CsodaCsiga Főlap
Naplók 2019. április 24.   szerda   György, Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia  György;Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia, Gaszton, Gyöngyvirág, Kászon, Melióra, Nedda
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radióirenke30 naplója

  2017. április 29., szombat Nekem tetszik!
0  
Igen megint itt vagyok.
Vajon miért is, mert ki kell írnom magam. Milyen érzés napi 12-16 óra meló és közben végig kísérni tesóm a fénybe vezető úton. Mert úgy döntött feladja a harcot és ő is csatlakozik anyuhoz meg apuhoz. Milyen érzés idegenektől megtudni hogy ugyan már tudod hogy a tesód beteg, és ..... NA igen nem tudtam. Meglehet kövezni, de sajnos nem voltunk jó viszonyba. Mindennek megvan az oka mit miért tesz ember.
  irenke30, 5:48 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2016. augusztus 10., szerda Nekem tetszik!
0  
Na vagyok. Mi is van, jó kérdés, a nagy semmi.Öregen megint rá szántam magam és szeptembertől be ülök iskolapadba 2 évre. max ha nem megy ott hagyom,. simán úgy gondoltam, hogy napi 12-14 óra munka mellet menni fog, De hát ez vagyok én. Na jó fiamnak meg édes menyemnek, simán 3 hónapot tartott a jó világ kint külföldies játékban. Most itthon édes anyuka meg apuka tartja el őket. Persze ez nagyon jó mert mért ne, kicsi fiam ő ki jelenti hogy 60 ezerért nem dolgozik. Na jó anyuka simán ki bassza őket lakásból, de nem mennek. Na jó megsúgom,sírnák én sokat ha elmenne. Na de sebaj. Most éppen bele fogtam lakásom komplett felújításába, én naív, nem gondoltam volna hogy ekkora meló, na meg ilyen fasza szakemberek vannak.De sajna még nem is látom a fényt az alagút végén.
  irenke30, 15:35 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2016. június 4., szombat Nekem tetszik!
0  
Nem járok sűrűn de majd igyekszem. Igen még vagyok élek, és elvileg szuper minden. Vagy nem. Sajna megint dilidokihoz járok, kicsit ki csúszott a lábam alól a talaj. De minden oké, gyerekeim a fiam meg a menyem ki költöztek német országba.
  irenke30, 15:38 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2015. március 2., hétfő Nekem tetszik!
0  
Mi is történt velem az elmúlt pár évben, na sok minden nem:) Még mindig vállalkozásomban dolgozom, de már 2 üzlet tulajdonos vagyok:) Na igen semmi szabad időm, de nem is panaszkodom, na jó nem élek luxus körülmények között, de nem kell kölcsön kérnem.Kicsiny fiam aki immár 20 éves remélem idén már végez a suliban, mert kész anyagi csőd, életem legnagyobb hibája az volt hogy jogosítványt kapott és kocsit, amit sikerekben össze is türte 4x:) Na persze fentröl örzik nagyon. Ja igen sajna menet közben apum is, meg anyum is meghalt:(Kisciny lányom aki egy szépség, ő győrben tanul, kollégista tehát simán csak ketten vagyunk, mint öregek:(tehát röviden tömeren ez van, na jó bövültünk 1fövel, van egy kicsiny szép menyem:)
  irenke30, 7:11 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2015. február 24., kedd Nekem tetszik!
1  
ooo te jo ég, még élek, és ez is:)

  irenke30, 17:37 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2013. május 27., hétfő Nekem tetszik!
0  
Na be néztzem megint, olyan semmi jó, de nem is rossz csak átlagos. Most megint be adtam meloba a pályázatom, úgy látszik nem elég nekem az ami van, na jó kicsit nem is nagyon hanyatlik, de ez van, majd lesz jobb is, és a pályázott melo mellett bőveb tudom csinálni a munkám. Itthon is több időnk van egymásra, és jobb is minden, remélem így is marad:)Kicsiny fiam évet ismétel, nem tudom mi lesz vele, szétvágom a fejét, ha bacik majd tanulni, amúghhy arra jővők rá, hogy rém unalom az életem, jó lenne kicsit felpezsdíten magam, de sajna lehet öregedtem:))
  irenke30, 8:52 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2013. május 13., hétfő Nekem tetszik!
1  
Minden igaz akkor szerdán vizsgázom, szóbeli irásbeli, fodrászatbol, kicsit ez az első vizsgám amire nem tanultam abszolut:( Na de nem is zavar, mert kérdéseket átlesve menni fog úgy érzem. Nagyon semmi nem, ja de igen voltam a fiammal egy remek, faca jó szar buliba:( De a lényeg a fiammal voltan, na meg a kismenyemmel, és miért ne még apos is ottan volt, tehát csodiba néztünk ki, kislányt apuka, én meg fiam öriztem:( Jó bénák voltunk, de ez így jött össze, mivel én voltam aki menni akart a többiek csak csatlakoztak hozzám:))

  irenke30, 7:32 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2013. május 5., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Na meg sem tudom mondani mikor jártam itt. Persze történt egy csomo dolog velem, de nagyon lényeges nem, még mindig vagyok, mindig élek, szokásos, hogy minek, nem válltoztam semmit, szokásos letargia, depi megvan semmi nem marad el. Megyeget az üzletem, hol jól, hol szarul, hol kidolgozom a lelkem, hol meg unalom minden. Közben tanulok, több szakmát, igen közben meglett a svéd masszőr végzetségem, csinálom a 3d szempilla hosszabítás, most 15-én vizsgázom fodrászatbol. Azt mondják az a jó mikor az ember sok lábon áll,na én igyekszem mindent megteszek, hogy így legyen. Az életem nem mondom, hogy szuper, mert nagy szart sem ér, gyerekeim nőnek, lázadnak, fiam 18 napok kérdése, neki már én egy szar anya vagyok aki nem enged meg sokmindent, a lányom 13 ő most eregeti szárnyait, nehéz megfogni. A párom is dolgozik éjjel-nappal. Hála istennek be indult neki a tervezés az épületenergetika, de faxán megy tönkre az életünk. Nincs időnk egymásra vagy nem is tudom, hogy egyáltalán akarjuk már vagy jó ez így nekünk, vagyunk de minek, nem mondom, hogy nem, de igazábol magam sem értem. azt hiszem kicsit túl vállaltam magam, az a baj simán. Ja igen sajnos közben meghalt a pótanyám, aki 25éve volt az:((((( úgy érzem, hogy néha nagyon sok, de lassan vége,
  irenke30, 9:31 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. november 20., kedd Nekem tetszik!
0  
Miért is jönne össze minden, kemény 1 hete nix kocsim, utálom ezt az állapotot, megvagyok halva kocsi nélkül, most is, szarnak értem jönni, aki ígérte, holott el mehettem volna reggel busszal, de ez van ilyen hülye vagyok, nem érdekel már semmi,elő jegyeztek megint faxán műtétre, ha minden igaz januárba megint kés alá fekszem, de ha isten megsegít ez az utcsó többet nem kell. Nem tudom hogyan bírom majd ki, hogy kímélem magam, meg 2 hét szigorú fekvés, meg nyima meló 6-hét na az nem én vagyok, de remélem minden rendbe lesz. Nagyon félek magamtól, tudom jól, hogy ilyenkor szokott baj lenni nálam, de remélem most nem elsz, igyekszem.
  irenke30, 10:56 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. október 14., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Na reggeltet mindenkinek:)
Most kicsit derüs avgyok:) Na nem mintha jobb lenne, csak most ilyen kicsit +kedvem van:) Na szóval kezdem az elején, minden szar, de jobb, de lüke vagyok mi, na de nem is baj ez:) Szóval kicsiny életem semmit nem válltozott csak igyekszem én jobbá és szebbé tenni. Na szóval megyek egy pedikürös versenyre, benevztem, ja és nem is vagyok nagyképű, egyböl a profi szintbe, mert mért ne:) De sajna vagy hála égnekj kicsit odébb vab, mert nov 25-én lesz, addig még fel is kell készülnöm, ami nem kis pénz, perzse tealáltam egy felkészítő tanárt, a volt szakoktatóm, ami még paxx mennyi lesz, majd a héten megtudom, de sebaj, nem érdekel, menni akarok és készen van. Akkor jelentkeztem egy díszítő kategóriába, ami megint szuper, mert azt sem tudom mi fán terem, mert olyan előírások vannak, hogy az csuda, de nem érdekel, mindegyikre már kértem meg barátnőt, hogy jöjjön velem. Üljön nekem modellt, a lábdíszítésnél hennáznom is kell, ami megint kicsit oda vág, mert rendelnem kell, meg ehez hasonló, de sebaj, megoldom. Nagyon várom és igyekszem:)
  irenke30, 8:06 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. október 1., hétfő Nekem tetszik!
0  

Megint milyen rég..... Na de igen még van minden,minden oké velem, mondjuk ezt. Mi is történt velem, röke életemben, semmi extra, dolgozom, élek, igen élek, van egy szuper baráti kröünk, és velük elég sokat össze ülünk mostanába, nagyon jóó, végre ki mozdulunk itthonrol, és apa sem szól érte, de szerintem lehet be látja hogy az ő baráti köre egy kalap...... mert szarnak rá. Igen vettem egy csoda szép gardrobot, áááá nagyon szép, mostmár valamenyire rend elesz náéunk apuka is ki dobál egy csomo ramatyot, ja elcvittük a régi butorokat is, végre mindentöl megszabadul.Szobánk is nagyon tuti szép lett. Igen megvettük anyosékra a sírkővet is, nagyon jóóó, mindenszemtekre az is készen lesz, végre:) nem lesz már belöle vita, bőven, addig veszekedett a 2 testvér, mig be rágtam és mondtam na húzzunk a faxba, majd mi megrendeljük.Na sebaj, majd lesz valahogy, nem sírok, igaz pénzünk már abszolut nyima, de ez van. Lett egy nagyon jó fodrászom, igaz gondok azé vannak vele, nem fenékig tejfel az éeltem, de igyekszem bele nevelni. Még nagyon fiatal, de majd alakul. Én bizok benne, lehet ez bajom:(( Mert én mindenkiben megbizok, és közel engedek magamhoz.
  irenke30, 9:41 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. július 23., hétfő Nekem tetszik!
0  
Igen még élek, és vagyok. Bár ma is kicsit magam alatt, nem mondhatnám, hogy mindig, mert vannak hullámok, van amikor szárnyalok a bolodogságtol, de most úgy ébredtem, hogy nem is akarok bolodg lenni, ma:( Túl vagyok a vizsgáimon ami egyik sikerült a másik nem.( de sebaj,majd megyek decemberben pótvizsgára. voltunk nyaralni hála istennek csak 4 napot, de az is bőven elég volt, és meg is beszéltem magammal, hogy jővőre maradra megyünk, nem kell nekem a nyaralás. Itthon majdnem minden rendben, de most ez sem érdekel, majd lesz valahogy, próbálok élni, mint minden ember, és ez a lényeg.
  irenke30, 7:55 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. május 7., hétfő Nekem tetszik!
0  

Mikor rá jön az ember, hogy ki csúszik a lába alol a talaj mit tegyen??Én megpróbálok talpon maradni, de erőm az nincs hozzá. Utálatos vagyok most megint mert világ vége van nálam. Próbálom egyik adóságot foltozni a másikal, de nagyon nehéz. Még nem tudom, hogy oldok meg mindent de azt tudom, hogy totá egyedül vagyok, mert apuka szarik segíteni. Utálom, heti 3x pestet járom, itthol szalad minden, szarik mindenki mindenre, csak az a lényeg a chet menjen, és kész. Jó mit is várok, sajna igen várok el valamit, elég nagyok a gyerekek, de amit ki adok nekik , még azt sem képessek megcsinálni, mert gépezés kőzben elfelejtették. Nekem készülni kéne a vizsgáimra de még arra sem voltam képes, hogy kidolgozzam a tételeket, a pedadogiába bele sem néztem, 26-án vizsgázok. Na de nem is lérdekel, legyek rajta túl, itt nincs olyan hogy 2-es olyan van, sikerül vagy nem, tehát sok választás nincs. lehet most sokat vállaltam, nemhiszem, hanem azt látom, hogy csúszok szét, mánsk ez hogy megy?? nekem nagyon szarul, azt kivánom, hogy jó lenne nem élni, de tudom ez csak átmenet, mert én egy erős nő vagyok, akinek tervi vannak, és célja.És nem vagyok én ez ez a gyenge nő, de néha sajna elég nehéz. Olyan jó lenne ha nem lennék egyedül, ha lenne egy apum, vagy anyum akihez haza megyek, akinek néha sírhatnék, de nincs. Aki tanácsal látna el, aki ha nem is anyagilag te lelkileg segítene, rá kell jönni fel kell ébredni, ez nincs ez a való világ. Mégpedig magad és senkire nem számíthatsz.Barátaim nem mondhastnám hogy vannak, vagy vagy-vagy nincs soha ne bizz senkibe, mert ott támadnak hátba ahol nem is gondolod. Barátnak gondoltam, barát is, de nem jókor nem jó időben szólt be, vérig sértett. Igaza van, mondja meg, ő ilyen ami a szívén az a száján, én meg elég kis erőben idegel bírom. Persze bocsit kért, hogy nerm úgy gondolta, de sajnálom. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kurva nehéz az élet, mindenki azt mondja hogy könnyen vagy, aha nagyon, csak azt senki nem látja, hogy idegileg tönkre megyek. Ebböl a kerékböl nem lehet kiszálni, mert ha kiszállnék, de nem isakarok akkor milliókat bukok, nem ezért küzdöttem 8-éven kersztül, hogy bumm feladjam. Ez nem én vagyok. de jó lenne néha egy kéz, amibe kapaszkodok. Küzdök, hogy a kurva gyereke ne adósádogt örököljenek, de ök meg sem köszönik, hanem pofátlanul még-még. tudom jól, hogy szükségem lenne orvosi segítségre de nem akarok tele lenni mindig orvosságal, ha meg idegeskedek, na sebaj, max fogyok, na de nem kell félni, egy deka sem megy le:( bárcsak lemenne, mertb akkor még ennél is nagyobb idegbeteg lennék, csak hogy elérjem az alakom.
  irenke30, 7:44 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. április 11., szerda Nekem tetszik!
0  

Fogalmam sincs mért van az így, hogy 1xfent, 1x lent, ma megint világvége van nálam, de majd próbálkozom kicsit magam lekötni, na de majd alakul, nem szabad engednem, hogy megint ő győzzön felettem. Sajna nagyon gyenge vagyok, és labilis, igen erős, a anyg szart, fogalmam sincs néha anyira érzem, hogy igen kéne segyítség, de sajna nincs, ja de van, de az kevés, igen a család a hátam mögött van, és jó is, meg minden, de majd lesz valahogy. Az üzlet kicsit most tsagnál, lehet ez is baj, de igyekszem átesni rajta csak elég nehezen megy, de..... nem panaszkodom, biztos van aki rosszabb meg minden. Kéne valami melot keresnem, mert nagyon sok az emnergiám.
  irenke30, 6:51 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. március 27., kedd Nekem tetszik!
0  

Rőviden tömören annyi minden történt, hogy az na:( Jó szinte semmi, csak szar, de sebaj, majd bizok benne lesz jobb is. Annyi minden kavarog bennem, hogy igazébol ki kéne írnom, de most se erőm, se ídőm, de majd lesz, mert ma megint két véglet, délútán lesz melom csak.
  irenke30, 6:11 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. február 29., szerda Nekem tetszik!
0  

Na vagyok, kicsit trehány, de vagyok. Mi történt körülöttem, nagyon sok minden. Járok suliba, ha minden igaz akkor mostmár kicsit tolodik, de olyan agusztus körül már oktató leszek. Ja és igen egyik szakdgám már készen van:)) Sajna anyi mindnet beválltam, hogy sok, néha érzem, hogy fáradt vagyok, de szükségem van rá, mert pörög velem legalább az élet. Ja igen a szalonomat bővittem bizsuval. minden nagyjábol megvan, most intézem már a pénztárgépet, aztán engedélyt adok be.És április1 rtöl nyitni szeretnék. Ja most ki néztem egy kocsit, paxx, hogy mi lesz vele, de nagyon jó lenne megvenni, de majd meglátjuk, nem mondok semmit. Most heti 2x járok pestre, marha nehéz, a többi nap kisbérre melozni, egy péntek meg vasárnapo lenne szabad, de az sem szabad, mert akkor meg itthol melozom. De nem panaszkom, mert nagyon jó ez így.
  irenke30, 7:30 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. február 17., péntek Nekem tetszik!
0  
Ja igen apuka úgy intéz mindent, hogy én érezze magam rosszul, ha ő nem emgy el a farsangi buliba, így is szarul érzem magam, de az szerintem őt nem érdekli, és akkor még megint tőlem kér tanácsot, hogy jó lesz ebben a ruhában vagy nem . De nem érdekel, leszarom, ha félre akar baxni tegye meg, én meg melozom este 10-ig azt nem is érdekel.Nem a faxt nem sírni tudnék olyan féltékeny vagyok:(
  irenke30, 7:13 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. február 11., szombat Nekem tetszik!
0  

Milyen faca, vágjak jópofát megint. Apuka majd megpusztul olyan beteg, és simán azé közli velem, hogy neki jövhéten farsanga lesz. Jaj de szuper örüljek?? Nem nemörülök folyton az jár fejemben, hogy oké menjen , mert muszály neki menni, de ott lesz az a nőőőőő is:( Már most elkezdtem a duzzogást, és észre is vette, de nekem kurvára fáj, hogy elmegy, és ezek a céges rendezvények amire én nem mehetek el vele, pedig én is elmennék, de igen itt álmondok a nyomor, és nem, ja szerintem ha el is mehetnék, el sem vinne,mert nem szégyenkezik velem.Tehát megint a padlóra tett édesem. Igen csináljuk megint mintha semmi baj nem lenne, és imádom ezt a barmot, én meg úgy döntöttem ki is használom, a lányom érdeklődött hogy apa szeretné tudni mit kérek valentin napra, hát bumm kértem, aminek majd persze örülök:) egy swarowski ékszer szettet, ha annyira szeret, meg imád, nesze neked, vedd meg. És leszariom, de szívem szerint azt is fejéhez vágnám, hogy vidd a kurvádnak. Na szóval ezen a szinten vagyok, és tudom, ha így lesz, megint barom leszek:(((((((((((((((((
  irenke30, 5:21 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. február 7., kedd Nekem tetszik!
0  

Na akkor kezdem, hol is:) Megint ügyes voltam, de ez van, meginbt megjártam a kórházat, meg mindent, megint öngyilkossági kisérlet, hülye fax orvos, zárttosztályra akart tenni, megy oda a sok hülye közé a facom. Én nem vagyok hülye, csak néha normálatlan. Na mind1 olyan szarul avgyok, hogy az eszméletlen, alig élek, lélek jár belém hálni, de kellett ez nekem, kellet akkor k9ost itten van:((

  irenke30, 8:40 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. január 20., péntek Nekem tetszik!
0  
Imádom az ilyen kedves vendégeim, akik összehozztak a legjobb barátnömel, bár erre meg azt mondom, hogy nem is biztos legjobb, ha másnak hisz és nem nekem, de nekem ez nagyon gfáj, hogy oktalunk szenvedek olyan emberért miatt aki nem is tudom ki az:(( De ha megtudom többet nem kell neki be járni üzletembe, mert úgy kibaxom, hogy y alába sem éri a földet, fax szarkeverő!!!!!!!!!!!!!!!!
  irenke30, 10:32 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2012. január 3., kedd Nekem tetszik!
0  

Ja most kicsit lazulok, mert megint letargikus állapotba kerültem, és ezért a héten szarok dolgozni, na jó csak kicsit van így, de úgy gondoltam szabadságra megyek, aztán mire elrendeztem mindent meg a vendégeim sorra jöttek, na jó azért remek a vendégem, mert mondtam, hogy a héten szabadságon vagyok:)már a héten megyek iskolába tehát megint felveszem az iskolatáskát igyekszem jó kislány lenni, de majd alakul. Most áprilisig járok Pestre minden héten 2x na majd meglátjuk, nem tudom mire is vállalkoztam,de igen tudom:) nagyon szakoktató szeretnék lenni, ahoz meg ez kell,bár elkezdtem nézegetni a lányommal kicsiny kemény képeket műtétekröl meg minden,mert a szakdolgozatba valamit csatolnom kell, de majdnem ááááááááááá ezt nem az én gyomromnak találták ki
  irenke30, 8:37 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2011. december 27., kedd Nekem tetszik!
0  

Na mit is írhatnék így, ünnepek útán. Elöször is végre, hogy nix ünnep:)Ma már felveszem a munkaruhám, és irány meloba:)
Az ünnepek alatt végre sikerült pihennem, ami nagyon jól jött, mert nagyon fáradt voltam:) De talpon kell maradnom, sajnos a fodrászlány felmondott, tehát most gözerővel keresek másikat. Nagyon rossz mert megszertette mindenki, na meg én is, de majd lesz más:) És bizok benne az is lesz ilyen jó mint az Ági volt.Mostmá lesz megint hírdetésben, meg ma megyek a munkaügyre és adok be munkaerő kiközvetítést. Aztán majd meglátjuk.bár ez miatt azért sokszor arra kelek fel éjjel, hogy te jó ég mi lesz? na de bizok benne hogy megoldodik. igen végre elintéztem, hogy januárban kezdem a szakoktaót, és ha minden igaz a nyuszi meghozza hogy oktathatók, és szeretném járni ország világot. Remélem és bízok benne, hogy sikerül elhelyezkednem vele, majd igyekszem elővenni a kapcsolataim. 2 igéret van, hogy ha elvégzem, akkor megpróbálnak, de majd ügyes leszek, bár ha 4-es átlagal végzek, akkor ahol elvégzem elvileg ők is lehet hogy alkalmaznak, vidéki oktatónak. fogalmam sincs mi lesz velünk, de azt megbeszéltük apával, hogy kurva sokat melozunk, és kicsit vissza kéne venni, hogy legyen már időnk egymásra, de azt hiszem, hogy ez kicsit marha nehéz, de majd alakul, nem eröltetem , de rajta leszek.
  irenke30, 6:55 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2011. december 12., hétfő Nekem tetszik!
0  
olyan hulla vagyok, mint aki egész éjjel mulatott:((( fogalmam sincs mi lesz velem, de most össze tudnék esni.
  irenke30, 7:45 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2011. december 7., szerda Nekem tetszik!
0  
na mit is mondjak, most kicsit megint oda meg vissza, de majd lesz jobb is. Most kicsit hanyatlik az üzlet, de ki tudja mit hoz a jővő év. Most nagyon elvagyok kenődve, de bízok benne, hogy jobb lesz.Ha nem lenne a párom mőgöttem nem tudom mi lenne, most így is kétségbe vagyok esve, hogy netalán keresnem kell másik melot, de egyenlőre várok. majd alakul.
  irenke30, 7:30 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2011. november 27., vasárnap Nekem tetszik!
0  

Na gondoltam kicsit be lesek, mert megint nagyon hanyag voltam. Igazábol most úgy érzem kicsit fáradt avgyok, de paxxolom. Möst tudom, hogy előre láthatólag csak januárban lesz időm pihenni, mert kezdek tele lenni m na jó a naplóm:) de ennek valahol örülnöm kell, és örülök is. Tegnap sikerekben 2 vendégem nem jött, ennek nagyon örülök, pláne ha nem is szólt oda, de íghy is úgy elfáradtam, de olyan jó volt haz jönni, mert itthol a család rendel, és vacsorával várt. Olyan jó érzés volt, el sem tudom mondani:) Ja igen lett telefonom!!! Végre nem kell halloznom, hogy ki mit akar, mert felét sem hallom. Egész fura, hogy nagyban hallom a dolgokat:)Már most kezdek aggodni, hogymi lesz karácsonyra, mert abszolut nem tudom mit vegyek a gyereknek, mert mindegyik egy elkényeztetett kis fruska, éspaxx. Na azt hogy apukának mit vegyek azt meg végleg nem tudom. De majd lesz valami.
  irenke30, 7:09 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2011. november 9., szerda Nekem tetszik!
0  

Levágattam hajam!!!!!!!!!!!!!!! Na apuka nem is kapott szikrát:), hogy több ezret kibaxtam az ablakon, mert minek tettem fel,ha levágattam, na de kérem no para, maradt hajam:) moat nem a hátam közepét veri, hanem csak a vállamig ér.) És így nem kell összekötnöm, meg ehez hasonlóóóóóóóóóóóóó. Most így jóóó.
  irenke30, 5:32 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2011. november 4., péntek Nekem tetszik!
0  
Na igen, akkor nézzük!!
Kisbéren a búszmegállóban, egy fiatal fiu, -10fokban fekszik a fűvőn, hulla fehér, munkásruha, szép kabát. Vajon hány ember ment oda hozzá, és kérdezte meg tőle, hogy te ember hogy vagy, mi baj??? Hívjunk mentőt, vagy valami, VÁLASZ SENKI!!!!!!!!!!!
De ne menjünk enyire bele, a búszon rosszul lett a fiu, vajon a busz vezetője, megkérdezte tőle, hogy mi van vele, mikor végig hányja a buszt!!!!
A sőfőr sem csinált semmit.
A lényeg!!! Ez az én fiam volt!!!
Amikor össze szedtem a buszvégen a fiam teljessen nem volt észnél, félrebeszélt meg ehez hasonló, 5 percre van mentőállomás, meg a buszvég, mire be értem vele, az üzletbe, mert a szomszédom a mentőállomás, addigra fiam ájulás elötti állapotba vették át a mentősők. Sőőőőt a mentső megilledt amikor meglátta a fiam!!!!
De ma hozom haza, mert azért nem kell messze menni, a kórházban a doki, 2x ráhallgatot, azt szeva, se lebaor semmi, na enyi eröl:(((((Ezért fieztünk
  irenke30, 7:08 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2011. november 2., szerda Nekem tetszik!
0  

A sógórnőmet soha nem érdekelte, hogy nekünk van, avgy nincs, és az baj az édes párom nem akar lemaradni, a sógórnőm nagyon elfelejti honnan is jött, de rohadjon meg a szomszéd lova:) Ki ha ő nem, ő bele tartozik az elit osztályba, hát én nem. De nagyon nem hat meg, majd alakul. Lehet nyerek a lotton jövőre azt simán kipengetem a lovét, csak egy baj van,. hogy ahoz vennem kéne lottot is. Most ha rágom magam, mivel jobb kikészülök idegeigel, de akkor sem fogom ebgedni, hogy 1 millás sírkő legyen csináltatva, mikor egész évbe, meg egész életébe baszik a sírra, egy szál virágot nej tesz rá, csak mindenszentekkor, nekem az ilyen paraszt ne játsza meg eszét. Az ilyen húzza le magát a retyin:))))
  irenke30, 15:47 Itt megírhatod a véleményed irenke30

Ja nem is olyan könnyű az élet, ahogy én gondoltam, drága sógórnőm tudja mit mikor hogyan. Minden heppy volt addig még édes nem telefonált. Jó lehet nem csak ő rá kell fogni az egészet, mert nem, hanem bennem is van hiba, a apáromban is, meg stb.... De tegnap kurvára felkaptam a vízet, hogy édesem beszélt a hugával, azt csak a foszlányokat hallottam, és megint, csak az ő pénze, megint csak ő keres, csak ő sporol, meg ilyenek. Akkor kérdem én, hol a keresetem, hol van az, hogy dolgozok, meg ilyenek. Tegnap sikeressen össze törtem a tányérokat, de nem is érdekel, leszarom elegam van, mondtam édes páromnak elegem van, ez nem szerelem amit mi élünk, jobban járnánk, ha elválnánk. De nem hiszem,mert megpusztulnák nélküle.))De ez sem jó, hogy folyton veszekszünk. Megsem kérdez engem, hogy mit szólók a dologhoz, hogy a szüleire 1millás sírkővet akarnak rendelni, na mit szólók, hogy nekem nix fölös 500 ezrem, ha az én szüleimre jó volt a 300 ezres akkor legyen jó az ővére is, nem engedhetjük meg magunknak. De nem, a szüleire 1 millás sírkő lesz csináltatva, mert a drága tesó úgy gondolta, azt hogy mi hogyan vagy hogyan sem tesszük össze azt őt nem érdekli. Az nem számít, hogy éppen bútor cserét akarok, szeretnék a lakásba, az nem, az nem számít, hogy éppen megbeszéltük kocsira gyűjtűnk, nem, az nem számít.Az számít, hogy 1 millás sírkő lesz anyósékra:(((((((( Ordítani tudnék kinomba, hogy mért ilyenkor úgy érzem jobb lenbne ha nem élnék, de nem,,még élek, és élnem kiell, harcolnom, hogy jobb legyen. De minek, ha nincs megbecsülésem???? Kérdem én, de erre soha nem kapom meg a választ:(
  irenke30, 7:05 Itt megírhatod a véleményed irenke30
  2011. október 26., szerda Nekem tetszik!
0  

Na kicsit be leske, mert trehány vagyok:)) Ma viszem édes jkisfiam mütétre, műtik a lábát, hát oda meg vissza van, hogy mi lenne, ha nem is menne el, meg ilyenek, de mondtam olyan nix. Ja igen ha holnap időben végzek a körmözéssel el kéne mennem 2 éves kontrolra, de szerintem ne elsz belőle semmi, de igykszem oda érni dokibához. Bár nagyon bízok benne, hogy azt mondja minden szuper:( De sajjna attol félek nemfogja ezt mondani, mert fél éve sem volt minden szuper:( De már nem akarok műtétre menni, már utálom!!!!!! Na jó akkor el mennék 1 hét szabadságra!!!! Na milyen jó lenne, élvezném nagyon. Na jó, kösz azért ilyen áron nem. Á most jut eszembe jővő héten őszi szűnet van iskolába, hip-hip hurrrrrráááá, mennyire fogom élvezni a dolgokat. Na semenyire. Apuka szerényen készíti kocsim műszakira, ma is szétszedi, de mondtam neki pénteken menjünk csaviznu egy kicsit ketetsbe, olyan jó lenne. persze ma is itthol van, de ma kisfiam is lesz már, tehát semmi extrát egészanpos ágyba létet ne is tervezzünk.)) Na jó lehet öreg avgyok én már ilyenhez, a meg végül is van 2 gyerek minek már:))
  irenke30, 6:44 Itt megírhatod a véleményed irenke30
[2017-04-29]
[2016-08-10]
[2016-06-04]
[2015-03-02]
[2015-02-24]
[2013-05-27]
[2013-05-13]
[2013-05-05]
[2012-11-20]
[2012-10-14]
[2012-10-01]
[2012-07-23]
[2012-05-07]
[2012-04-11]
[2012-03-27]
[2012-02-29]
[2012-02-17]
[2012-02-11]
[2012-02-07]
[2012-01-20]
[2012-01-03]
[2011-12-27]
[2011-12-12]
[2011-12-07]
[2011-11-27]
[2011-11-09]
[2011-11-04]
[2011-11-02]
[2011-10-26]
[2011-10-22]
[2011-10-12]
[2011-10-05]
[2011-10-02]
[2011-09-28]
[2011-09-24]
[2011-09-10]
[2011-09-07]
[2011-08-29]
[2011-08-15]
[2011-08-13]
[2011-08-01]
[2011-07-27]
[2011-07-21]
[2011-07-12]
[2011-07-11]
[2011-07-10]
[2011-07-09]
[2011-07-05]
[2011-07-04]
[2011-07-01]
[2011-06-30]
[2011-06-17]
[2011-06-15]
[2011-06-14]
[2011-06-13]
[2011-06-12]
[2011-06-09]
[2011-06-08]
[2011-06-07]
[2011-05-28]
[2011-05-15]
[2011-05-13]
[2011-05-12]
[2011-05-11]
[2011-05-10]
[2011-05-07]
[2011-05-06]
[2011-05-05]
[2011-05-02]
[2011-04-28]
[2011-04-27]
[2011-04-22]
[2011-04-15]
[2011-04-10]
[2011-04-08]
[2011-04-04]
[2011-04-03]
[2011-03-30]
[2011-03-27]
[2011-03-26]
[2011-03-25]
[2011-03-24]
[2011-03-23]
[2011-03-21]
[2011-03-20]
[2011-03-19]
[2011-03-18]
[2011-03-17]
[2011-03-16]
[2011-03-15]
[2011-03-14]
[2011-03-13]
[2011-03-12]
[2011-03-11]
[2011-03-10]
[2011-03-09]
[2011-03-08]
[2011-03-07]
[2011-03-05]
[2011-03-04]
[2011-02-28]
[2011-02-27]
[2011-02-21]
[2011-02-20]
[2011-02-18]
[2011-02-14]
[2011-02-09]
[2011-02-05]
[2011-02-03]
[2011-02-02]
[2011-01-30]
[2011-01-26]
[2011-01-25]
[2011-01-17]
[2011-01-16]
[2011-01-15]
[2011-01-14]
[2011-01-13]
[2011-01-12]
[2011-01-06]
[2011-01-05]
[2011-01-04]
[2011-01-02]
[2011-01-01]
[2010-12-29]
[2010-12-27]
[2010-12-26]
[2010-12-24]
[2010-12-23]
[2010-12-22]
[2010-12-21]
[2010-12-20]
[2010-12-19]
[2010-12-18]
[2010-12-17]
[2010-12-16]
[2010-12-14]
[2010-12-13]
[2010-12-10]
[2010-12-07]
[2010-12-06]
[2010-12-04]
[2010-12-03]
[2010-12-02]
[2010-12-01]
[2010-11-30]
[2010-11-29]
[2010-11-28]
[2010-11-27]
[2010-11-26]
[2010-11-24]
[2010-11-23]
[2010-11-22]
[2010-11-21]
[2010-11-20]
[2010-11-19]
[2010-11-18]
[2010-11-17]
[2010-11-16]
[2010-11-14]
[2010-11-13]
[2010-11-12]
[2010-11-07]
[2010-11-06]
[2010-11-05]
[2010-10-29]
[2010-10-26]
[2010-10-24]
[2010-10-22]
[2010-10-21]
[2010-10-19]
[2010-10-15]
[2010-10-12]
[2010-10-04]
[2010-10-02]
[2010-10-01]
[2010-09-28]
[2010-09-25]
[2010-08-18]
[2010-05-18]
[2010-05-15]
[2010-04-16]
[2010-02-26]
[2010-02-03]
[2010-01-18]
[2010-01-01]
[2009-12-13]
[2009-12-11]
[2009-12-08]
[2009-12-01]
[2009-11-29]
[2009-11-28]
[2009-10-24]
[2009-07-14]
[2009-07-12]
[2009-07-05]
[2009-07-03]
[2009-06-29]
[2009-06-01]
[2009-05-27]
[2009-05-26]
[2009-05-24]
[2009-05-19]
[2009-05-17]
[2009-05-16]
[2009-05-12]
[2009-05-04]
[2009-04-29]
[2009-04-28]
[2009-04-25]
[2009-04-18]
[2009-04-14]
[2009-04-12]
[2009-04-08]
[2009-04-04]
[2009-03-27]
[2009-03-26]
[2009-03-25]
[2009-03-23]
[2009-03-22]
[2009-03-16]
[2009-02-04]
[2009-02-02]
[2009-02-01]
[2009-01-30]
[2009-01-28]
[2009-01-27]
[2009-01-25]
[2009-01-24]
[2009-01-21]
[2009-01-15]
[2009-01-13]
[2009-01-09]
[2008-12-28]
[2008-12-18]
[2008-10-31]
[2008-10-26]
[2008-09-27]
[2008-09-20]
[2008-09-13]
[2008-09-07]
[2008-08-29]
[2008-08-09]
[2008-08-06]
[2008-08-01]
[2008-07-21]
[2008-07-20]
[2008-07-19]
[2008-07-18]
[2008-07-16]
[2008-07-10]
[2008-07-07]
[2008-06-30]
[2008-06-28]
[2008-06-26]
[2008-06-20]
[2008-06-05]
[2008-06-04]
[2008-06-02]
[2008-06-01]
[2008-05-31]
[2008-05-10]
[2008-05-02]
[2008-04-06]
[2008-02-24]
[2008-02-21]
[2008-02-19]
[2008-02-15]
[2008-01-28]
[2007-12-30]
[2007-12-29]
[2007-12-20]
[2007-11-23]
[2007-11-04]
[2007-10-22]
[2007-10-14]
[2007-09-30]
[2007-09-19]
[2007-09-17]
[2007-09-07]
[2007-09-06]
[2007-09-05]
[2007-09-04]
[2007-08-31]
[2007-08-27]
[2007-08-26]
[2007-08-25]
[2007-08-15]
[2007-08-07]
[2007-07-29]
[2007-07-20]
[2007-07-18]
[2007-07-12]
[2007-07-09]
[2007-07-07]
[2007-06-29]
[2007-06-28]
[2007-06-25]
[2007-06-24]
[2007-06-17]
[2007-06-15]
[2007-06-14]
[2007-06-12]
[2007-06-11]
[2007-06-10]
[2007-06-01]
[2007-05-31]
[2007-05-30]
[2007-05-28]
[2007-05-27]
[2007-05-14]
[2007-05-12]
[2007-05-09]
[2007-05-06]
[2007-04-15]
[2007-04-14]
[2007-04-12]
[2007-04-02]
[2007-03-31]
[2007-03-28]
[2007-03-27]
[2007-03-26]
[2007-03-25]
[2007-03-24]
[2007-03-21]
[2007-03-20]
[2007-03-19]
[2007-03-18]
[2007-03-17]
[2007-03-16]
[2007-03-15]
[2007-03-14]
[2007-03-13]
[2007-03-12]
[2007-03-11]
[2007-03-10]
[2007-03-05]
[2007-03-04]
[2007-03-03]
[2007-03-02]
[2007-03-01]
[2007-02-28]
[2007-02-23]
[2007-02-22]
[2007-02-20]
[2007-02-19]
[2007-02-18]
[2007-02-17]
[2007-02-16]
[2007-02-13]
[2007-02-11]
[2007-02-08]
[2007-02-05]
[2007-02-04]
[2007-02-03]
[2007-02-02]
[2007-01-29]
[2007-01-28]
[2007-01-26]
[2007-01-25]
[2007-01-23]
[2007-01-22]
[2007-01-21]
[2007-01-20]
[2007-01-19]
[2007-01-17]
[2007-01-16]
[2007-01-15]
[2007-01-14]
[2007-01-13]
[2007-01-09]
[2007-01-08]
[2007-01-07]
[2007-01-06]
[2007-01-05]
[2007-01-04]
[2007-01-03]
[2007-01-02]
[2006-12-30]
[2006-12-29]
[2006-12-27]
[2006-12-26]
[2006-12-09]
[2006-11-27]
[2006-11-02]
[2006-10-28]
[2006-09-30]
[2006-09-15]
[2006-09-02]
[2006-08-30]
[2006-08-26]
[2006-08-13]
[2006-08-06]
[2006-07-29]
[2006-07-27]
[2006-07-17]
[2006-07-14]
[2006-07-13]
[2006-07-12]
[2006-07-09]
[2006-07-07]
[2006-07-05]
[2006-07-04]
[2006-07-03]
[2006-07-02]
[2006-06-30]
[2006-06-29]
[2006-06-28]
[2006-06-27]
[2006-06-26]
[2006-06-25]
[2006-06-23]
[2006-06-22]
[2006-06-19]
[2006-06-18]
[2006-06-17]
[2006-06-16]
[2006-06-15]
[2006-06-13]
[2006-06-12]
[2006-06-11]
[2006-06-10]
[2006-06-07]
[2006-06-06]
[2006-06-05]
[2006-06-01]
[2006-05-22]
[2006-05-21]
[2006-05-20]
[2006-05-15]
[2006-05-14]
[2006-05-13]
[2006-05-11]
[2006-05-08]
[2006-05-07]
[2006-05-01]
[2006-04-29]
[2006-04-28]
[2006-04-27]
[2006-04-26]
[2006-04-25]
[2006-04-24]
[2006-04-23]
[2006-04-21]
[2006-04-18]
[2006-04-16]
[2006-04-12]
[2006-04-10]
[2006-04-09]
[2006-04-07]
[2006-04-04]
[2006-04-03]
[2006-04-02]
[2006-04-01]
[2006-03-31]
[2006-03-30]
[2006-03-29]
[2006-03-28]
[2006-03-26]
[2006-03-23]
[2006-03-22]
[2006-03-21]
[2006-03-19]
[2006-03-12]
[2006-03-11]
[2006-03-09]
[2006-03-07]
[2006-03-06]
[2006-02-28]
[2006-02-26]
[2006-02-19]
[2006-02-11]
[2006-02-06]
[2006-02-05]
[2006-02-03]
[2006-01-31]
[2006-01-30]
[2006-01-29]
[2006-01-28]
[2006-01-27]
[2006-01-25]
[2006-01-23]
[2006-01-22]
[2006-01-20]
[2006-01-18]
[2006-01-17]
[2006-01-15]
[2006-01-13]
[2006-01-11]
[2006-01-08]
[2006-01-07]
[2006-01-06]
[2006-01-05]
[2006-01-03]
[2006-01-02]
[2006-01-01]
[2005-12-31]
[2005-12-30]
[2005-12-29]
[2005-12-28]
[2005-12-27]
[2005-12-26]
[2005-12-25]
[2005-12-24]
[2005-12-23]
[2005-12-22]
[2005-12-21]
[2005-12-20]
[2005-12-12]
[2005-12-11]
[2005-12-08]
[2005-12-07]
[2005-12-06]
[2005-12-05]
[2005-12-04]
[2005-12-03]
[2005-12-02]
[2005-12-01]
[2005-11-29]
[2005-11-27]
[2005-11-26]
[2005-11-23]
[2005-11-21]
[2005-11-18]
[2005-11-16]
[2005-11-13]
[2005-11-12]
[2005-11-07]
[2005-11-06]
[2005-11-05]
[2005-11-03]
[2005-11-02]
[2005-11-01]
[2005-10-31]
[2005-10-29]
[2005-10-27]
[2005-10-26]
[2005-10-24]
[2005-10-23]
[2005-10-22]
[2005-10-20]
[2005-10-19]
[2005-10-18]
[2005-10-17]
[2005-10-16]
[2005-10-15]
[2005-10-14]
[2005-10-13]
[2005-10-12]
[2005-10-11]
[2005-10-10]
[2005-10-09]
[2005-10-08]
[2005-10-07]
[2005-10-06]
[2005-10-04]
[2005-10-03]
[2005-10-02]
[2005-10-01]
[2005-09-30]
[2005-09-29]
[2005-09-28]
[2005-09-27]
[2005-09-26]
[2005-09-25]
[2005-09-24]
[2005-09-23]
[2005-09-22]
[2005-09-21]
[2005-09-20]
[2005-09-19]
[2005-09-18]
[2005-09-17]
[2005-09-16]
[2005-09-15]
[2005-09-13]
[2005-09-12]
[2005-09-11]
[2005-09-10]
[2005-09-09]
[2005-09-08]
[2005-09-07]
[2005-09-06]
[2005-09-05]
[2005-09-04]
[2005-09-03]
[2005-09-02]
[2005-09-01]
[2005-08-31]
[2005-08-30]
[2005-08-29]
[2005-08-28]
[2005-08-27]Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.