CsodaCsiga Főlap
Naplók 2019. április 24.   szerda   György, Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia  György;Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia, Gaszton, Gyöngyvirág, Kászon, Melióra, Nedda
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radiógis naplója

  2012. október 28., vasárnap Nekem tetszik!
1  
Vájj alagutat a reménynek a csalódottság sötét alagútjába!
Martin Luther King

  gis, 19:54 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. október 26., péntek Nekem tetszik!
0  
"Amit az ember elveszített azt még visszaszerezheti, de amiről önként mondott le azt már soha..."
  gis, 23:01 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. október 23., kedd Nekem tetszik!
1  
‎"Van, hogy már annyira fáj minden, hogy csak ordítanál... Legszívesebben csak lerogynál a földre, és teljes torkodból, teljes szívedből kiáltanál... Hogy hallja meg a világ, te sem vagy törhetetlen! De nem teszed. Mégis csak állsz csendben, s nézel.. Néha egy-egy könnycseppet elmaszatolsz; ne lássa senki sem. Aztán mosolyt erőltetsz az arcodra, s minden megy tovább... De ott belül... Ordítasz. Kiáltasz, sírsz. Hogy segítsen már valaki... De ha nem kéred, nem segít senki sem."
  gis, 15:48 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. október 22., hétfő Nekem tetszik!
0  


  gis, 23:11 Itt megírhatod a véleményed gis
bárhová is menekülsz önmagad elöl, vagy múltad elől- te és múltad mindig azon a helyen lesz ahol sátrat versz.. ~
  gis, 23:10 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. október 18., csütörtök Nekem tetszik!
0  
‎"Tudom, hogy milyen, ha olyan kicsinek és jelentéktelennek érzed magad, amennyire csak lehet, és ez hogy tud fájni belül olyan helyeken, amikről nem is tudtál. És mindegy, hogy hányszor csinálsz új frizurát, vagy hányszor mész edzésre, vagy hány pohár Chardonnay-t iszol a barátnőiddel. Az ágyban minden éjjel aprólékosan végiggondolod, hogy mit rontottál el, vagy hogyan érthetted félre a dolgot, és
hogy hihetted akár egy rövid percre is, hogy boldog voltál. És néha még meg is győzöd magad arról, hogy észhez tér, és becsönget hozzád. És ezek után, bármilyen sokáig is tartott, elmész egy új helyre, és akikkel találkozol, visszaadják az életkedved, és a lelked apró darabjai egyszer visszaállnak, és a zavaros idők, azok az esztendők, amik így elmentek, lassan kezdenek elmosódni!"

  gis, 22:11 Itt megírhatod a véleményed gis
Mindannyiunk életében van egy elmondhatatlan titok,egy elérhetetlen álom és egy felejthetetlen szerelem...
  gis, 21:12 Itt megírhatod a véleményed gis


  gis, 1:37 Itt megírhatod a véleményed gis


  gis, 1:01 Itt megírhatod a véleményed gis
Ha szeretsz valakit, engedd el, s ha ő is szeret téged, akkor majd visszajön hozzád’ - biztos mindannyian ismerjük már ezt a mondást. De belegondoltunk már, mekkora baromság ez?! Ha szeretünk valakit, nem engedjük el, egyszerűen nem adjuk fel ilyen könnyen! Ha megtesszük, ha elengedjük (ráadásul ilyen indokkal), akkor ne csodálkozzunk, ha a másik aztán soha többé nem tér vissza hozzánk.. hiszen joggal gondolhatja: ‘ha igazán szeretett volna, nem engedett volna el.`
  gis, 0:38 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. október 16., kedd Nekem tetszik!
0  
az emlék az egyetlen dolog, amit soha nem vehet el tőlünk senki...
  gis, 21:41 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. október 15., hétfő Nekem tetszik!
1  
...Ha szeretsz valakit, tiszta szívből, akkor sohasem felejted el...
Nem számít mi történt, mennyi idő telt el, szeretni fogod...
Úgy érzed túlléptél, hogy többé már nincs rá szükséged, a szívedben mégis úgy őrzöd az emlékét, mint életed tavasza...
S egyszer, ha szembejön veled,... rád mosolyog, s életedről kérdez, csak annyit tudnál felelni... hiányos...
Mert este, mikor lefekszel, párnádra hajtod fejed, elindul a kisfilm, peregnek az emlékek és a könnycseppek....
Mindig is szeretni fogod, történjen bármi....

  gis, 23:27 Itt megírhatod a véleményed gis
Van olyan nap, amikor azt érzed, kárpótlást kaptál minden rosszért. Amikor elérkezik egy pillanat, amelyet szeretnél megállítani, megfogni és soha el nem engedni. Soha... De el kell engedned. Ám ez a pillanat, ezek a pillanatok újra erőt adnak a következő rossz napokhoz. És így állnak össze hetek, hónapok, évek... És elérkezik a pillanat. Amit többé már nem kell elengedned.
  gis, 22:04 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. október 10., szerda Nekem tetszik!
0  
A nagy szavak nem érnek semmit,
Elszállnak, mint az őszi szél
De a szeretet, ha tiszta szívből fakad,
Elkíséri az embert, amíg él.
József Attila

  gis, 23:18 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. szeptember 25., kedd Nekem tetszik!
1  
Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, elég lesz mosolyognom meg bólogatnom, úgy csinálnom, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változni, új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül, valaki igazival. De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél. Csak azt teheted, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor az megtalál, megragadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá.
  gis, 22:48 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. szeptember 4., kedd Nekem tetszik!
0  
‎"Néha a múlt nem múlik el, nem hajlandó feledésbe süllyedni. Mellettünk marad, mintha azt mondaná: még nem végeztél velem."
  gis, 23:41 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. augusztus 8., szerda Nekem tetszik!
1  


... a szíved majd meghasad, amikor már azt hiszed, hogy sikerült elfelejtened és meg vagy lepődve magadon, hogy egész könnyen ment és hamar túltetted rajta magad. De ekkor meghallasz egy zenét csak pár másodpercnyit belőle, és a gondosan óvott sebek felszakadnak, azt hiszed, hogy soha többé nem lesz jobb. És ez valamilyen szinten igaz is. A fájdalom teljesen soha nem fog elmúlni, a seb, ha be is gyógyul, a sebhely az ott lesz. És akárhányszor meglátod, vagy akár a nevét hallod, csak azt a nevet, nem kell, hogy róla legyen szó, csak azt a bizonyos nevet... Arról is csak ő fog eszedbe jutni, és a sebek ismét felszakadnak. Akaratlanul is, de belegondolsz, hogy milyen jó lenne vele, milyen jó lenne érezni vagy akár látni is, még ha ő nem is szeret, de neked elég lenne maga a tudat is, hogy vele lehetsz, ekkor nem tudsz ép ésszel gondolkodni, beleőrülsz újra és újra, hogy mással van, az jár mindig a fejedbe, hogy vajon hol ronthattad el, mit nem tettél meg érte, de aztán rájössz, amit ő mindvégig tudott: képes lennél érte bármire, akkor is és most is. Mert szereted. Ő ezt kihasználva megcsillantja előtted a remény legapróbb sugarát, te ismét boldog vagy, és amikor megkapta, amit akart, újból tovább áll és megint kezdődik minden elölről...
  gis, 10:39 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. augusztus 7., kedd Nekem tetszik!
0  
Az élet megtanított arra, hogy mikor harcoljak valakiért, és mikor álljak félre
Megtanított, hogy mikor a legfontosabb döntéseket hozom, döntsek jól!
Az élet azt is megmutatta, hogy sok embert elvesztek és sok embert el kell majd engednem, akiket szeretek, de erősnek kell lennem. Idővel begyógyulnak a sebek, mert aki elment, az nem mindig jön vissza.
Az élet remélni tanított meg. Remélni azt, hogy felismerem majd, mikor kell harcolni, s félreállni. Remélni, hogy jó döntést hozok, mikor döntést kell hoznom. Remélni, hogy akit elvesztek, annak jobb lesz, és én majd erős tudok maradni, hogy továbblépjek, és csak a jó emlékeket őrizzem meg. És remélni azt, hogy a sebek idővel tényleg begyógyulnak! Begyógyuljanak, de ne tűnjenek el. Minden egyes sebet szeretek a szívemen, minden én vagyok és a múltam ott kell lenniük...nélkülük üres lennék. .

  gis, 22:08 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. július 21., szombat Nekem tetszik!
0  
Megbocsáthatom, hogy bántottál.. de érezni fogom a sebeket
Megbocsáthatom, hogy elhagytál.. de összetörtél egy Életet
Megbocsáthatom, hogy nem vigyáztál Rám, mikor mindentől féltem...
Amikor szükségem lett volna Rád.. nem fogtad meg a két kezem
Megbocsáthatom a könnyeket.. melyek miattad hullottak..
De attól ugyanúgy megmaradnak az akkor kapott fájdalmak
Megbocsátani lehet! De egyet jegyezz meg: Felejteni sohasem!
Úgyhogy vigyázz a szavakkal.. a tettekkel.. örökké élnek bennem...

  gis, 22:52 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. július 15., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Tévedés azt hinni ,hogy aki szeret mindig megbocsát...vannak dolgok amik legnagyobb szeretet is meg tudják ölni...és lehet hogy a szíve szakad meg,de nem tud bocsátani,hisz a fájdalom mint be ékelődött szálka szúrja szíven,minden egyes alkalommal...
  gis, 15:24 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. július 13., péntek Nekem tetszik!
0  
"Sokat hibáztam az életem során. Hagytam, hogy az emberek kihasználjanak, és elfogadtam a megérdemeltnél sokkal rosszabb dolgokat. Ám tanultam a rossz választásaimból, és annak ellenére, hogy van pár dolog, amit sosem kaphatok már vissza, és vannak emberek, akik már soha nem fognak bocsánatot kérni, legközelebb már okosabb leszek, és nem horgonyozok le olyan dolog mellett, ami kevesebb, mint amit megérdemlek.."
  gis, 23:55 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. július 11., szerda Nekem tetszik!
1  
"És mégis úgy tűnt, túl tudom élni ezt is. Tudatomnál voltam, éreztem a veszteség fájdalmát, amely a mellkasomból sugárzott szét, és pusztító hullámokat küldött a végtagjaimba és a fejembe - de el tudtam viselni. Túléltem. Nem mintha a fájdalom gyöngült volna az idők folyamán, hanem mintha én erősödtem volna hozzá, hogy el tudjam viselni."
(Stepheni Meyer - New Moon)

  gis, 21:03 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 20:28 Itt megírhatod a véleményed gis
Nevetek és sírok, elbukok és felállok, elveszítek és találok, adok és elfogadok, változok, közben magam maradok, élek, de néha meghalok..
  gis, 16:38 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. július 10., kedd Nekem tetszik!
0  
A fájdalom hullámai, amelyek idáig csak körbemostak, most feltornyosultak, átcsaptak a fejem fölött, lerántottak a mélybe...
  gis, 18:06 Itt megírhatod a véleményed gis

  gis, 11:24 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. július 8., vasárnap Nekem tetszik!
0  
"Aki szeret: nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja, hanem mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz. Aki szeret, nem
akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod őt. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül, mert szeret! "

  gis, 22:46 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. július 7., szombat Nekem tetszik!
0  
jóéjszakát...
  gis, 22:38 Itt megírhatod a véleményed gis
  2012. július 6., péntek Nekem tetszik!
0  
...70 évesen úgy akarok visszaemlékezni az életemre,hogy nem bántam meg semmit.Bolond voltam,amikor kellett,komoly voltam,mikor szükség volt rá,és vidám,mikor mindenki más szomorú.Néha a keménynek titulált emberek is megtörnek,ahogy é is megtörtem jó párszor,de ez nem a gyengeséget jelenti,hanem a legnagyobb emberséget,mikor már minden kötél szakad te még akkor is kitartasz,de mikor egyedül vagy,megtörve lesel ki a könnyeid közül,mikor senki sem lát,de túl teszed magad,mert az élet rövid és amit az élet ad,azt el is veheti,de ha okosan játszol,az élet megajándékoz ;)
  gis, 22:52 Itt megírhatod a véleményed gis
Lassan már nem merek boldog lenni, mert akárhányszor boldognak éreztem magam, mindig történt valami rossz ..` ://
  gis, 22:39 Itt megírhatod a véleményed gis
[2012-10-28]
[2012-10-26]
[2012-10-23]
[2012-10-22]
[2012-10-18]
[2012-10-16]
[2012-10-15]
[2012-10-10]
[2012-09-25]
[2012-09-04]
[2012-08-08]
[2012-08-07]
[2012-07-21]
[2012-07-15]
[2012-07-13]
[2012-07-11]
[2012-07-10]
[2012-07-08]
[2012-07-07]
[2012-07-06]
[2012-07-05]
[2012-07-04]
[2012-07-03]
[2012-07-02]
[2012-07-01]
[2012-06-30]
[2012-06-29]
[2012-06-28]
[2012-06-26]
[2011-03-29]
[2011-03-08]
[2010-12-28]
[2010-12-26]
[2010-12-16]
[2010-12-11]
[2010-09-28]
[2010-09-08]
[2010-08-26]
[2010-08-22]
[2010-08-19]
[2010-08-15]
[2010-07-29]
[2010-07-28]
[2010-07-16]
[2010-07-14]
[2010-07-12]
[2010-07-09]
[2010-07-08]
[2010-06-27]
[2010-06-25]
[2010-06-24]
[2010-06-23]
[2010-06-22]
[2010-06-19]
[2010-06-18]
[2010-06-17]
[2010-06-16]
[2010-06-15]
[2010-06-12]
[2010-06-11]
[2010-06-10]
[2010-06-09]
[2010-06-08]
[2010-06-07]
[2010-06-06]
[2010-06-05]
[2010-06-04]
[2010-06-03]
[2010-06-02]
[2010-06-01]
[2010-05-31]
[2010-05-28]
[2010-05-27]
[2010-05-26]
[2010-05-25]
[2010-05-24]
[2010-05-23]
[2010-05-22]
[2010-05-17]
[2010-05-16]
[2010-05-15]
[2010-05-14]
[2010-05-13]
[2010-05-12]
[2010-05-11]
[2010-05-10]
[2010-05-06]
[2010-05-05]
[2010-05-03]
[2010-05-02]
[2010-04-29]
[2010-04-28]
[2010-04-27]
[2010-04-26]
[2010-04-25]
[2010-04-24]
[2010-04-23]
[2010-04-19]
[2010-04-18]
[2010-04-16]
[2010-04-15]
[2010-04-14]
[2010-04-13]
[2010-04-12]
[2010-04-11]
[2010-04-10]
[2010-04-09]
[2010-04-08]
[2010-04-07]
[2010-04-06]
[2010-04-05]
[2010-04-03]
[2010-03-31]
[2010-03-30]
[2010-03-26]
[2010-03-21]
[2010-03-20]
[2010-03-19]
[2010-03-17]
[2010-03-16]
[2010-03-13]
[2010-03-12]
[2010-03-11]
[2010-03-10]
[2010-03-09]
[2010-03-08]
[2010-03-07]
[2010-03-06]
[2010-03-05]
[2010-03-04]
[2010-03-03]
[2010-03-02]
[2010-02-28]
[2010-02-27]
[2010-02-26]
[2010-02-25]
[2010-02-24]
[2010-02-20]
[2010-02-18]
[2010-02-17]
[2010-02-16]
[2010-02-15]
[2010-02-14]
[2010-02-11]
[2010-02-10]
[2010-02-08]
[2010-02-06]
[2010-02-05]
[2010-02-04]
[2010-02-03]
[2010-02-02]
[2010-02-01]
[2010-01-31]
[2010-01-29]
[2010-01-27]
[2010-01-24]
[2010-01-23]
[2010-01-22]
[2010-01-21]
[2010-01-20]
[2010-01-17]
[2010-01-16]
[2010-01-15]
[2010-01-14]
[2010-01-13]
[2010-01-11]
[2010-01-10]
[2010-01-06]
[2010-01-05]
[2010-01-04]
[2009-12-28]
[2009-12-24]
[2009-12-17]
[2009-12-16]
[2009-12-15]
[2009-12-14]
[2009-12-13]
[2009-11-30]
[2009-11-27]
[2009-11-26]
[2009-11-25]
[2009-11-18]
[2009-11-17]
[2009-11-16]
[2009-11-14]
[2009-11-13]
[2009-11-12]
[2009-11-11]
[2009-11-10]
[2009-11-09]
[2009-11-05]
[2009-11-03]
[2009-11-02]
[2009-11-01]
[2009-10-30]
[2009-10-29]
[2009-10-28]
[2009-10-27]
[2009-10-26]
[2009-10-24]
[2009-10-22]
[2009-10-21]
[2009-10-20]
[2009-10-19]
[2009-10-18]
[2009-10-17]
[2009-10-16]
[2009-10-15]
[2009-10-14]
[2009-10-13]
[2009-10-09]
[2009-10-08]
[2009-10-06]
[2009-10-05]
[2009-10-04]
[2009-09-29]
[2009-09-28]
[2009-09-27]
[2009-09-11]
[2009-09-10]
[2009-09-09]
[2009-09-07]
[2009-09-06]
[2009-09-05]
[2009-09-04]
[2009-09-03]
[2009-08-31]
[2009-08-30]
[2009-08-26]
[2009-08-12]
[2009-08-10]
[2009-08-03]
[2009-07-30]
[2009-07-23]
[2009-07-22]
[2009-07-21]
[2009-07-16]
[2009-07-11]
[2009-07-10]
[2009-07-09]
[2009-07-06]
[2009-07-04]
[2009-07-03]
[2009-07-02]
[2009-07-01]
[2009-06-30]
[2009-06-29]
[2009-06-28]
[2009-06-25]
[2009-05-31]
[2009-05-27]
[2009-05-17]
[2009-04-21]
[2009-04-17]
[2009-04-12]
[2009-04-08]
[2009-03-13]
[2009-03-04]
[2009-02-04]
[2009-02-03]
[2009-02-02]
[2009-01-24]
[2009-01-05]
[2008-12-31]
[2008-11-24]
[2008-11-22]
[2008-11-18]
[2008-11-08]
[2008-11-04]
[2008-11-01]
[2008-10-23]
[2008-10-21]
[2008-10-18]
[2008-10-15]
[2008-10-06]
[2008-10-04]
[2008-09-30]
[2008-09-29]
[2008-09-28]
[2008-09-27]
[2008-09-22]
[2008-09-21]
[2008-09-19]
[2008-09-18]
[2008-09-17]
[2008-09-16]
[2008-09-14]
[2008-09-13]
[2008-09-09]
[2008-09-08]
[2008-09-07]
[2008-09-06]
[2008-09-04]
[2008-09-03]
[2008-09-02]
[2008-09-01]
[2008-08-31]
[2008-08-30]
[2008-08-29]
[2008-08-28]
[2008-08-27]
[2008-08-26]
[2008-08-25]
[2008-08-23]
[2008-08-21]
[2008-08-18]
[2008-08-12]
[2008-08-11]
[2008-08-07]
[2008-08-05]
[2008-08-04]
[2008-08-03]
[2008-08-01]
[2008-07-31]
[2008-07-30]
[2008-07-29]
[2008-07-21]
[2008-07-16]
[2008-07-10]
[2008-07-09]
[2008-07-07]
[2008-06-29]
[2008-06-28]
[2008-06-24]
[2008-06-23]
[2008-06-20]
[2008-06-19]
[2008-06-16]
[2008-06-15]
[2008-06-12]
[2008-06-08]
[2008-06-06]
[2008-06-05]
[2008-06-04]
[2008-06-03]
[2008-06-02]
[2008-05-31]
[2008-05-30]
[2008-05-29]
[2008-05-28]
[2008-05-27]
[2008-05-26]
[2008-05-25]
[2008-05-24]
[2008-05-23]
[2008-05-22]
[2008-05-20]
[2008-05-19]
[2008-05-16]
[2008-05-07]
[2008-05-03]
[2008-05-02]
[2008-05-01]
[2008-04-30]
[2008-04-29]
[2008-04-28]
[2008-04-26]
[2008-04-25]
[2008-04-24]
[2008-04-23]
[2008-04-22]
[2008-04-21]
[2008-04-20]
[2008-04-19]
[2008-04-18]
[2008-04-16]
[2008-04-15]
[2008-04-14]
[2008-04-13]
[2008-04-11]
[2008-04-10]
[2008-04-09]
[2008-04-08]
[2008-04-06]
[2008-04-03]
[2008-04-01]
[2008-03-31]
[2008-03-30]
[2008-03-29]
[2008-03-28]
[2008-03-27]
[2008-03-26]
[2008-03-25]
[2008-03-24]
[2008-03-23]
[2008-03-22]
[2008-03-21]
[2008-03-20]
[2008-03-19]
[2008-03-18]
[2008-03-17]
[2008-03-16]
[2008-03-15]
[2008-03-14]
[2008-03-13]
[2008-03-12]
[2008-03-11]
[2008-03-10]
[2008-03-09]
[2008-03-08]
[2008-03-07]
[2008-03-06]
[2008-03-05]
[2008-03-04]
[2008-03-03]
[2008-03-02]
[2008-03-01]
[2008-02-29]
[2008-02-28]
[2008-02-27]
[2008-02-26]
[2008-02-25]
[2008-02-24]
[2008-02-23]
[2008-02-22]
[2008-02-21]
[2008-02-20]
[2008-02-19]
[2008-02-18]
[2008-02-17]
[2008-02-16]
[2008-02-15]
[2008-02-14]
[2008-02-13]
[2008-02-12]
[2008-02-11]
[2008-02-10]
[2008-02-09]
[2008-02-08]
[2008-02-07]
[2008-02-06]
[2008-02-05]
[2008-02-04]
[2008-02-03]
[2008-02-02]
[2008-02-01]
[2008-01-31]
[2008-01-30]
[2008-01-27]
[2008-01-26]
[2008-01-25]
[2008-01-24]Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.