]
[2011-10-24]
[2011-10-20]
[2011-10-10]
[2011-10-01]
[2011-09-30]
[2011-09-22]
[2011-09-20]
[2011-09-13]
[2011-09-12]
[2011-09-11]
[2011-09-02]
[2011-08-30]
[2011-08-28]
[2011-08-23]
[2011-08-22]
[2011-08-18]
[2011-08-14]
[2011-08-12]
[2011-08-11]
[2011-08-06]
[2011-08-02]
[2011-07-28]
[2011-07-24]
[2011-07-22]
[2011-07-18]
[2011-07-16]
[2011-07-13]
[2011-07-11]
[2011-07-04]
[2011-06-27]
[2011-06-25]
[2011-06-05]
[2011-06-04]
[2011-06-01]
[2011-05-25]
[2011-05-24]
[2011-05-23]
[2011-05-21]
[2011-05-20]
[2011-05-17]
[2011-05-09]
[2011-05-03]
[2011-04-27]
[2011-04-25]
[2011-04-18]
[2011-04-14]
[2011-04-08]
[2011-03-30]
[2011-03-24]
[2011-03-15]
[2011-03-12]
[2011-03-08]
[2011-02-27]
[2011-02-15]
[2011-02-14]
[2011-02-09]
[2011-02-03]
[2011-01-29]
[2011-01-28]
[2011-01-27]
[2011-01-24]
[2011-01-21]
[2011-01-19]
[2011-01-18]
[2011-01-17]
[2011-01-12]
[2011-01-11]
[2011-01-05]
[2011-01-03]
[2010-12-31]
[2010-12-29]
[2010-12-26]
[2010-12-25]
[2010-12-17]
[2010-12-13]
[2010-12-10]
[2010-12-07]
[2010-12-06]
[2010-12-04]
[2010-12-02]
[2010-11-29]
[2010-11-26]
[2010-11-25]
[2010-11-23]
[2010-11-22]
[2010-11-18]
[2010-11-17]
[2010-11-12]
[2010-11-11]
[2010-11-08]
[2010-11-07]
[2010-11-04]
[2010-11-03]
[2010-11-01]
[2010-10-29]
[2010-10-28]
[2010-10-22]
[2010-10-21]
[2010-10-19]
[2010-10-17]
[2010-10-12]
[2010-10-11]
[2010-10-10]
[2010-10-07]
[2010-10-06]
[2010-10-02]
[2010-09-30]
[2010-09-26]
[2010-09-25]
[2010-09-24]
[2010-09-19]
[2010-09-17]
[2010-09-15]
[2010-09-14]
[2010-09-07]
[2010-09-04]
[2010-09-03]
[2010-08-31]
[2010-08-30]
[2010-08-29]
[2010-08-24]
[2010-08-22]
[2010-08-21]
[2010-08-20]
[2010-08-19]
[2010-08-18]
[2010-08-17]
[2010-08-16]
[2010-08-15]
[2010-08-14]
[2010-08-13]
[2010-08-12]
[2010-08-10]
[2010-08-09]
[2010-08-08]
[2010-08-07]
[2010-08-05]
[2010-08-04]
[2010-08-01]
[2010-07-29]
[2010-07-28]
[2010-07-26]
[2010-07-23]
[2010-07-19]
[2010-07-18]
[2010-07-16]
[2010-07-15]
[2010-07-11]
[2010-07-10]
[2010-07-09]
[2010-07-08]
[2010-07-07]
[2010-07-06]
[2010-07-01]
[2010-06-30]
[2010-06-29]
[2010-06-27]
[2010-06-26]
[2010-06-24]
[2010-06-22]
[2010-06-19]
[2010-06-17]
[2010-06-16]
[2010-06-15]
[2010-06-14]
[2010-06-13]
[2010-06-10]
[2010-06-09]
[2010-06-06]
[2010-06-05]
[2010-06-03]
[2010-06-02]
[2010-06-01]
[2010-05-30]
[2010-05-29]
[2010-05-28]
[2010-05-27]
[2010-05-26]
[2010-05-24]
[2010-05-23]
[2010-05-22]
[2010-05-21]
[2010-05-20]
[2010-05-17]
[2010-05-14]
[2010-05-12]
[2010-05-11]
[2010-05-09]
[2010-05-08]
[2010-05-06]
[2010-05-05]
[2010-05-03]
[2010-05-02]
[2010-05-01]
[2010-04-27]
[2010-04-25]
[2010-04-24]
[2010-04-23]
[2010-04-22]
[2010-04-21]
[2010-04-20]
[2010-04-18]
[2010-04-17]
[2010-04-16]
[2010-04-14]
[2010-04-13]
[2010-04-12]
[2010-04-11]
[2010-04-09]
[2010-04-08]
[2010-04-06]
[2010-04-05]
[2010-04-03]
[2010-04-01]
[2010-03-30]
[2010-03-28]
[2010-03-27]
[2010-03-25]
[2010-03-24]
[2010-03-23]
[2010-03-22]
[2010-03-21]
[2010-03-19]
[2010-03-18]
[2010-03-17]
[2010-03-16]
[2010-03-13]
[2010-03-12]
[2010-03-11]
[2010-03-10]
[2010-03-09]
[2010-03-08]
[2010-03-07]
[2010-03-05]
[2010-03-04]
[2010-03-03]
[2010-03-02]
[2010-03-01]
[2010-02-27]
[2010-02-26]
[2010-02-25]
[2010-02-24]
[2010-02-23]
[2010-02-22]
[2010-02-21]
[2010-02-20]
[2010-02-19]
[2010-02-18]
[2010-02-17]
[2010-02-16]
[2010-02-14]
[2010-02-13]
[2010-02-12]
[2010-02-11]
[2010-02-09]
[2010-02-08]
[2010-02-07]
[2010-02-05]
[2010-02-02]
[2010-02-01]
[2010-01-28]
[2010-01-26]
[2010-01-24]
[2010-01-22]
[2010-01-20]
[2010-01-19]
[2010-01-18]
[2010-01-17]
[2010-01-15]
[2010-01-14]
[2010-01-13]
[2010-01-12]
[2010-01-11]
[2010-01-10]
[2010-01-09]
[2010-01-08]
[2010-01-07]
[2010-01-06]
[2010-01-05]
[2010-01-04]
[2010-01-02]
[2009-12-31]
[2009-12-29]
[2009-12-27]
[2009-12-26]
[2009-12-24]
[2009-12-23]
[2009-12-20]
[2009-12-19]
[2009-12-17]
[2009-12-16]
[2009-12-14]
[2009-12-13]
[2009-12-11]
[2009-12-08]
[2009-12-06]
[2009-12-05]
[2009-12-03]
[2009-12-02]
[2009-12-01]
[2009-11-30]
[2009-11-29]
[2009-11-28]
[2009-11-26]
[2009-11-25]
[2009-11-24]
[2009-11-23]
[2009-11-21]
[2009-11-18]
[2009-11-17]
[2009-11-16]
[2009-11-15]
[2009-11-14]
[2009-11-12]
[2009-11-11]
[2009-11-10]
[2009-11-09]
[2009-11-06]
[2009-11-05]
[2009-11-03]
[2009-11-02]
[2009-11-01]
[2009-10-31]
[2009-10-30]
[2009-10-29]
[2009-10-28]
[2009-10-27]
[2009-10-26]
[2009-10-25]
[2009-10-23]
[2009-10-22]
[2009-10-21]
[2009-10-20]
[2009-10-19]
[2009-10-17]
[2009-10-16]
[2009-10-15]
[2009-10-14]
[2009-10-13]
[2009-10-12]
[2009-10-11]
[2009-10-09]
[2009-10-08]
[2009-10-06]
[2009-10-05]
[2009-10-04]
[2009-10-03]
[2009-10-02]
[2009-09-30]
[2009-09-29]
[2009-09-27]
[2009-09-26]
[2009-09-25]
[2009-09-24]
[2009-09-23]
[2009-09-22]
[2009-09-21]
[2009-09-19]
[2009-09-17]
[2009-09-16]
[2009-09-15]
[2009-09-14]
[2009-09-13]
[2009-09-12]
[2009-09-11]
[2009-09-10]
[2009-09-09]
[2009-09-08]
[2009-09-07]
[2009-09-06]
[2009-09-05]
[2009-09-04]
[2009-09-03]
[2009-09-02]
[2009-08-31]
[2009-08-30]
[2009-08-29]
[2009-08-28]
[2009-08-27]
[2009-08-26]
[2009-08-25]
[2009-08-24]
[2009-08-23]
[2009-08-22]
[2009-08-21]
[2009-08-20]
[2009-08-18]
[2009-08-17]
[2009-08-16]
[2009-08-15]
[2009-08-14]
[2009-08-13]
[2009-08-12]
[2009-08-10]
[2009-08-08]
[2009-08-07]
[2009-08-06]
[2009-08-05]
[2009-08-04]
[2009-08-03]
[2009-08-02]
[2009-07-31]
[2009-07-30]
[2009-07-29]
[2009-07-28]
[2009-07-27]
[2009-07-26]
[2009-07-25]
[2009-07-24]
[2009-07-23]
[2009-07-22]
[2009-07-21]
[2009-07-20]
[2009-07-19]
[2009-07-18]
[2009-07-17]
[2009-07-16]
[2009-07-15]
[2009-07-14]
[2009-07-12]
[2009-07-11]
[2009-07-10]
[2009-07-09]
[2009-07-08]
[2009-07-07]
[2009-07-06]
[2009-07-05]
[2009-07-04]
[2009-07-03]
[2009-07-02]
[2009-07-01]
[2009-06-29]
[2009-06-28]
[2009-06-27]
[2009-06-26]
[2009-06-21]
[2009-06-16]
[2009-06-15]
[2009-06-14]
[2009-06-11]
[2009-06-10]
[2009-06-08]
[2009-06-07]
[2009-06-06]
[2009-06-05]
[2009-06-04]
[2009-06-02]
[2009-06-01]
[2009-05-30]
[2009-05-29]
[2009-05-28]
[2009-05-26]
[2009-05-25]
[2009-05-24]
[2009-05-23]
[2009-05-22]
[2009-05-21]
[2009-05-20]
[2009-05-19]
[2009-05-18]
[2009-05-17]
[2009-05-16]
[2009-05-14]
[2009-05-13]
[2009-05-11]
[2009-05-10]
[2009-05-09]
[2009-05-08]
[2009-05-06]
[2009-05-05]
[2009-05-04]
[2009-05-03]
[2009-05-01]
[2009-04-30]
[2009-04-29]
[2009-04-28]
[2009-04-27]
[2009-04-26]
[2009-04-25]
[2009-04-24]
[2009-04-23]
[2009-04-22]
[2009-04-21]
[2009-04-20]
[2009-04-19]
[2009-04-18]
[2009-04-16]
[2009-04-15]
[2009-04-14]
[2009-04-13]
[2009-04-12]
[2009-04-11]
[2009-04-10]
[2009-04-09]
[2009-04-08]
[2009-04-07]
[2009-04-06]
[2009-04-04]
[2009-04-03]
[2009-04-01]
[2009-03-31]
[2009-03-30]
[2009-03-29]
[2009-03-27]
[2009-03-26]
[2009-03-25]
[2009-03-24]
[2009-03-23]
[2009-03-20]
[2009-03-19]
[2009-03-18]
[2009-03-17]
[2009-03-16]
[2009-03-15]
[2009-03-14]
[2009-03-13]
[2009-03-12]
[2009-03-11]
[2009-03-10]
[2009-03-09]
[2009-03-08]
[2009-03-07]
[2009-03-06]
[2009-03-05]
[2009-03-04]
[2009-03-03]
[2009-03-02]
[2009-03-01]
[2009-02-28]
[2009-02-27]
[2009-02-26]
[2009-02-25]
[2009-02-24]
[2009-02-23]
[2009-02-22]
[2009-02-21]
[2009-02-20]
[2009-02-19]
[2009-02-18]
[2009-02-16]
[2009-02-15]
[2009-02-14]
[2009-02-13]
[2009-02-12]
[2009-02-11]
[2009-02-10]
[2009-02-09]
[2009-02-08]
[2009-02-06]
[2009-02-05]
[2009-02-04]
[2009-02-03]
[2009-02-02]
[2009-02-01]
[2009-01-31]
[2009-01-30]
[2009-01-29]
[2009-01-28]
[2009-01-27]
[2009-01-26]
[2009-01-25]
[2009-01-24]
[2009-01-23]
[2009-01-22]
[2009-01-21]
[2009-01-20]
[2009-01-19]
[2009-01-18]
[2009-01-17]
[2009-01-16]
[2009-01-15]
[2009-01-14]
[2009-01-13]
[2009-01-12]
[2009-01-11]
[2009-01-10]
[2009-01-09]
[2009-01-08]
[2009-01-07]
[2009-01-06]
[2009-01-05]
[2009-01-04]
[2009-01-03]
[2009-01-02]
[2009-01-01]
[2008-12-31]
[2008-12-30]
[2008-12-29]
[2008-12-28]
[2008-12-27]
[2008-12-26]
[2008-12-25]
[2008-12-24]
[2008-12-23]
[2008-12-22]
[2008-12-21]
[2008-12-20]
[2008-12-19]
[2008-12-18]
[2008-12-17]
[2008-12-16]
[2008-12-15]
[2008-12-14]
[2008-12-13]
[2008-12-12]
[2008-12-11]
[2008-12-10]
[2008-12-09]
[2008-12-08]
[2008-12-07]
[2008-12-05]
[2008-12-04]
[2008-12-03]
[2008-12-02]
[2008-12-01]
[2008-11-30]
[2008-11-29]
[2008-11-28]
[2008-11-27]
[2008-11-26]
[2008-11-25]
[2008-11-24]
[2008-11-23]
[2008-11-21]
[2008-11-20]
[2008-11-19]
[2008-11-18]
[2008-11-17]
[2008-11-15]
[2008-11-14]
[2008-11-13]
[2008-11-12]
[2008-11-11]
[2008-11-10]
[2008-11-08]
[2008-11-07]
[2008-11-06]
[2008-11-05]
[2008-11-04]
[2008-11-02]
[2008-11-01]
[2008-10-31]
[2008-10-29]
[2008-10-28]
[2008-10-27]
[2008-10-25]
[2008-10-24]
[2008-10-22]
[2008-10-21]
[2008-10-20]
[2008-10-19]
[2008-10-18]
[2008-10-17]
[2008-10-16]
[2008-10-15]
[2008-10-14]
[2008-10-13]
[2008-10-12]
[2008-10-11]
[2008-10-10]
[2008-10-09]
[2008-10-08]
[2008-10-07]
[2008-10-06]
[2008-10-05]
[2008-10-04]
[2008-10-03]
[2008-10-02]
[2008-09-29]
[2008-09-28]
[2008-09-27]
[2008-09-26]
[2008-09-25]
[2008-09-24]
[2008-09-22]
[2008-09-21]
[2008-09-20]
[2008-09-19]
[2008-09-18]
[2008-09-15]
[2008-09-13]
[2008-09-12]
[2008-09-11]
[2008-09-09]
[2008-09-08]
[2008-09-06]
[2008-09-04]
[2008-09-02]
[2008-08-31]
[2008-08-29]
[2008-08-28]
[2008-08-27]
[2008-08-24]
[2008-08-22]
[2008-08-21]
[2008-08-20]
[2008-08-19]
[2008-08-18]
[2008-08-17]
[2008-08-16]
[2008-08-15]
[2008-08-14]
[2008-08-12]
[2008-08-10]
[2008-08-09]
[2008-08-08]
[2008-08-07]
[2008-08-06]
[2008-08-05]
[2008-08-04]
[2008-08-03]
[2008-08-01]
[2008-07-30]
[2008-07-29]
[2008-07-28]
[2008-07-27]
[2008-07-25]
[2008-07-24]
[2008-07-23]
[2008-07-22]
[2008-07-20]
[2008-07-19]
[2008-07-18]
[2008-07-17]
[2008-07-16]
[2008-07-15]
[2008-07-14]
[2008-07-13]
[2008-07-12]
[2008-07-11]
[2008-07-10]
[2008-07-09]
[2008-07-07]
[2008-07-04]
[2008-07-03]
[2008-07-02]
[2008-07-01]
[2008-06-30]
[2008-06-29]
[2008-06-27]
[2008-06-26]
[2008-06-25]
[2008-06-24]
[2008-06-23]
[2008-06-22]
[2008-06-21]
[2008-06-20]
[2008-06-19]
[2008-06-18]
[2008-06-17]
[2008-06-16]
[2008-06-15]
[2008-06-14]
[2008-06-13]
[2008-06-12]
[2008-06-11]
[2008-06-10]
[2008-06-09]
[2008-06-08]
[2008-06-05]
[2008-06-04]
[2008-06-03]
[2008-06-02]
[2008-06-01]
[2008-05-31]
[2008-05-30]
[2008-05-29]
[2008-05-28]
[2008-05-27]
[2008-05-26]
[2008-05-25]
[2008-05-24]
[2008-05-23]
[2008-05-22]
[2008-05-21]
[2008-05-20]
[2008-05-19]
[2008-05-18]
[2008-05-17]
[2008-05-16]
[2008-05-15]
[2008-05-14]
[2008-05-13]
[2008-05-12]
[2008-05-11]
[2008-05-09]
[2008-05-08]
[2008-05-07]
[2008-05-06]
[2008-05-05]
[2008-05-04]
[2008-05-01]
[2008-04-30]
[2008-04-29]
[2008-04-28]
[2008-04-27]
[2008-04-25]
[2008-04-24]
[2008-04-23]
[2008-04-22]
[2008-04-21]
[2008-04-20]
[2008-04-18]
[2008-04-17]
[2008-04-16]
[2008-04-15]
[2008-04-14]
[2008-04-13]
[2008-04-12]
[2008-04-11]
[2008-04-10]
[2008-04-09]
[2008-04-08]
[2008-04-07]
[2008-04-06]
[2008-04-04]
[2008-04-03]
[2008-04-02]
[2008-04-01]
[2008-03-31]
[2008-03-30]
[2008-03-29]
[2008-03-28]
[2008-03-27]
[2008-03-26]
[2008-03-25]
[2008-03-24]
[2008-03-23]
[2008-03-22]
[2008-03-20]
[2008-03-19]
[2008-03-18]
[2008-03-17]
[2008-03-16]
[2008-03-13]
[2008-03-12]
[2008-03-11]
[2008-03-10]
[2008-03-09]
[2008-03-08]
[2008-03-07]
[2008-03-06]
[2008-03-04]
[2008-03-03]
[2008-03-02]
[2008-02-29]
[2008-02-28]
[2008-02-27]
[2008-02-26]
[2008-02-25]
[2008-02-24]
[2008-02-23]
[2008-02-22]
[2008-02-21]
[2008-02-20]
[2008-02-19]
[2008-02-18]
[2008-02-17]
[2008-02-16]
[2008-02-15]
[2008-02-14]
[2008-02-13]
[2008-02-12]
[2008-02-11]
[2008-02-10]
[2008-02-08]
[2008-02-07]
[2008-02-06]
[2008-02-05]
[2008-02-04]
[2008-02-03]
[2008-02-02]
[2008-02-01]
[2008-01-31]
[2008-01-30]
[2008-01-29]
[2008-01-28]
[2008-01-27]
[2008-01-26]
[2008-01-25]
[2008-01-24]
[2008-01-23]
[2008-01-22]
[2008-01-21]
[2008-01-20]
[2008-01-19]
[2008-01-18]
[2008-01-17]
[2008-01-16]
[2008-01-15]
[2008-01-14]
[2008-01-12]
[2008-01-11]
[2008-01-10]
[2008-01-09]
[2008-01-08]
[2008-01-07]
[2008-01-06]
[2008-01-05]
[2008-01-04]
[2008-01-03]
[2008-01-02]
[2008-01-01]
[2007-12-31]
[2007-12-30]
[2007-12-29]
[2007-12-28]
[2007-12-27]
[2007-12-26]
[2007-12-25]
[2007-12-24]
[2007-12-23]
[2007-12-22]
[2007-12-21]
[2007-12-20]
[2007-12-19]
[2007-12-18]
[2007-12-17]
[2007-12-16]
[2007-12-15]
[2007-12-14]
[2007-12-13]
[2007-12-12]
[2007-12-11]
[2007-12-10]
[2007-12-09]
[2007-12-08]
[2007-12-07]
[2007-12-06]
[2007-12-05]
[2007-12-04]
[2007-12-03]
[2007-12-02]
[2007-12-01]
[2007-11-30]
[2007-11-28]
[2007-11-27]
[2007-11-26]
[2007-11-22]
[2007-11-21]
[2007-11-19]
[2007-11-18]
[2007-11-17]
[2007-11-16]
[2007-11-15]
[2007-11-12]
[2007-11-09]
[2007-11-08]
[2007-11-07]
[2007-11-06]
[2007-11-05]
[2007-11-04]
[2007-11-02]
[2007-11-01]
[2007-10-31]
[2007-10-30]
[2007-10-29]
[2007-10-28]
[2007-10-27]
[2007-10-26]
[2007-10-25]
[2007-10-24]
[2007-10-22]
[2007-10-21]
[2007-10-20]
[2007-10-19]
[2007-10-18]
[2007-10-17]
[2007-10-16]
[2007-10-15]
[2007-10-14]
[2007-10-12]
[2007-10-11]
[2007-10-10]
[2007-10-09]
[2007-10-08]
[2007-10-07]
[2007-10-06]
[2007-10-05]
[2007-10-04]
[2007-10-03]
[2007-10-02]
[2007-10-01]
[2007-09-30]
[2007-09-29]
[2007-09-28]
[2007-09-27]
[2007-09-26]
[2007-09-25]
[2007-09-24]
[2007-09-23]
[2007-09-22]
[2007-09-21]
[2007-09-20]
[2007-09-19]
[2007-09-18]
[2007-09-17]
[2007-09-16]
[2007-09-15]
[2007-09-14]
[2007-09-13]
[2007-09-12]
[2007-09-11]
[2007-09-10]
[2007-09-09]
[2007-09-07]
[2007-09-06]
[2007-09-05]
[2007-09-04]
[2007-09-03]
[2007-09-02]
[2007-08-31]
[2007-08-30]
[2007-08-29]
[2007-08-28]
[2007-08-24]
[2007-08-23]
[2007-08-22]
[2007-08-21]
[2007-08-20]
[2007-08-19]
[2007-08-18]
[2007-08-17]
[2007-08-16]
[2007-08-15]
[2007-08-14]
[2007-08-13]
[2007-08-12]
[2007-08-11]
[2007-08-10]
[2007-08-09]
[2007-08-08]
[2007-08-07]
[2007-08-06]
[2007-08-05]
[2007-08-04]
[2007-08-03]
[2007-08-02]
[2007-08-01]
[2007-07-30]
[2007-07-29]
[2007-07-28]
[2007-07-27]
[2007-07-26]
[2007-07-25]
[2007-07-24]
[2007-07-23]
[2007-07-22]
[2007-07-21]
[2007-07-20]
[2007-07-19]
[2007-07-18]
[2007-07-17]
[2007-07-16]
[2007-07-15]
[2007-07-14]
[2007-07-13]
[2007-07-12]
[2007-07-11]
[2007-07-10]
[2007-07-09]
[2007-07-08]
[2007-07-07]
[2007-07-06]
[2007-07-05]
[2007-07-04]
[2007-07-03]
[2007-07-02]
[2007-07-01]
[2007-06-30]
[2007-06-29]
[2007-06-28]
[2007-06-27]
[2007-06-26]
[2007-06-25]
[2007-06-24]
[2007-06-23]
[2007-06-22]
[2007-06-21]
[2007-06-20]
[2007-06-19]
[2007-06-18]
[2007-06-17]
[2007-06-16]
[2007-06-15]
[2007-06-14]
[2007-06-13]
[2007-06-12]
[2007-06-11]
[2007-06-10]
[2007-06-09]
[2007-06-08]
[2007-06-07]
[2007-06-06]
[2007-06-05]
[2007-06-04]
[2007-06-03]
[2007-06-01]
[2007-05-31]
[2007-05-30]
[2007-05-29]
[2007-05-28]
[2007-05-27]
[2007-05-26]
[2007-05-25]
[2007-05-24]
[2007-05-23]
[2007-05-22]
[2007-05-21]
[2007-05-20]
[2007-05-19]
[2007-05-16]
[2007-05-15]
[2007-05-10]
[2007-05-08]
[2007-05-06]
[2007-05-04]
[2007-05-02]
[2007-04-30]
[2007-04-27]
[2007-04-26]
[2007-04-25]
[2007-04-24]
[2007-04-23]
[2007-04-22]
[2007-04-21]
[2007-04-20]
[2007-04-19]
[2007-04-18]
[2007-04-17]
[2007-04-16]
[2007-04-15]
[2007-04-14]
[2007-04-13]
[2007-04-12]
[2007-04-11]
[2007-04-10]
[2007-04-07]
[2007-04-06]
[2007-04-05]
[2007-04-04]
[2007-04-03]
[2007-04-02]
[2007-04-01]
[2007-03-31]
[2007-03-30]
[2007-03-29]
[2007-03-28]
[2007-03-27]
[2007-03-26]
[2007-03-25]
[2007-03-24]
[2007-03-23]
[2007-03-22]
[2007-03-21]
[2007-03-20]
[2007-03-19]
[2007-03-18]
[2007-03-17]
[2007-03-15]
[2007-03-13]
[2007-03-12]
[2007-03-11]
[2007-03-10]
[2007-03-09]
[2007-03-08]
[2007-03-07]
[2007-03-06]
[2007-03-05]
[2007-03-04]
[2007-03-03]
[2007-03-02]
[2007-03-01]
[2007-02-27]
[2007-02-26]
[2007-02-25]
[2007-02-24]
[2007-02-23]
[2007-02-22]
[2007-02-21]
[2007-02-20]
[2007-02-19]
[2007-02-18]
[2007-02-17]
[2007-02-16]
[2007-02-15]
[2007-02-14]
[2007-02-13]
[2007-02-12]
[2007-02-11]
[2007-02-10]
[2007-02-09]
[2007-02-08]
[2007-02-07]
[2007-02-06]
[2007-02-05]
[2007-02-04]
[2007-02-03]
[2007-02-02]
[2007-02-01]
[2007-01-31]
[2007-01-30]
[2007-01-29]
[2007-01-28]
[2007-01-27]
[2007-01-26]
[2007-01-25]
[2007-01-24]
[2007-01-23]
[2007-01-22]
[2007-01-21]
[2007-01-20]
[2007-01-19]
[2007-01-18]
[2007-01-17]
[2007-01-16]
[2007-01-15]
[2007-01-14]
[2007-01-13]
[2007-01-12]
[2007-01-11]
[2007-01-10]
[2007-01-09]
[2007-01-08]
[2007-01-07]
[2007-01-06]
[2007-01-05]
[2007-01-04]
[2007-01-03]
[2007-01-02]
[2007-01-01]
[2006-12-30]
[2006-12-29]
[2006-12-28]
[2006-12-27]
[2006-12-26]
[2006-12-24]
[2006-12-23]
[2006-12-22]
[2006-12-21]
[2006-12-20]
[2006-12-19]
[2006-12-18]
[2006-12-17]
[2006-12-16]
[2006-12-15]
[2006-12-14]
[2006-12-13]
[2006-12-12]
[2006-12-07]
[2006-12-06]
[2006-12-05]
[2006-12-04]
[2006-12-03]
[2006-12-02]
[2006-12-01]
[2006-11-30]
[2006-11-29]
[2006-11-28]
[2006-11-27]
[2006-11-26]
[2006-11-25]
[2006-11-24]
[2006-11-23]
[2006-11-22]
[2006-11-21]
[2006-11-20]
[2006-11-18]
[2006-11-17]
[2006-11-16]
[2006-11-15]
[2006-11-14]
[2006-11-10]
[2006-11-09]
[2006-11-08]
[2006-11-07]
[2006-11-06]
[2006-11-03]
[2006-10-31]
[2006-10-30]
[2006-10-27]
[2006-10-26]
[2006-10-25]
[2006-10-24]
[2006-10-21]
[2006-10-19]
[2006-10-18]
[2006-10-17]
[2006-10-16]
[2006-10-13]
[2006-10-12]
[2006-10-11]
[2006-10-09]
[2006-10-07]
[2006-10-06]
[2006-10-05]
[2006-10-04]
[2006-10-03]
[2006-10-02]
[2006-10-01]
[2006-09-30]
[2006-09-29]
[2006-09-28]
[2006-09-27]
[2006-09-26]
[2006-09-25]
[2006-09-24]
[2006-09-23]
[2006-09-22]
[2006-09-21]
[2006-09-20]
[2006-09-19]
[2006-09-18]
[2006-09-17]
[2006-09-16]
[2006-09-15]
[2006-09-14]
[2006-09-13]
[2006-09-12]
[2006-09-11]
[2006-09-10]
[2006-09-09]
[2006-09-08]
[2006-09-07]
[2006-09-06]
[2006-09-05]
[2006-09-04]
[2006-09-03]
[2006-09-02]
[2006-09-01]
[2006-08-30]
[2006-08-29]
[2006-08-28]
[2006-08-27]
[2006-08-26]
[2006-08-25]
[2006-08-24]
[2006-08-22]
[2006-08-21]
[2006-08-20]
[2006-08-19]
[2006-08-17]
[2006-08-05]
[2006-07-08]
[2006-05-13]
[2006-05-10]
[2006-04-04]
[2006-03-18]Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.