CsodaCsiga Főlap
Naplók 2019. április 24.   szerda   György, Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia  György;Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia, Gaszton, Gyöngyvirág, Kászon, Melióra, Nedda
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radiólara naplója

  2018. június 24., vasárnap Nekem tetszik!
1  
Álmodtam az egykori főnökömmel. Egy nagy csokor virágot adott át nekem. Azt mondta, hogy: -Inkább fizetésemelést kellett volna adnom.
No comment...
  lara, 19:18 Itt megírhatod a véleményed lara
  2018. április 16., hétfő Nekem tetszik!
0  
Gondolkodom.
Szerintem nem fogok rájönni. Azzal követtem el hibát, hogy a cserepes virágot elvettem és nem a fejéhez vágtam? Vagy jobbra kanyarodtam, pedig balra kellett volna? Vagy mert beadtam oda a jelentkezésemet? Vagy hogy ott már régebben fel kellett volna mondanom? Vagy azzal, hogy őt egyszer elengedtem, pedig nem kellett volna? Lehet, hogy a gyerekemet nem lett volna szabad oda beíratnom? Összevesztem a barátnőmmel? Sorolhatnám...
Arra gondolsz, hogy egyszer csináltam valamit, aminek a következménye majd évek múlva fog megjelenni az életemben? Akkor innentől kezdve én imádkozom érted, te pedig imádkozzál miattam. Jobb ötletem egyenlőre nincs.
  lara, 8:24 Itt megírhatod a véleményed lara
  2018. április 15., vasárnap Nekem tetszik!
0  
,,Évek múlva fogsz csak rájönni, hogy mekkora hibát követtél el."
Őszinte leszek hozzád. A sok hiba közül, nem tudom, hogy melyikre gondolsz. Az életem inkább történések sorozata és nem hibák sorozata, szerintem. Különben is nem egyedül vagyok benne a dolgokban, mindenki benne van könyökig. Sajnos ennyire nem egyszerű az élet.
  lara, 19:16 Itt megírhatod a véleményed lara
  2018. március 10., szombat Nekem tetszik!
0  
,,Egyik szemem sír, a másik meg nevet
Sohasem felejtem el a nevedet."
  lara, 19:19 Itt megírhatod a véleményed lara
  2018. március 4., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Munkahely.
,,Fogadj meg egy tanácsomat, ne bízz meg senkiben."

  lara, 14:33 Itt megírhatod a véleményed lara
Munkahely
Nem könnyű. Elegem van abból, hogy itt is fenyegetve érzem magam. Ha komolyra fordulnak a dolgok, muszáj leszek lépéseket tenni. Nem szeretnék az előző kolléganő sorsára jutni. Az elmondások szerint vele is mit művelhettek? Látatlanban is sajnálom. A drága jó igazgatóhelyettes szavait idézem: ,, El fogsz innen kerülni." Fenyegetve éreztem magam. Ezt nekem mondta. Mit lehet ilyenkor csinálni?
  lara, 12:37 Itt megírhatod a véleményed lara
  2018. január 11., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Arra vagy kíváncsi, hogy mit csinál a hab a tortán? Hát habozik. :)
  lara, 9:06 Itt megírhatod a véleményed lara
  2018. január 8., hétfő Nekem tetszik!
0  
Kötelékek
Van nekem egy legjobb barátnőm. Olyan nekem ő, mintha a testvérem, a nővérem lenne. Neki én olyan vagyok, mint a húga. Régi barátság. Jobb vele a viszonyom, mint a saját vér szerinti lánytestvéremmel. Na az sosem volt valami rózsás. Nagy a távolság közöttünk, ami a gyermekkorunkba vezethető vissza, és arra, hogyan neveltek fel bennünket a szüleink.
A barátságunk ezért olyan fontos a számomra.
Sajnos súlyos pánikbeteg. A segítője is vagyok, mert támogatom őt lelkileg. Az emberi lélek értékes.
  lara, 10:30 Itt megírhatod a véleményed lara
  2018. január 1., hétfő Nekem tetszik!
0  
A hím soviniszta világ lázad a nők ellen, ahelyett, hogy kialkalmazkodná.
Kíváncsi vagyok a mai napra.
  lara, 18:18 Itt megírhatod a véleményed lara
,, Az ember lelke nem eladó. Mindenkit becsaptál. "
Ez jó hír annak az ismerősömnek is, aki azt hiszi magáról, hogy ő már eladta a lelkét. Mondtam neki, hogy mindannyian Isten kezében vagyunk. A bennem élő Isten a tenyerén hordozz minket és véd.
Nincs olyan, hogy átállt valaki a sötét oldalra és egyéb hülyeségek.
Hogy ki csapott be kit, azt én nem tudom.

  lara, 18:16 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. december 30., szombat Nekem tetszik!
0  
Őszintén...
Amikor olyanokat beszélek, hogy mocskosak az emberek, akkor valami hihetetlenül pocsék állapotban vagyok, aminek oka van. Jó irányban haladok az felé, hogy ez elmúljon belőlem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert képes vagyok meglátni az emberekben a jót. Mintha egy ilyen szemüveg lenne rajtam, hogy látni akarom a jó oldaladat.
Anyukáméknál Karácsonyoztam a gyerekekkel nélküle. Már második éve. Anyám már meg se lepődött, hogy előtte telefonáltam, hogy itt már megint áll a bál az NVB jóvoltából. Egy nappal Karácsony előtt. Ezt is tekinthetem egy jelnek.

Tervezem az életem, de számolnom kell a spontán kialakuló véletlen eseményekkel.
De remélem, hogy az univerzum úgy alakul majd, ahogy éppen kell.
  lara, 15:41 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. december 26., kedd Nekem tetszik!
0  
Karácsony
Nem volt a szívemben Karácsony, de nem tudtam a környezetem jótékony hatása alól kivonni magam. Áradt felém tőlük a szeretet. Köszönöm, hogy Karácsonyt varázsoltatok a szívembe.
  lara, 11:14 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. december 22., péntek Nekem tetszik!
0  
,,Kegyetlenül őszinte leszek önmagamhoz."
A hűségről...
A házasságom első 10 évében még szerettem a férjem és hűséges voltam hozzá. Aztán megromlott a házasságunk és még mindig éveken keresztül hűséges voltam hozzá. Nem kellettem. Olyan dolgokat vágott a fejemhez, hogy én nem kellek senkinek. A férjes fiatalasszony, gyerekekkel. Valaki magyarázza már meg nekem, hogyan van ez? Tisztességes, hűséges fiatalasszonyként nem volt becsületem? Nem tudtam megállni a férjem előtt?
Hát ki ez az ember?
A sarki kurvának nagyobb a becsülete? Pedig tudom, hogy jó vagyok az ágyban. De vajon az ilyen ember megáll-e énelőttem?
Boldog karácsonyt, de nem vele, mert a válaszom, nem.


  lara, 19:14 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. december 17., vasárnap Nekem tetszik!
0  
A hűségről.
Én...
Majd később...

  lara, 15:22 Itt megírhatod a véleményed lara
Közönséges kurvák, ribancok, latrok és egyéb szépségek!
Valahogy be kellene látnia mindenkinek, hogy kurva és ribanc az a nő, aki pénzért kefél. Érzések nélkül üzleti alapon.A többieket pedig hagyjuk már békén.
Ja és mi van a férfiakkal?
Nézzük csak. Ugyanazért a szexuális szükségletért, késztetésért miért is kurvázzák a férfiak a nőket? Milyen alapon? Egyszerű biológia. Nem egyforma sem a nők és sem a férfiak szexuális étvágya, libidója. akkor ne dobáljuk már egymást sárral. Azt sem irigylem, akinek nincs szexuális étvágya, de azt sem, akinek túl nagy van.
Döntsön a pénz. Pénzért csináltad vagy sem? Remélem tudtam segíteni rajtad, magamon vagy akárkin.
  lara, 12:31 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. december 11., hétfő Nekem tetszik!
0  
Kegyetlenül őszinte leszek önmagamhoz.
Most szombaton ünnepeltük meg anyámékkal a születésnapomat. Pedig olyan egy hónappal ezelőtt volt . Mivel esett a hó, havas eső, ezért felajánlottam nekik még azt is, hogy elugrom értük kocsival. Sajnos óriási bűnt követtem el az apám szerint, mert a saját hibámon kívül nem a beígért fél óra alatt értem oda, hanem késtem.Így volt mibe belekapaszkodni.Az fogadott anyáméknál, hogy ha már ott vagyok, akkor felköszöntenek és nem jönnek el. Ugyanis apámnak kezdődik a tv-ben a focimeccs, anyámnak pedig a kedvenc sorozata.
Gondolkodom. Vajon felajánljam még egyszer a szüleimnek, hogy elmegyek értük? Lehet, hogy már nem.
Kiakadtam. Elkezdtem velük hangosabban beszélni, kiabálni és jól megmondtam nekik, hogy fontosabb a tévézés a saját gyereküknél, az unokáiknál? Amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Nem ezt érdemlem. Én ettől sokkal többet érdemlek. Jól kiosztottam a szüleimet.
Odafelé a kocsiban higgadtabban beszéltünk már róla. Mondtam nekik, hogy nálam inkább számítsanak rá akár egy félórát is. Hozzá fogom tenni mindig, hogy valószínűleg késni fogok. Fél óra és amennyit kések.
Az igazság sajnos abban is benne van, hogy a drága anyukám arra kért, hogy ezt ne mondjuk el, a családnak, hogy ők valójában milyenek. Figyelmeztettem őket, hogy rosszabb vagyok, mint az unokáik. :) Főleg azok után, hogy szarnak a születésnapomra. De bezzeg, ha róluk van szó.
Nem ezt érdemlem, de ezt kapom.
  lara, 8:59 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. november 26., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Üzenetek a pokolból
Tudom, mind ez szinte semmi máshoz képest, mert vannak fokozatok.
Hallottam történeteket. Nők, akiket öntudatlan állapotában erőszakolt meg valaki a szülés után. Háborúk, amikor a nők sehol nem voltak biztonságban. Erről nagymamám mesélt. De hogy teljes legyen a kép, azt is el kell mondanom, hogy a fiúk és a férfiak sincsenek biztonságban. Szerintem nem kell részleteznem, hogy mire gondolok.

  lara, 10:51 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. november 25., szombat Nekem tetszik!
0  
Üzenetek a pokolból
A média tele van a szexuális zaklatások áldozatainak történeteivel. Csatlakozom a zaklatást átélt áldozatok csoportjához.
Az én történetem:
Második gyermekem születésekor már az okos telefonok világát éltük, Sajnos. Az volt megbeszélve, hogy a férjem majd felveszi a gyereket a megszületése után videóra. Ragaszkodtam hozzá, hogy csak a gyerek lehet rajta. Én nem. Ez volt a kikötésem.
Hát nem ez történt. A videóra premier plánba rákerült a teljes alsó testem, a nemi szervem, a pinám kitágulva, úgy, ahogy az csak intim környezetben csak a szülőszobában látható. Valahogy a doktor is belekerült a helyzetbe, mert a megbízhatatlan apukának el kellett vágnia a köldökzsinórt.
A férfiak alsóbb rendű élőlényekként kezelik a nőket, akiknek a feje felett szabadon dönthetnek, cselekedhetnek. Csak olyankor szembesülnek a tetteik súlyával, amikor a nők végre merik képviselni önmagukat és a jogaikat.
Ezt még valahogy el is viseltem volna. De az elmebeteg apuka, aki nem képes tiszteletben tartani a másikat, annak határait, körbemutogatta a videót a rokonságba, annak férfi tagjai között is, a beleegyezésem nélkül. Egyedül apósomnak szólalt meg a józan esze, hogy nem volt rá kíváncsi, és nem nézte meg. Amikor már hazakerültem a gyermekemmel együtt a kórházból, akkor tudtam meg, hogy mi történt a hátam mögött, a tudtom nélkül.
Fél évig? Egy évig? Nem tudtam a saját apám és az öcsém szemébe nézni.
Most én hová menjek panaszra egy hülye férj, egy beteges orvos miatt?
Sajnos ezeket a dolgokat kellett elszenvednem ezektől az emberektől.  lara, 20:24 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. november 24., péntek Nekem tetszik!
0  
Néhány érdekes meglátás és kérdés:
,,Közönséges kurvát akartok csinálni a .....-ből?"
,,Jól meggondoltátok ti ezt?"
Szép kérdések!
Az egy dolog, ha mások elfogadnak így. De mi van akkor, ha én nem tudom magam így elfogadni. Hiába szajkózod, hogy ,,Elfogadnak így" Nem érted?
Tudom, hogy ezek után majd azt fogod mondani, mint más ismerősöm, hogy ilyen világot élünk. NEM!!!!! Ilyen mocskosak az emberek.
  lara, 23:23 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. szeptember 29., péntek Nekem tetszik!
0  
Ez már amúgy is 1-2 hónapos dolog. Csak szándékosan nem írtam ki hamarabb. A segítség amúgy is megérkezett. Úgy döntöttek, hogy segíteni fognak nekem. Köszönöm. A hálám nem marad el. Szeretettel gondolok rád, rátok. :)
  lara, 23:41 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. augusztus 10., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Tényleg meghalt valaki. Sajnos szörnyű kínok között. Ezt nem gondoltam volna. A fájdalmad, aggodalmad H. Cs. édesanyád miatt, idáig ért. Nyugodjék békében édesanyád.
Most már legalább tudom hová rakni ezt az egészet, hogy mi volt.
  lara, 21:27 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. július 31., hétfő Nekem tetszik!
0  
Valami disznóság van a dologban.
Ezt érzem. Nem kerek a dolog. Óvatosnak kell lennem.
Ki akar engem ennyire bántani?
H.Cs. bosszúálló típus.
,, Szörnyű kínok között fogsz meghalni."
Még ilyet! Mindannyian Isten kezében vagyunk.
Inkább imádkoznál. Mindannyiunkért. Minden egyes ima ráfér a világra és az emberiségre. Rád is, rám is. :)
Ne érezd magad nyomorultul.
  lara, 23:19 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. július 28., péntek Nekem tetszik!
1  
Nem tartozom bocsánattal egy olyan ígéretért, amit akkor tettem, amikor még jó volt a kapcsolatunk. Aztán a viszonyunk megromlott. Véget ért. Ha már vége lett és már nincs, akkor ugyan miért kellene beváltanom a korábban tett ígéretemet. Jó éjszakát Dr. Horror, Mr. Hyde, aki csak egy Don Quijote. Minek álmodni, ha ébren is jó...
Akiről szó van, az H.Cs.Szolnokról.
Tudom, egy kanál vízben meg tudna fojtani.
De ajánlom neki azt a pohár vizet, amit le kellene tenni az asztalra a kezéből végre.

  lara, 21:27 Itt megírhatod a véleményed lara
Amikor találkozol egy olyan emberrel, aki pontosan ugyanolyan, mint te, SZEMBESÜLSZ ÖNMAGADDAL.
  lara, 21:15 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. június 28., szerda Nekem tetszik!
0  
Mindennapi motiváció: Kiteszem a hűtőre a leghúzósabb csekket, amit eddig kaptam. Ez elég lesz. :)
  lara, 15:34 Itt megírhatod a véleményed lara
,,Túlságosan sötéten látjátok a világot"
  lara, 15:32 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. június 19., hétfő Nekem tetszik!
0  
Apák napja alkalmából.

  lara, 22:39 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. április 15., szombat Nekem tetszik!
0  
Rövid az élet,
hosszú a sír.
Tanuljon mindenki,
ameddig bír.

Nemsokára tanfolyam. Igazi, nem kétszemélyes. :)
  lara, 19:35 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. április 13., csütörtök Nekem tetszik!
0  
A tanulópénzt meg kell fizetni.
  lara, 23:44 Itt megírhatod a véleményed lara
  2017. március 11., szombat Nekem tetszik!
0  
" Következő életemben patkány akarok lenni."
Na de mégis. Ezt hogy gondolod?

  lara, 22:38 Itt megírhatod a véleményed lara
[2018-06-24]
[2018-04-16]
[2018-04-15]
[2018-03-10]
[2018-03-04]
[2018-01-11]
[2018-01-08]
[2018-01-01]
[2017-12-30]
[2017-12-26]
[2017-12-22]
[2017-12-17]
[2017-12-11]
[2017-11-26]
[2017-11-25]
[2017-11-24]
[2017-09-29]
[2017-09-28]
[2017-08-10]
[2017-07-31]
[2017-07-28]
[2017-06-28]
[2017-06-19]
[2017-04-15]
[2017-04-13]
[2017-03-11]
[2016-11-07]
[2016-10-12]
[2016-10-11]
[2016-10-02]
[2016-09-17]
[2016-09-14]
[2016-08-12]
[2016-08-02]
[2016-07-26]
[2016-07-23]
[2016-07-06]
[2016-06-04]
[2016-05-13]
[2016-05-09]
[2016-04-01]
[2016-03-26]
[2016-03-24]
[2016-03-22]
[2016-03-18]
[2016-03-06]
[2016-02-25]
[2016-01-18]
[2016-01-17]
[2016-01-11]
[2016-01-08]
[2015-12-26]
[2015-12-24]
[2015-12-19]
[2015-12-11]
[2015-12-10]
[2015-12-08]
[2015-12-04]
[2015-12-01]
[2015-11-28]
[2015-11-26]
[2015-11-21]
[2015-11-16]
[2015-11-14]
[2015-10-25]
[2015-10-15]
[2015-10-11]
[2015-10-06]
[2015-10-05]
[2015-10-02]
[2015-09-27]
[2015-09-26]
[2015-09-25]
[2015-09-24]
[2015-09-22]
[2015-09-21]
[2015-09-20]
[2015-09-19]Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.